Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Flip or Flop [Repris]
Old Time Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller taber penge. ,. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2016.
06:30 
Flip or Flop [Repris]
Communal Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller taber penge. ,. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2016.
07:00 
House Hunters International [Repris]
Back to Bangkok. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 11.
07:30 
House Hunters International [Repris]
A Home Away in Panama. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 12.
08:00 
House Hunters
He Won't Bend, She Won't Spend. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 179. Del 8.
08:30 
House Hunters
Type A Wife vs. Laid-Back Husband in Minnesota. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 179. Del 9.
09:00 
Mediterranean Life [Repris]
From Florida to the Spanish Coast. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på Middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem, og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5.
09:30 
Mediterranean Life [Repris]
Dreams Come True in Portugal. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på Middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem, og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
10:00 
Giada's Holiday Handbook [Repris]
Holiday Desserts. Giada De Laurentiis giver kreative og nemme ideer til sjove, fine og festlige aktiviteter omkring højtider og særlige begivenheder. 02/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2015.
10:30 
Giada's Holiday Handbook
Kids' Gingerbread House Party. Giada De Laurentiis giver kreative og nemme ideer til sjove, fine og festlige aktiviteter omkring højtider og særlige begivenheder. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2015.
11:00 
Holiday Baking Championship
Hearth and Home. Mesterbagere viser deres familietraditionerne og helt særlige kundskaber frem, når de skal imponere de tre dommere Nancy Fuller, Duff Goldman og Lorraine Pascale i at skabe de bedste kager til juletiden. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2016.
12:00 
Extreme Makeover: Home Edition
A Teacher's Journey. En hjertevarm skolelærer, der arbejder med teenagere i problemer, har dedikeret sit liv til sine elever. Jesse, hundredvis af frivillige og to specielle gæster arbejder i døgndrift for at renovere hans hjem. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
13:00 
Extreme Makeover: Home Edition
Serving Those Who Serve Us. En familie af veteraner gør alt for at hjælpe de mennesker, der har hårdest brug for det, men deres 100 år gamle håndværkerhus har det ikke godt. Nu er det op til Jesse og resten af holdet at puste nyt liv i det historiske hus. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
14:00 
Rod i juleromantikken
Emory er en travl rejseforfatter, og hun planlægger at tilbringe den søde juletid med fuldstændig at trække stikket og få slappet sådan rigtigt af. Det viser sig imidlertid, at der er sket en dobbeltbookning hos firmaet, som udlejer hendes feriehytte, og pludselig skal Emory bo sammen med en enkemand inklusiv hans datter og gamle mor. Så der røg den perfekte ferie. Eller hvad? For det, der starter som en frustrerende misforståelse, udvikler sig nemlig snart til en vaskeægte juleromance!. Producerat år 2017. Regissör: Mel Damski, Skådespelare: Raven Stewart, Teryl Rothery, Travis Van Winkle, Bridget Regan.
16:00 
Juleenglen
Inspireret af sit arbejde på avisen beslutter Susan sig for at skrive en artikel om sin families sagnomspundne juleengel. Derigennem møder hun Brady, en lækker kunstner, som lokker Susan med en juleflirt - og måske mere. Den 100 år gamle juleengel skulle efter sigende have en magisk kraft til at føre par sammen. Men har den noget med dette at gøre?. Producerat år 2015. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Holly Robinson Peete, Christie Laing, Jonathan Scarfe, Jennifer Finnigan.
18:00 
De unge mødre [Repris]
Episode 3. Weenoha er en af de nye mødre i programmet, og hun bor i Valby sammen med sin kæreste Philip og deres datter Elvira. Weenoha har fået en hård start som mor, idet hun var indlagt i en periode efter fødslen, og derfor føler hun også, at hun ikke har været der for sin datter, da hun havde allermest brug for det. Luna har tabt sig over 20 kilo og overvejer at blive veganer, så hun har inviteret Martinna på besøg for at høre mere om den veganske livsstil. ,. Säsong 28. Del 3. Producerat år 2019.
18:30 
De unge mødre [Repris]
Episode 4. Simone gik fra sin kæreste for seks måneder siden, og dengang regnede hun med, at hun skulle være single i lang tid - men hun har allerede fundet kærligheden igen, og forholdet til Kasper bliver hurtigt mere seriøst end først planlagt. Martinna og Luna laver vegansk mad, og Luna er spændt på, om hendes drenge har lyst til at smage på maden - de er nemlig vant til meget mere traditionel mad. ,. Säsong 28. Del 4. Producerat år 2019.
19:00 
Greys hvide verden [Repris]
The Last Supper. Jackson havner i en akavet situation, da han inviterer sin nye kæreste med til, hvad han tror er Richard og Catherines bryllupsdags-fejring. Levi tager Nico med for at besøge et skrantende familiemedlem. ,. Säsong 16. Del 12. Producerat år 2019.
20:00 
Advokat for julemanden
Byens Sherif, Scott Hanson finder juleaften en bevidstløs mand liggende i sneen, hvilket udvikler sig nu et rent juleeventyr. For da den bevidstløse mand vågner fra koma, og siger, at han er julemanden, ender han hurtigt bag tremmer for ikke at tale sandt om sin identitet. Men som tiden går, får manden så småt skabt julestemning i den lille by. Er der mon tale om den rigtige julemand?. Producerat år 2013. Regissör: Brian Skiba, Skådespelare: John Savage, Dean Cain, Jud Tylor.
22:00 
Det største juleønske
Elisabeth er en ung smuk kvinde, som løber på julemandens hjælper. St Nick giver hende muligheden for at få ét juleønske opfyldt. Hvad vil hun allerhelst have?. Producerat år 2013. Regissör: Fred Olen Ray, Skådespelare: Brad Rowe, Tom Arnold, Melissa Sagemiller.
00:00 
The Night That Didn't End
A Mother’s Love. I en forstad til Atlanta bliver en gravid kvinde og hendes forlovede bortført før en fest for deres kommende baby. Kort efter modtager den forlovedes familie krav om løsepenge. Säsong 2. Del 5.
01:00 
The Night That Didn't End [Repris]
A Sister's Loss. For dem, der har mistet en elsket til mord, kan de skrækkelige minder være svære at ryste af sig. Men i visse tilfælde kan de smertefulde erindringer hjælpe efterforskere med at finde ud af, hvad der skete i løbet af ofrenes sidste timer. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2018.
02:00 
En blodig affære [Repris]
A Fool's Bet. En ejer af en pizzarestaurant og en bogholder tror, at de har fundet vejen til ægteskabelig lykke. Men vil en af dem blive brændt, når en affære bliver lidt for hed?. ,. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2013.
03:00 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Basketballspilleren Gavin Smith er forsvundet. I årevis leder famile og detektiver efter svar. ,. Säsong 5. Del 9 av 10.
04:00 
Beachfront Bargain Hunt
Cheese Heads to Fort Myers Beach Heads. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 25. Del 8.
04:30 
Beachfront Bargain Hunt
New Memories in a New Home. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 25. Del 9.
05:00 
Beachfront Bargain Hunt
Searching for a Monster Deal on the Wicked Awesome Jersey Shore. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 25. Del 10.
05:30 (06:00)
Beachfront Bargain Hunt
Leaving the Winters of Wisconsin for the Beauty of Belize. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 25. Del 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå