Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Smelly Shotgun House to Chic Downtown Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8.
06:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Newlywed Millionaires. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10.
07:15 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Sound of Freedom. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11.
07:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
Mass Cash Stash. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 12.
08:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Almost Throwing Away a Million. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2019.
08:25 
90 Day Fiancé
Pillow Talk: Episode 15. Favoritterne fra serien fortæller om alt dramaet fra tidligere afsnit hjemme fra deres egen sofa - og de lægger ikke fingrene imellem. Säsong 7. Del 15.
09:15 
90 Day Fiance: Before the 90 Days
Love Can't Wait. Ed, Avery, Geoffrey, Lisa, Stephanie, Yolanda og David skal mødes den eneste ene fra udlandet for første gang og ansigt til ansigt!. Og Darcey leder efter svar. Säsong 4. Del 1.
11:10 
Christina on the Coast [Repris]
Sweet Master Suite. Et par har stille og roligt renoveret deres hus og nu mangler de kun at overvinde ét rum. De håber, at Christina kan hjælpe dem med at forvandle det trange og mørke værelse. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
11:40 
Christina on the Coast [Repris]
Getting a New Kitchen Before Baby Number Two. Et par har travlt med at få renoveret deres køkken inden familien forøges med endnu et barn. De stoler på, at Christina kan hjælpe dem med den perfekte løsning. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
12:10 
Christina on the Coast [Repris]
Killer Kitchen for Mom. En travl mor til tre drømmer om det ultimative køkken. Hun får brug for Christinas hjælp, så rummet kan forvandles og blive mere åbent og praktisk. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
12:40 
Christina on the Coast [Repris]
Wedding Special. Jagten går ind på det perfekte hus, da Christina og Ant beslutter at flytte sammen. Uret tikker imens de haster igennem renovationen og flytter ind i drømmehuset, hvor de afholder et hemmeligt bryllup. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
13:10 
House Hunters
House Hunters (Season 154). Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 154. Del 1.
13:45 
House Hunters
House Hunters (Season 154). Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 154. Del 2.
14:15 
Det største juleønske
Elisabeth er en ung smuk kvinde, som løber på julemandens hjælper. St Nick giver hende muligheden for at få ét juleønske opfyldt. Hvad vil hun allerhelst have?. Producerat år 2013. Regissör: Fred Olen Ray, Skådespelare: Brad Rowe, Tom Arnold, Melissa Sagemiller.
16:05 
Genforenet til jul
Karrierepigen Amy Stone fra Madison Avenue får en uventet julegave, da hendes tante efterlader hende sin halvdel af sit bageri. Da Amy tager hjem for at tjekke sin nyerhvervede butik, får hun endnu en overraskelse. Det viser sig nemlig, at den anden halvdel ejes af hendes gamle ekskæreste, Jack. Gamle kontrovser genopstår, men nu er de jo tvunget til at få det til at fungere. Producerat år 2015. Regissör: Sean Olson, Skådespelare: Patrick Muldoon, Catherine Hicks, Denise Richards.
17:55 
De unge mødre [Repris]
Maria laver lagkage, for Marco fylder tre år, og det skal selvfølgelig fejres. Mieke nyder endelig at have tid sammen med kæresten Tikiri i London, der er dog lige én ting, der er svært i deres langdistanceforhold; hun har det svært med sin svigermor. Nadia-Shila tager på sightseeing med sin mor Heidi, inden hun skal tilbage til LA og livet på gaden. Nanna skulle have fejret Ditlevs fødselsdag, men nu er han forsvundet, og derfor er fødselsdagen aflyst. ,. Säsong 25. Del 12. Producerat år 2018.
18:55 
Greys hvide verden [Repris]
Shelter from the Storm. Da strømmen går ud på Grey Sloan, famler lægerne i blinde for at redde patienternes liv. ,. Säsong 15. Del 9. Producerat år 2018.
20:00 
Den perfekte julegave
Amerikanskt drama fra 2017. Tom går også under navnet Mr. Christmas, for han kan noget helt særligt. Han kan finde den perfekte personlige gave til alle, men hvad med ham?. Hvem finder den perfekte gave til Tom, og hvad ønsker han sig aller mest?. Producerat år 2017. Regissör: Blair Hayes, Skådespelare: Tara Holt, Emily Peterson, Sam Page.
21:55 
Julen er reddet!
Mike og Caroline har altid stået for den årlige julefest, hvor der aldrig har manglet noget. Men da Mike pludselig bliver arbejdsløs, er der ikke råd til årets store begivenhed, og julen ser ud til at blive aflyst. Det får tante Katie dog lavet om på, for da hun dukker uanmeldt op, lærer hun familien Anderson, at man sagtens kan holde jul, selvom det kniber med økonomien. Producerat år 2016. Regissör: Michael Feifer, Skådespelare: Christy Carlson Romano, Luke Judy, George Stults.
23:35 
Blod, svigt og tårer
The Doctor Will See You Now. Dr. Dirk har alt - også en hengiven hustru. Livet er lyst, indtil hans hede affære med en dyr call-girl ender fuldstændig fatalt. Säsong 4. Del 3.
00:40 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Bedside Manners. Sygeplejersken Stephanie er tidligere skønhedsdronning og har altid drømt om en fornem livsstil. Men er hendes charmerende og rige boss svaret på hendes drømme?. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2013.
01:35 
Murder Chose Me [Repris]
Fair Game. Betjent Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. ,. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
02:35 
Det perfekte mord [Repris]
Death of a salesman. En forretningsdrivende bliver skudt lige uden for sit kontor i Bronx. Politiet finder ud af, at han havde en stor gæld, så myrdede hans kone ham måske?. Eller arrangerede han sin egen død?. ,. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2014.
03:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Newlywed Millionaires. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10.
03:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Sound of Freedom. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11.
04:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Mass Cash Stash. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 12.
04:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
Almost Throwing Away a Million. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2019.
05:10 (05:55)
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Smelly Shotgun House to Chic Downtown Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå