Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 180. Del 5. Producerat år 2020.
06:40 
House Hunters [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 180. Del 6. Producerat år 2020.
07:05 
Flip or Flop [Repris]
Cliff Makeover. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 29/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 9.
07:30 
Flip or Flop [Repris]
Midcentury Money Pit. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 30/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 10.
07:55 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 20. Del 3. Producerat år 2020.
08:20 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 20. Del 4. Producerat år 2020.
08:50 
Tiny Paradise
Tiny Bamboo Bungalow. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
09:20 
Tiny Paradise
Shepherd's Wagon Tiny House. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
09:50 
Boise Boys [Repris]
Ugly Duckling Craftsman Transformed. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
10:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
DIY Reno Rescue. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 23/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1.
11:50 
90 Day Fiancé [Repris]
Life's a Beach. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. ,. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2016.
12:55 
Tiny Luxury Homes
Tiny Home on the Coast. En professor fra Oregon og hans datter drømmer om et minimalistisk hjem. Tyson og byggeholdet arbejder på at udnytte pladsen, imens Michelle bestiller et unik badekar i japansk stil og fylder hjemmet med planter og farvestrøg. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
13:25 
Tiny Luxury Homes
Tiny House, Big Kitchen. En familie på fem drømmer om at skære ned. Tyson og byggeholdet arbejde på et stort køkken og et legeværelse til de små drenge, imens Michelle forsøger at indrette hjemmet i europæisk stil. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
13:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Love Nest. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 8.
14:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Buy Now, Inherit Later. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 25/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 9.
14:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
MJ's Dream Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 06/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6.
16:00 
Renovating Mississippi [Repris]
A Southern Dream. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 21/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2020.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Højgravide Camilla kæmper for at få lavet soveværelser i familiens hus, inden hun skal føde sit fjerde barn. Nadja, der har leukæmi, er kommet hjem til sit nye hus med sin lille nyfødte søn. Og så er Puk Rebecza og Jacob i Varde blevet ramt af en frygtelig tragedie. ,. Säsong 7. Del 23.
17:35 
De unge mødre [Repris]
Camilla, der er på ferie i Italien, får en tiltrængt pause fra campinglivet. Hun får en hel dag, hvor hun får lov at bestemme, hvad familie skal lave. Stine er kommet hjem fra hospitalet, og er flyttet ind hos sin far og stedmor med sin nyfødte datter og sin nye kæreste. Og i Varde kæmper Puk Rebecza og Jacob for at få hverdagen til at fungere efter tabet af deres lille datter. ,. Säsong 7. Del 24.
18:10 
Property Brothers [Repris]
Nicole & Matt. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 01/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2017.
19:00 
Property Brothers
Sandy & Pat. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2017.
20:00 
Bendtner & Philine
Nicklas og Philine skal skrive under på kontrakten på deres nye hus, der ligger nord for København. I første omgang lejer de huset, men med en aftale om at kunne købe det, hvis de kan lide at bo der. De er dog lidt uenige om, hvorvidt huset er stort nok – og om der er plads til alt deres tøj. Philine bliver chokeret, da hun opdager hvilke løgne, brugerne på appen Jodel skriver om hende. Og Nicklas skal tage et speedbåds-certifikat sammen med to venner. Han er ret nervøs for den teoretiske del af prøven, da han mildt sagt ikke er et eksamensmenneske. Säsong 1. Del 23. Producerat år 2020.
20:30 
Bendtner & Philine
Mens Nicklas får cyklet og løbetrænet sammen med sine venner, deltager Philine i en podcast, der handler om at være kæreste med en kendt person – og Philine er virkelig ked af, hvordan Nicklas nogle gange bliver rakket ned i medierne. Da Philine havde taleproblemer og læspede voldsomt som yngre, er hun nervøs for, hvordan det vil gå. Hun blev mobbet pga. af sit overbid og blev kaldt for ”Ronaldinho” og ”Fiskefjæs”. Og så fortæller parret om dengang, Philine smadrede en sjælden og eksklusiv magnumflaske, hvilket Nicklas aldrig har tilgivet hende for. Säsong 1. Del 24. Producerat år 2020.
21:00 
Magic Mike: XXL
Der er gået tre år siden Mike Lane forlod livet som stripper – og sit scenenavn Magic Mike – for at forfølge drømmen om at starte sit eget møbelfirma. Men livet som selvstændig erhvervsdrivende er bestemt ikke nemt, og da Mikes tidligere kollegaer får hårdt brug for hans magiske danse-moves til en sidste optræden, overtales han til at finde tangatrussen frem og vende tilbage på scenen!. Producerat år 2015. Regissör: Gregory Jacobs, Skådespelare: Sharon Blackwood, Joe Manganiello, Matt Bomer, Channing Tatum, Juan Piedrahita.
23:35 
Dødssynder [Repris]
SoCal Killers. En forførende kvinde er motiveret af grådighed og lyst og overbeviser mænd om at hun elsker dem - og ikke kun deres fyldte bankkonti. ,. Säsong 3. Del 5.
00:50 
Dead Silent
I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
01:55 
En blodig affære [Repris]
Driven by Desire. En hjælpeskoleinspektør og hans hemmelige elskerinde tilbringer lystige weekender i hans hus ved søen - men de bliver snart dødbringende. Hvem siger, det er kedeligt at gå i skole?. ,. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2013.
03:00 
Min nabo er morder [Repris]
Henning place. Denne serie dokumenterer historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund, for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kendte. ,. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2011.
04:05 
Dead Silent [Repris]
Fatal Friendship. I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. 24/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
05:10 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny Bamboo Bungalow. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Tiny Paradise [Repris]
Shepherd's Wagon Tiny House. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå