Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Budget-Busting Victorian. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 13.
06:45 
Caribbean Life [Repris]
Starting Over in Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 11. Producerat år 2018.
07:05 
Caribbean Life [Repris]
Replanting Roots on Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 12. Producerat år 2018.
07:30 
Caribbean Life [Repris]
Falling in Love With Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2018.
07:55 
Caribbean Life [Repris]
Jumping Feet First into Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 14. Producerat år 2018.
08:20 
De unge mødre [Repris]
Martinna overvinder sig selv, når hun tager på hyggetur med sin mor og søster og lader manden Mikkel blive alene hjemme med Milan. Hun har nemlig ikke været væk fra sin 14 måneder gamle søn ret mange gange. Victoria er nærmest panisk, når hun for første gang tager til tandlægen for at få lavet et hul i sin tand. Nanna Mia kæmper for sin datter Neel, der er bagud i sin sproglige udvikling og stadig har problemer med sit syn. Natascha Linea er spændt på resultatet, når hun tager en graviditetstest. 12/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 21. Del 4. Producerat år 2015.
09:10 
sMothered
Equally Obsessed. Velkommen til en verden af ekstreme og alt for afhængige mødre og døtre, som tager deres forhold til det næste niveau. Vi møder Cher, der ikke ikke sige til sin mor, hun er gravid, men hun kan altså ikke holde det hemmeligt. Og Sunhe mener ikke, at nogen mand kan elske hendes datter så højt, som hun selv gør. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
10:00 
sMothered
Am I Invited?. Båndet mellem mor og datter kan være noget helt særligt, men det kan også gå for vidt!. Velkommen til en verden af ekstreme og alt for afhængige mødre og døtre, som tager deres forhold til det næste niveau. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
11:00 
sMothered
Our Own Little World. Båndet mellem mor og datter kan være noget helt særligt, men det kan også gå for vidt!. Velkommen til en verden af ekstreme og alt for afhængige mødre og døtre, som tager deres forhold til det næste niveau. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
12:00 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
French Mid-Century. Designeksperterne Nate Berkus og Jeremiah Brent redder par, der er gået langt over deres planlagte budgetter med deres renoveringer. Alt imens de forvandler de endeløse projekter til mageløse mesterværker må de balancere mellem deres eget familie- og arbejdsliv. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8.
13:00 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Luxury Retreat. Albert lovede Anna, at han ville forvandle en øde bakketop til deres drømmehjem, men flere år efter er alt kaos. Designeksperterne Nate og Jeremiah kommer til undsætning. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2019.
14:00 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Modern Beach Barn. Designeksperterne Nate Berkus og Jeremiah Brent redder par, der er gået langt over deres planlagte budgetter med deres renoveringer. Alt imens de forvandler de endeløse projekter til mageløse mesterværker må de balancere mellem deres eget familie- og arbejdsliv. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2019.
15:00 
Fixer Upper [Repris]
New Chapter, New House. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 05/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2018.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
A Classic, Traditional Beauty. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 27/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2018.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Ikke alt går efter planen, når Camilla og Kevin skal ud at opleve Rhodos. Hos Louise er kærligheden rettet mod familien og en særlig hobby, når hun får børnene passet og tager på motorcykeltur med sine forældre. Julie er flyttet i sin egen lejlighed i forsøget på at redde forholdet med Sonny. 19/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 6. Producerat år 2014.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
I ain't no miracle worker. Et færdselsuheld bringer en familie på hospitalet. Da Arizona er tilbage fra New York, ender hun med at blive fanget mellem Alex og Andrew. Imens påtager Ben sig ny familierolle. Amelia hjælper Meredith og Maggie gennem problemer. 11/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 3. Producerat år 2016.
19:00 
Greys hvide verden
Falling slowly. Alex prøver at gøre det rette, men lige lidt hjælper det. Jackson og April forsøger at vænne sig til livet med barn. Mens Meredith og Nathan får styr på deres forhold, sætter Amelia spørgsmålstegn ved sit og Owens. Säsong 13. Del 4. Producerat år 2016.
20:00 
Bare Elvira
Det er blevet nytår, men Elvira og Marc skal ikke fejre nytårsaften sammen. Det forhindrer dog ikke Elvira i at have et brag af en aften, og efter at være kommet godt ind i det nye år, er det endelig blevet tid til, at hun skal underskrive købsaftalen på det nye hus, som Marc - for første gang - skal se indvendigt. Elvira er i den syvende himmel, men lykken formørkes af, at Marc har svært ved at se huset som den lille perle af et håndværkertilbud, som Elvira ser. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2020.
20:30 
Bare Elvira
Elvira kan næsten ikke vente med at komme i gang med alle projekterne på den nye matrikel, så hun beslutter sig for at kaste sig over haven med en motorsav, men - trods venlig nabohjælp - er havearbejdet lettere sagt end gjort. Marc er meget lidt interesseret i projekt ”nyt hus”, og det påvirker Elvira. Hendes første overnatning i huset bliver en trist udgave, hvor hun ender med at gå ualmindeligt tidligt i seng i dystert humør. Men TV-pris-uddelingen - hvor der for Elvira er tre nomineringer linet op - er et velkomment afbræk og Elvira er spændt på, hvad aftenen indbringer. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2020.
21:00 
Wonder
’Wonder’ er den utroligt inspirerende og hjertevarme historie om August Pullman, der er baseret på New York Times-bestelleren samme navn. Han er født med et handicap, der indtil nu har forhindret ham i at gå i en almindelig skole, men da Auggie begynder i 5. klasse på den lokale skole, bliver han pludselig en helt. Mens hans familie, skolekammerater og resten af det lille samfund kæmper med deres næstekærlighed og accept, får Auggies utrolige rejse dem alle til at forenes og beviser, at man ikke kan falde i ét med mængden, hvis man er født til at skille sig ud. Producerat år 2017. Regissör: Stephen Chbosky, Skådespelare: Owen Wilson, Izabela Vidovic, Julia Roberts, Jacob Tremblay.
23:20 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine skal til et stort event med rød løber, og det kræver smykker med klasse og et besøg hos juveleren. Nicklas kan godt lide at give dyre gaver, og en lykkelig Philine finder ud af, at diamanter faktisk er en piges bedste ven. Til gengæld bliver hun meget vred, da Nicklas slet ikke er opmærksom nok, da de skal vælge en kjole til hende. Pludselig er der kommet skred i forhandlingerne med en kinesisk fodboldklub, og både Nicklas og Philine glæder sig meget til at komme af sted. 11/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2020.
23:55 
Bendtner & Philine [Repris]
På grund af coronavirussen er Nicklas og Philines planer om at rejse til Kina desværre aflyst. Nicklas laver en lækker middag til sine drengevenner, mens Philine får lavet øjenbryn og går til boksetræning. Da hun har masser af temperament, kan hun få afreageret i bokseringen - i stedet for, at det går ud over andre. Nicklas overvejer at købe et fornuftigt køretøj til familien. Han mener, han har kørt i næsten alle biler, der findes – men han kunne aldrig finde på at sætte sig ind i en Skoda eller Citrôën. 11/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2020.
00:25 
Murder Chose Me
Road to Ruin. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
01:25 
Murder Chose Me [Repris]
How to Close a Homicide. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
02:25 
Morderne iblandt os [Repris]
The Craigslist Killer. Richard Beasley fra Ohio værdsætter familien, religion og det at hjælpe andre. Da han forsvinder, finder politiet et monster på nettet, der har lokket lokale mænd i døden. ,. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2017.
03:20 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
All the Queen's Men. I en lille forstad til Ohio bor Cindy George. Hun er hele byens favorit skønhedsdronning og ud ad til, har hun det hele. Men da en nær ven af familien bliver skudt, finder Cindy pludselig sig selv som mistænkt for mordet og er i fare for at miste det hele. 13/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2013.
04:10 
House Hunters [Repris]
Size or Style in St. Paul. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 141. Del 3.
04:35 
House Hunters [Repris]
Safe Haven Hunt in Florida. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 141. Del 4.
05:00 
House Hunters [Repris]
Going Vintage in Tampa, FL. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 03/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 141. Del 5.
05:25 (05:50)
House Hunters [Repris]
Space for Five Pets in Austin, Texas. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 03/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 141. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå