Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Fountain Square Flashback. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 07/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 2.
06:40 
Flip or Flop [Repris]
Narrow Margin Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller taber penge. ,. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2016.
07:05 
Flip or Flop [Repris]
Cat Nip Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller taber penge. ,. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2016.
07:30 
House Hunters International [Repris]
Cutting Loose in Cartagena. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 7.
07:55 
House Hunters International [Repris]
Finding a Voice in Nice, France. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 8.
08:20 
House Hunters
Indecisive in Chicago. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 179. Del 4.
08:45 
House Hunters
Two Dads, One Rad Louisiana Pad. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 179. Del 5.
09:10 
Mediterranean Life [Repris]
Family of Seven Moves to Spain. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på Middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem, og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 22/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
09:35 
Mediterranean Life [Repris]
From the Movie Industry to Sunny Spain. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på Middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem, og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 22/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.
10:05 
Giada's Holiday Handbook [Repris]
'Tis the Season Open House. Giada De Laurentiis giver kreative og nemme ideer til sjove, fine og festlige aktiviteter omkring højtider og særlige begivenheder. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
10:35 
Giada's Holiday Handbook
Santa's Grab Bag. Giada De Laurentiis giver kreative og nemme ideer til sjove, fine og festlige aktiviteter omkring højtider og særlige begivenheder. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015.
11:00 
Holiday Baking Championship
Grandma's Thanksgiving Favorites. Mesterbagere viser deres familietraditionerne og helt særlige kundskaber frem, når de skal imponere de tre dommere Nancy Fuller, Duff Goldman og Lorraine Pascale i at skabe de bedste kager til juletiden. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2016.
12:00 
Girl Meets Farm
Holiday Spirit. Kogebogsforfatteren og madbloggeren, Molly Yeh, laver lækre retter inspireret af sine jødiske og kinesiske rødder i sit hyggelige landkøkken i det amerikanske Midtvest. Säsong 2. Del 4.
12:30 
Girl Meets Farm
Chinese New Year. Kogebogsforfatteren og madbloggeren, Molly Yeh, laver lækre retter inspireret af sine jødiske og kinesiske rødder i sit hyggelige landkøkken i det amerikanske Midtvest. Säsong 2. Del 11.
13:00 
Girl Meets Farm
Big Game. Kogebogsforfatteren og madbloggeren, Molly Yeh, laver lækre retter inspireret af sine jødiske og kinesiske rødder i sit hyggelige landkøkken i det amerikanske Midtvest. Säsong 2. Del 12.
13:30 
Girl Meets Farm
Birthday Boys. Kogebogsforfatteren og madbloggeren, Molly Yeh, laver lækre retter inspireret af sine jødiske og kinesiske rødder i sit hyggelige landkøkken i det amerikanske Midtvest. Säsong 2. Del 13.
14:00 
Genforenet til jul
Karrierepigen Amy Stone fra Madison Avenue får en uventet julegave, da hendes tante efterlader hende sin halvdel af sit bageri. Da Amy tager hjem for at tjekke sin nyerhvervede butik, får hun endnu en overraskelse. Det viser sig nemlig, at den anden halvdel ejes af hendes gamle ekskæreste, Jack. Gamle kontrovser genopstår, men nu er de jo tvunget til at få det til at fungere. Producerat år 2015. Regissör: Sean Olson, Skådespelare: Patrick Muldoon, Catherine Hicks, Denise Richards.
16:00 
En date til jul
Molly har opfundet appen ‘Mingle All the Way”, der skal gøre det nemmere for travle forretningsfolk at finde en partner til alle julens begivenheder, uden at de behøver at binde sig på romantisk vis. Molly er fast besluttet på at overbevise sin familie om, at appen er en succes, så derfor opretter hun selv en profil og bliver hurtigt matchet med Jeff. De bliver begge overraskede, da de indser, at de før har haft to katastrofale sammenstød, men bestemmer sig alligevel for at forblive et par henover julen. Og hvem ved – måske viser det sig, at de er det helt perfekte match?. Producerat år 2018. Regissör: Allan Harmon, Skådespelare: Brant Daugherty, Lindsay Wagner, Jen Lilley.
17:55 
De unge mødre [Repris]
Lykken er stor i Gedser, hvor Princess Natascha Ellen er blevet mor for tredje gang. Faderen til hendes nyfødte barn vil dog ikke vedkende sig faderskabet. Sabrina drømmer om at tabe sig, men en spiseforstyrrelse fra fortiden spøger stadig i hendes baghoved. Sasja har altid drømt om at få en aktiv familie, og derfor tager hun og Andreas tre måneder gamle Sommer med ud for at spille badminton. Men hun dog må indse, at tingene ikke altid er så nemme i virkeligheden, som de ser ud til på instagram. Simones samarbejde med ekskæresten Sebastian har ikke været helt optimalt, men i dag forsøger de at lægge fortiden bag sig og spiser middag sammen for datterens skyld. ,. Säsong 27. Del 10. Producerat år 2019.
18:55 
Greys hvide verden [Repris]
Help Me Through the Night. Efter bilulykken ved Joe’s Bar kæmper brandmændene fra Station 19 hårdt for at redde situationen, og imens må lægerne på Grey Sloan kæmpe sig gennem natten for at redde deres kollegers liv. Amelia er bekymret for at fortælle Link om sin graviditet, og Bailey prøver at håndtere sin sorg over sit nylige tab. ,. Säsong 16. Del 10. Producerat år 2019.
20:00 
Det royale julebal
Da den 39-årige, enlige King Charles fra Baltamia mangler en date til det årlige julebal, beslutter han sig for at opsøge sin amerikanske gymnasiekæreste. Han opdager, at hun aldrig er blevet gift, men til gengæld har hun en 17-årig datter, som matematisk set godt kunne være hans biologiske datter – og prinsesse!. Producerat år 2018. Regissör: David DeCoteau, Skådespelare: Ingo Rademacher, Mira Furlan, Tara Reid.
22:00 
Singletown
I ’Singletown’ melder den dårlige samvittighed sig hos Samira, da hun ved en fest giver Christel et sugemærke på halsen. For hvor går grænsen for uskyld flirteri? Og hvad vil AC tænke, hvis hun opdager det?. Christel er sønderknust efter Teitur til sidste kærlighedstest fortalte hende, at han er usikker på deres parforhold. Men måske kan en date med singlen Oliver få smilet frem igen hos Christel?. Säsong 1. Del 7.
23:00 
En forsinket juleforelskelse
På en flyvetur fra Chicago, passer stewardessen Sydney, på den uledsagede otte-årige Leah. Sydney bliver hurtigt charmeret af den lille pige, og de kommer godt ud af det med hinanden. Efter Leah er sikkeret afleveret til sin far, finder Sydney en pakke som Leah har efterladt, og hun tager derfor hjem til familien, for at aflevere den. Desværre betyder det, at hun misser sin fly-forbindelse, men Leah og Jonathan inviterer hende til at blive i juleferien. Sydney holder af deres sjove juletraditioner, og lærer værdien af at være ét sted i længere tid – endda længe nok til at forelske sig. Producerat år 2017. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Sophie Neudorf, Micheline Marchildon, Adriana O'Neil, Brooke Burns, Tom Everett Scott.
00:40 
The Night That Didn't End [Repris]
Stolen Memories. For dem, der har mistet en elsket til mord, kan de skrækkelige minder være svære at ryste af sig. Men i visse tilfælde kan de smertefulde erindringer hjælpe efterforskere med at finde ud af, hvad der skete i løbet af ofrenes sidste timer. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
01:40 
Singletown [Repris]
I ’Singletown’ melder den dårlige samvittighed sig hos Samira, da hun ved en fest giver Christel et sugemærke på halsen. For hvor går grænsen for uskyld flirteri? Og hvad vil AC tænke, hvis hun opdager det?. Christel er sønderknust efter Teitur til sidste kærlighedstest fortalte hende, at han er usikker på deres parforhold. Men måske kan en date med singlen Oliver få smilet frem igen hos Christel?. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7.
02:40 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Da 51-årige Peter Theriault ikke kommer på arbejde, fatter venner og familie straks mistanke, da han ikke er gået glip af en arbejdsdag i næsten tre årtier. ,. Säsong 5. Del 7 av 10.
03:35 
Beachfront Bargain Hunt
A Place to Relax and Space for Max in Emerald Isle, NC. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 24. Del 13.
04:00 
Beachfront Bargain Hunt
Working for the Weekend in St. Pete Beach, Florida. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 25. Del 1.
04:25 
Beachfront Bargain Hunt
Dreaming of a Gulf-front Gem. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 25. Del 2.
04:50 
Beachfront Bargain Hunt
Looking for a Beachfront Legacy in Gulf Shores. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 25. Del 3.
05:15 (05:35)
Giada's Holiday Handbook [Repris]
Santa's Grab Bag. Giada De Laurentiis giver kreative og nemme ideer til sjove, fine og festlige aktiviteter omkring højtider og særlige begivenheder. 01/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå