Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:50 
Flip or Flop [Repris]
Trickle Down Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. ,. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2016.
07:15 
Flip or Flop [Repris]
Down to the Studs. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller taber penge. ,. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2016.
07:35 
House Hunters International [Repris]
Bickering in Colombia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 5.
08:00 
House Hunters International [Repris]
Famous Frenchies in London. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 6.
08:25 
House Hunters
Germ Free in Kansas City. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 179. Del 2.
08:50 
House Hunters
Back to Their Future in Ithaca. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 179. Del 3.
09:15 
Bahamas Life
No More Socks. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. Säsong 3. Del 13.
09:40 
Bahamas Life
Hope Town Dreamin'. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. Säsong 3. Del 14.
10:10 
Caribbean Life [Repris]
Revving Up for a New Life in Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 16. Del 13.
10:45 
Giada's Holiday Handbook
'Tis the Season Open House. Giada De Laurentiis giver kreative og nemme ideer til sjove, fine og festlige aktiviteter omkring højtider og særlige begivenheder. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
11:10 
Holiday Baking Championship
Signs of the Season. Mesterbagere viser deres familietraditionerne og helt særlige kundskaber frem, når de skal imponere de tre dommere Nancy Fuller, Duff Goldman og Lorraine Pascale i at skabe de bedste kager til juletiden. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2016.
12:10 
90 Day Fiance: Before the 90 Days
Pillow Talk: Can't Buy Me Love. Favoritterne fra serien fortæller om alt dramaet fra tidligere afsnit hjemme fra deres egen sofa - og de lægger ikke fingrene imellem. Säsong 4. Del 6.
14:10 
En frostklar forelskelse
Cara er skribent for et kvindemagasin, og da hendes kæreste brænder hende af nytårsaften, beslutter hun sig for at droppe dating. Caras chef giver hende til opgave, at skrive om det, og Cara håber at en spontan skiferie med sin bedste veninde, vil give inspiration til artiklen. Da de ankommer til deres feriedestination, opdager de, at deres hytte er dobbeltbooket af to mænd. Producerat år 2018. Regissör: Gary Yates, Skådespelare: Rukiya Bernard, Dewshane Williams, Jack Turner, Taylor Cole.
16:05 
En fremmed kommer til jul
Den enlige mor Christine går igennem en hård tid, hvor hun både har mistet sit job, er blevet smidt ud af sit hjem og kæmper for forældrerettighederne til sin datter. Men alle handlinger kan resultere i magiske øjeblikke og da hun redder kvinden Judy, leder det hende ud på en rejse, der fører til både kærlighed og lykke lige op til den søde juletid. Producerat år 2014. Regissör: Norma Bailey, Skådespelare: John Reardon, Susan Hogan, Bethany Joy Lenz.
17:55 
De unge mødre [Repris]
Episode 9. Sabrina laver YouTube-videoer med sine dukker, og hun er meget populær blandt sine godt og vel 350.000 følgere. Imens blomstrer kærligheden i Hvide Sande, for Nanna-Johanne har fundet sin eneste ene. Luna får til gengæld gjort op med fortidens spøgelser og kommer nu endelig ud med sandheden om et tidligere forhold, som har sat dybe spor i hendes liv - faktisk så dybe, at hun i dag lider af posttraumatisk stresssyndrom. Nadia-Shila forsøger at iværksætte et rygestop for hele familien, men Heidi er ikke helt med på idéen. ,. Säsong 27. Del 9. Producerat år 2019.
18:55 
Greys hvide verden [Repris]
Let's All Go to the Bar. Jo bliver frivillig på et værested, hvor hun får et opkald om et spædbarn, der er blevet efterladt på Station 19. Kan hun undgå at blive alt for involveret? Meredith er tilbage på Grey Sloan efter sin afhøring og prøver at finde sig til rette. I mellemtiden tager Jackson et stort skridt i sit spirende forhold med Vic, og Bailey og Amelia deler graviditetshistorier med hinanden. ,. Säsong 16. Del 9. Producerat år 2019.
20:00 
Julemandens stedfortræder
Dan Ryebeck står uden job, mens julen nærmer sig. Hvordan skal han få råd til julegaver til børnene?. Oven i det, har han har forsømt sin familie så meget, at hans hustru Linda nu vil skilles. Derfor beslutter Dan, at han må gøre alt for, at denne jul bliver helt exceptionel, hvis han skal beholde sin familie. Han skaffer sig et job som julemand i storcentret, men er ikke helt tilfreds. Heldet er dog lige om hjørnet, da den vaskeægte Kris Kringle tager helt fra Nordpolen, for at overlade butikken til Dan og tage en tiltrængt ferie. Med sin nye prestigefyldte titel som Julemanden er det intet problem at imponere Linda og børnene! Men kan han finde ud af, hvad de allerhelst vil have?. Producerat år 2013. Regissör: David Cass Jr., Skådespelare: Anne Dudek, Ethan Erickson, Donovan Scott.
22:00 
Ex On The Beach - Danmark
Episode 8. Tenna, Tabita og Korsbakke skal på stranden, og det er med nerverne ude på tøjet, at de kan se en ekskæreste komme gående. Asbjørn går all in på at erklære sine følelser for Lærke i håbet om en lykkelig slutning på deres eventyr. I villaen viser tabletten de andre, at den er mere utilregnelig end nogensinde, og der fældes mange tårer før dagen er omme. Og så får Jeppe et valg, der kan vende op og ned på alting. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2020.
23:00 
Julens melodi
Lizzie Moore underviser på Brooklyn Music Institut, et sted hun holder meget af. Ved siden af underviser hun børn og unge, som Abigail Evans. Abigail er svær at komme ind på, men Lizzie kommer stille og roligt tættere på pigen - og hendes far Brad Evans. En dag møder Lizzie Brad på skolegangen. Et møde hun bliver glad for, indtil hun finder ud af, hvorfor han er der. Producerat år 2016. Regissör: Harvey Crossland, Skådespelare: Robin Dunne, Micah Kalisch, Lindy Booth.
00:55 
The Night That Didn't End [Repris]
Night on the Parkway. Da Misty forsvandt, kunne familien ikke forestille sig, hvad der var sket med hende. Mistys søster, far og tante fortæller om, da de sidst så hende og talte med hende. ,. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
02:00 
Ex On The Beach - Danmark [Repris]
Episode 8. Tenna, Tabita og Korsbakke skal på stranden, og det er med nerverne ude på tøjet, at de kan se en ekskæreste komme gående. Asbjørn går all in på at erklære sine følelser for Lærke i håbet om en lykkelig slutning på deres eventyr. I villaen viser tabletten de andre, at den er mere utilregnelig end nogensinde, og der fældes mange tårer før dagen er omme. Og så får Jeppe et valg, der kan vende op og ned på alting. 30/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2020.
03:00 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Efter julen i 2003 bliver Russel Douglas fundet skudt i hovedet. ,. Säsong 5. Del 6 av 10.
03:45 
Beachfront Bargain Hunt
Some Don't Like It Hot in Maine. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 24. Del 9.
04:10 
Beachfront Bargain Hunt
Finding a View for a Value. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 24. Del 10.
04:35 
Beachfront Bargain Hunt
Difference of Opinion on the Delaware Bay. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 24. Del 11.
05:00 (05:25)
Beachfront Bargain Hunt
Hunting for a Home Base in Fort Walton Beach. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 24. Del 12.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå