Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
A Stately House on Sanders. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 4. Del 1.
06:45 
Caribbean Life [Repris]
Finding Roatan by Accident. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 12. Del 1. Producerat år 2018.
07:05 
Caribbean Life [Repris]
Living the Dream in Bonaire. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 12. Del 2. Producerat år 2018.
07:30 
Caribbean Life [Repris]
Diving Into Bonaire. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 12. Del 3. Producerat år 2018.
08:00 
Caribbean Life
Flying High in Cabarete. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 12. Del 4. Producerat år 2018.
08:25 
De unge mødre [Repris]
Malene har arrangeret en hyggedag, hvor to-årige Milla skal være i centrum. Men det er lidt af en udfordring når lillesøster Melia har kolik. Amanda Sisse skal overvinde sig selv, for hun skal have sin første køretime, og hun er angst ved tanken om at sætte sig bag rattet. Sonny inviterer sin veninde Nadja til grillhygge i sin nye kolonihave. Og så skal vi møde Nadia-Shila fra Slagelse. Hun blev mor som 19-årige til Kyle Mackenzie, der nu er 10 måneder gammel. ,. Säsong 21. Del 5. Producerat år 2015.
09:10 
Fixer Upper [Repris]
Son Surprises his Family with a major Renovation. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2017.
10:00 
Fixer Upper [Repris]
The Colossal Crawford Reno. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 10/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2017.
11:00 
Fixer Upper [Repris]
The Floating Fixer Upper. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 11/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2017.
11:55 
Flip or Flop
Hillside Horror. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2017.
12:25 
Flip or Flop
False Start Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 6. Del 14. Producerat år 2017.
12:55 
Flip or Flop
Beaming With Potential. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 6. Del 15. Producerat år 2017.
13:25 
Flip or Flop
A Deceiving Deal. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2017.
13:55 
Flip or Flop
Switching Rooms. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2017.
14:25 
Flip or Flop
Post-Purchase Problems. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2017.
15:00 
Fixer Upper [Repris]
Austin Couple Finds Waco Charm. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2017.
16:00 
Fixer Upper
Big Budget for a Big House. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2018.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Maria mærker de store følelser, der er forbundet med at være nybagt mor. Sonny finder ud af at Julie ikke har fortalt hele sandheden om sit ophold hos sin mor i Slagelse. Camilla og Kevin genoplever forelskelsens rus, når de fester på græsk manér. Kærligheden har svære kår for det kommende forældrepar Stefanie og Klaus i Kolding. ,. Säsong 19. Del 7. Producerat år 2014.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Falling slowly. Alex prøver at gøre det rette, men lige lidt hjælper det. Jackson og April forsøger at vænne sig til livet med barn. Mens Meredith og Nathan får styr på deres forhold, sætter Amelia spørgsmålstegn ved sit og Owens. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 4. Producerat år 2016.
19:00 
Greys hvide verden
Both sides now. Meredith og Bailey kommer begge på hårdt arbejde, da de får patienter ind, som skal have en levertranplantation. Owen er blevet babysitter for Harriet og søger hjælp hos de andre læger. Säsong 13. Del 5. Producerat år 2016.
20:00 
Extreme Makeover: Home Edition
To Protect, Serve and Move That Bus. En politibetjent fra Los Angeles og hans familie arbejder i døgndrift for at hjælpe de hjemløse. Desværre går det ud over deres boligsituation, så Jesse og resten af holdet forvandler deres hjem til et sted, hvor de kan slappe af. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
21:00 
Dear John
Den unge soldat, John Tyree, er hjemme på orlov, hvor han møder den idealistiske universitetsstuderende Savannah Curtis. De forelsker sig hovedkulds i hinanden, men de må hurtigt skilles, da John sendes i krig. I hele syv år er de adskilt og kan kun holde kontakten via breve, og det sætter deres forhold på en hård prøve. Savannah ser dog lys for enden af tunnelen, da John lover, at han ikke vil forny sin kontrakt med militæret, men da 9/11 finder sted, ændrer det deres længe planlagte fremtid sammen. Producerat år 2010. Medverkande: Amanda Seyfried, Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: Richard Jenkins, Henry Thomas, Channing Tatum.
23:10 
Bare Elvira [Repris]
Det er blevet nytår, men Elvira og Marc skal ikke fejre nytårsaften sammen. Det forhindrer dog ikke Elvira i at have et brag af en aften, og efter at være kommet godt ind i det nye år, er det endelig blevet tid til, at hun skal underskrive købsaftalen på det nye hus, som Marc - for første gang - skal se indvendigt. Elvira er i den syvende himmel, men lykken formørkes af, at Marc har svært ved at se huset som den lille perle af et håndværkertilbud, som Elvira ser. 12/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2020.
00:10 
Murder Chose Me
Red Flags. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2019.
01:10 
Murder Chose Me [Repris]
Lost Boys. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
02:10 
Morderne iblandt os [Repris]
Live by the Sword. Neal Williams er sværdsamler og hjemmegående far, mens hustruen Manling forsørger familien. Men en dag slår det klik for Neal, der vælger at slå sin hustrus familie ihjel. ,. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
03:10 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
Stolen Promise. Tara Grinstead er en skønhedsdronning, der ihærdigt konkurrerer om at vinde titlen som Miss Georgia og den prestige fyldte krone, der følger med. Men da hun pludselig forsvinder, er det en kamp mod uret for at finde hele byens lille yndlings skønhedsdronning i tide. ,. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2013.
04:00 
House Hunters [Repris]
Battle Over a Basement in Buffalo. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. ,. Säsong 141. Del 7.
04:25 
House Hunters [Repris]
Mother-daughter House Hunt. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. ,. Säsong 141. Del 8.
04:50 
House Hunters [Repris]
Cape Cod vs. Ranch in Syracuse. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. ,. Säsong 141. Del 9.
05:09 
Caribbean Life [Repris]
Flying High in Cabarete. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 13/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 4. Producerat år 2018.
05:15 (06:00)
House Hunters [Repris]
Desperately Seeking Sunshine. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. ,. Säsong 141. Del 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Två bolltrollare strålar samman

Två av Sveriges allra största stjärnor i racketsport avslutar serien om sportklassiker vi minns.

Sommaröppet: Sport
SVT1,20:00

På besök hemma hos William Morris

Storbritanniens charmigaste byar
SVT1,17:10

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå