Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Decaying Duplex Gets a Transformation. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 15/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
06:50 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2018.
07:10 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2018.
07:35 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2018.
08:00 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2018.
08:25 
Fixer To Fabulous [Repris]
Classic Colonial Meets Modern-Day Makeover. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. 28/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4.
09:10 
Fixer To Fabulous [Repris]
Entertaining Oasis. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. 04/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5.
09:55 
Fixer To Fabulous [Repris]
Dreary Home Gets Bright Update. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. 04/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
10:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Vacation Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2015.
11:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Vegas Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2015.
11:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Big House Hunting. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2015.
12:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Texas Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2015.
12:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Little Piece of Quiet in Indiana. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 11/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
13:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Louisville. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 11/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
13:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
California Dreaming. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 11/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
14:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Dreaming on the Chesapeake Bay. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 11/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 11/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2013.
16:00 
Fixer Upper
A Family Searches a Small Town for the Ultimate Open Space. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2015.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Nanna og Malucca er i Holstebro for at besøge Ditlev. Nanna benytter sig af at have et par ekstra hænder, og smutter derfor hen til en tatovør for at slå en streg over fortiden. Camilla og hendes familie har døjet med influenza i flere uger. Det er gået ud over Sebastian, den eneste, som ikke har været syg. Det råder hun bod på i dag. Martinna er veganer, men det er hendes mand Mikkel ikke. Det skaber et dilemma, når sønnen, Milan på tre år, selv må vælge. Natascha Linea er flyttet til Gedser. Det har haft alvorlige konsekvenser for hende, da hun nu har mistet bopælspligten på datteren Lia. 02/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 23. Del 7. Producerat år 2017.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Come on Down to My Boat, Baby. Jackson inviterer drengene ud på en dag på vandet. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 6. Producerat år 2017.
19:00 
Greys hvide verden
Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story. Lægerne på Grey Sloan bliver forvirret, når kvæstede fra en forlystelses-ulykke begynder at snakke om spøgelser. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2017.
20:00 
What Women Want
Nick Marshall er en charmerende ungkarl med styr på tilværelsen, især kvinderne. En aften får han elektrisk stød, hvis bivirkning er, at han får øjne og ører op for sin omverden. Han bliver simpelthen i stand til at høre kvinders inderste tanker og ønsker, og det giver hans liv en ny drejning. Producerat år 2000. Regissör: Nancy Meyers, Skådespelare: Marisa Tomei, Judy Greer, Sarah Paulson, Alan Alda, Mel Gibson, Helen Hunt.
22:50 
The Beguiled
Året er 1864, tre år inde i Den amerikanske borgerkrig. Næsten alle elever, lærere og slaver har forladt Miss Martha Farnsworths pigeskole i Virgina, og nu er kun matriarken, en enkelt lærer og fem elever tilbage. Men da den unge Amy støder på den sårede korporal John McBurney i skoven, og forstanderinden modvilligt beslutter at lade ham komme sig over sine skader på skolen, bliver den allerede skrøbelige balance mellem kvinderne forstyrret. Lidt efter lidt vækker den ubudne gæst en seksuel spænding hos kvinderne, der alle kæmper om korporalens gunst. Men vil pigerne blive ved med at lade sig forføre af den manipulerende McBurneys charme?. Producerat år 2017. Regissör: Sofia Coppola, Skådespelare: Kirsten Dunst, Elle Fanning, Nicole Kidman, Colin Farrell.
00:40 
The Devil Speaks
Dead Man Talking. John Riebe bliver fundet død i sit hjem, og politiet retter hurtigt søgelyset mod hans nærmeste. Telefonopkald og -beskeder bliver nøglen til at opklare sagen. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2018.
01:45 
People Magazine Investigates: Cults [Repris]
Yahweh Nation. Yahweh Ben Yahweh er en respekteret religiøs leder i 1980’erne. Men bag facaden bruger han både magt og frygt til at kontrollere sine følgere. En af de overlevende deler sin historie om kultlederen, der ødelagde livet for flere hundrede mennesker, og var skyld i 14 dødsfald. 12/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5.
02:40 
People Magazine Investigates [Repris]
Killing Field. I 2016 forsvinder et ungt par pludselig sporløst. I deres søgen efter dem, ender politiet langt ude i en skov, hvor de finder frem til et vaskeægte mareridt. ,. Säsong 2. Del 11.
03:35 
En blodig affære [Repris]
To catch a cheat. En russer begynder at se en aspirerende advokat. Alt i mens at en af Texas hjerteknusere forsvinder. ,. Säsong 3. Del 13.
04:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2018.
04:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2018.
05:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2018.
05:35 (06:00)
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 18/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå