Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Caribbean Life [Repris]
Treasured Time in Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 6. Del 14. Producerat år 2016.
06:20 
Caribbean Life [Repris]
Finding Warmer Weather on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2018.
06:45 
Caribbean Life [Repris]
Working Less and Living More on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 11. Del 10. Producerat år 2018.
07:10 
Flip or Flop [Repris]
Too Good To Be True. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 20/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2015.
07:30 
Flip or Flop [Repris]
Big Lot Little Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 21/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2015.
08:00 
House Hunters International
A Francophile in Montreal. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 146. Del 10. Producerat år 2020.
08:30 
House Hunters International
Fast Cars and Oceanfront Living in Rosarito. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 146. Del 11. Producerat år 2020.
09:00 
House Hunters
Car Dad in Carlsbad. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 186. Del 13. Producerat år 2020.
09:30 
House Hunters
Dreaming in Los Angeles. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 187. Del 1. Producerat år 2020.
10:00 
Bahamas Life [Repris]
Out of the Montreal Cold. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. 05/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.
10:30 
Bahamas Life [Repris]
Grand Bahama Grandma. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. 06/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2017.
11:00 
Beach Hunters [Repris]
A Virginia Beach Hunt. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1.
11:30 
Beach Hunters [Repris]
Family Home on the Cape. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2.
12:00 
Beach Hunters [Repris]
New England Waterfront House. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 26/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3.
12:30 
Christina on the Coast
Out with an Original Bathroom. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2020.
13:00 
Christina on the Coast
Dysfunctional to Functional Kitchen. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2020.
13:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Poltergeist Property. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
14:55 
Renovating Mississippi [Repris]
Small Town Sophistication. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. ,. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2018.
15:55 
Vacation House for Free [Repris]
Key Largo Retreat. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2015.
16:50 
De unge mødre [Repris]
Nadja og Rene tager på Skejby Sygehus for, at Nadja kan blive scannet. Parret frygter, at Nadja snart skal have afbrudt graviditeten, fordi antallet af leukæmiceller er steget, men der venter dem en overraskelse. 16-årige Malou Stella er single, og i dag skal hendes søn Tino passes, så hun kan tage til havnefest. ,. Säsong 5. Del 29. Producerat år 2007.
17:20 
De unge mødre [Repris]
Nadjas værste mareridt gik i opfyldelse. Barnet har en medfødt fejl, som ikke skyldes Nadjas leukæmi, og desværre har parret ikke andet valg end at stoppe graviditeten. Dina får sit største ønske opfyldt og kan vinke farvel til Frederikshavn, for hun flytter hjem til Greve. Michelle og Sofie har barn med den sammen mand og i dag skal de to og deres børn mødes. ,. Säsong 5. Del 30. Producerat år 2007.
17:50 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine skal til et stort event med rød løber, og det kræver smykker med klasse og et besøg hos juveleren. Nicklas kan godt lide at give dyre gaver, og en lykkelig Philine finder ud af, at diamanter faktisk er en piges bedste ven. Til gengæld bliver hun meget vred, da Nicklas slet ikke er opmærksom nok, da de skal vælge en kjole til hende. Pludselig er der kommet skred i forhandlingerne med en kinesisk fodboldklub, og både Nicklas og Philine glæder sig meget til at komme af sted. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2020.
18:25 
Bendtner & Philine [Repris]
På grund af coronavirussen er Nicklas og Philines planer om at rejse til Kina desværre aflyst. Nicklas laver en lækker middag til sine drengevenner, mens Philine får lavet øjenbryn og går til boksetræning. Da hun har masser af temperament, kan hun få afreageret i bokseringen - i stedet for, at det går ud over andre. Nicklas overvejer at købe et fornuftigt køretøj til familien. Han mener, han har kørt i næsten alle biler, der findes – men han kunne aldrig finde på at sætte sig ind i en Skoda eller Citrôën. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2020.
19:00 
Property Brothers: Forever Home
Forever Home Family Tradition. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
20:00 
Droppet af Sarah Marshall
Peter Bretter er kærester med den underskønne tv-stjerne Sarah Marshall, som han forguder. Så da hun dropper ham, rammer han i den grad bunden. Efter flere fejlslagne forsøg på at hele sit knuste hjerte, beslutter Peter sig for at rejse til Hawaii. På den eksotiske ferieø begynder tingene at lysne for Peter, lige indtil Sarah tjekker ind på samme hotel – sammen med sin nye, tjekkede kæreste. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Mila Kunis, Russell Brand, Kristen Bell, Jason Segel.
22:25 
Bendtner & Philine
Philine vil have ryddet ud i de store mængder tøj, Nicklas ikke har tid til at bruge alligevel, så hendes bror kommer forbi for at se, hvad han kan bruge. Nicklas har altid gerne villet skille sig ud og går gerne i kjoler, Chanel-jakker og Louboutin-sko. Og så er det Halloween, hvor Philine og Nicklas går all in på sminke og udklædning. Det kræver blandt andet en glatbarbering, som får Nicklas til at se noget yngre ud.Nicklas overvejer at købe en dyr bil, og da han aldrig har lyttet til andres råd før, har han heller ikke tænkt sig at lytte til Philine, som synes,det er en virkelig dårlig idé. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2020.
22:50 
Bendtner & Philine
Nicklas og Philine er på besøg hos Philines forældre. Og de synes, ligesom Philine, at det er tosset, at Nicklas dagen efter flyver til Tyskland i et privat jetfly for at købe en Rolls Royce til over to millioner kroner. Især Philines mor lægger ikke fingrene imellem – men det tager Nicklas sig nu ikke af.Philine skal lave et photoshoot med sommerkjoler, men det er hårdt arbejde og en kold fornøjelse ved en blæsende havnefront. Hun bliver dog varm om hjertet, da hun mindes, at det var herude, hun og Nicklas første gang mødte hinanden. Säsong 1. Del 16. Producerat år 2020.
23:25 
Mothers and Daughters
Singlepigen Rigby Gray satser stort på sin karriere som fotograf, men en uventet graviditet tvinger hende til at rette linsen mod sig selv. Da Rigby langsomt indser, hvordan hendes liv vil ændre sig, begynder hun på samme tid at få øjnene op for sit forhold til sin egen mor. Gennem en serie af fotografier, der dokumenter moderskabets mange facetter, overvejer hun, hvad det egentlig betyder at være mor. Producerat år 2016. Regissör: Nigel Levy, Paul Duddridge, Skådespelare: Eva Amurri Martino, Susan Sarandon, Mira Sorvino, Sharon Stone, Courteney Cox, Christina Ricci, Selma Blair.
01:25 
Morderne iblandt os [Repris]
An Open Relationship. Brent Cottas populære kone, Cassie, forsvinder på mystisk vis nytårsaften. Da familie og venner begynder at lede, finder de frem til en mørk hemmelighed, der afslører den forfærdelige sandhed om, hvad der skete. ,. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2019.
02:25 
Min nabo er morder [Repris]
Recipe for murder. Da liget af 18-årige Breanne Schneller findes i hendes lejlighed, ryster det borgerne i Wausau. Efterforskerne håber, at en mobiltelefon og videoovervågning kan hjælpe dem. ,. Säsong 1. Del 20. Producerat år 2010.
03:25 
Hvor ondskab bor [Repris]
I Hate Being Daddy’s Girl. Robin Lindsey slap væk fra sin voldelige mor og flyttede i sikkerhed hos sin far. Men han gemte en dyster og ondsindet hemmelighed for hende. ,. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2018.
04:30 
Beach Hunters [Repris]
I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 29/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 13.
05:00 
Beach Hunters [Repris]
Beachfront or Bust in Gulf Shores. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 29/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 14.
05:20 (05:45)
Beach Hunters [Repris]
Getaway Beach Home in Palm Coast. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 29/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå