Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
The Shabbiest Townhouse. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11.
07:00 
Caribbean Life [Repris]
All About the Kids in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 09/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2018.
07:25 
Caribbean Life [Repris]
From Busy LA to Tranquil St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 09/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2018.
07:50 
Caribbean Life [Repris]
St. Thomas Bound. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 06/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2018.
08:15 
Caribbean Life [Repris]
St. Croix is the Bee's Knees. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 06/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 2. Producerat år 2018.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Der er lykkkelige nyheder fra Hannah Melissa, som er blevet mor til en lille pige, som dog kom til verden seks uger før termin. Victoria må bøje sig for tre-årige Noah, som selv har bedt om at få sit lange hår klippet. Maria holder ferie på Western Camp - et sted, der vækker mange minder hos den unge mor. Martinna er ny i programmet og mor til Milan på godt et år. Hun er fra Ryomgård, hvor hun bor sammen med ægtemanden Mikkel i et bofællesskab. Hun er vegetar og går meget op i økologi og alternativ behandling. 10/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 21. Del 1. Producerat år 2015.
09:30 
Renovating Mississippi [Repris]
Country Singer Moves From The Big City to a Small Town. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem. Men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 01/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2017.
10:20 
Renovating Mississippi [Repris]
Banquette Dreams. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 09/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
11:20 
Renovating Mississippi [Repris]
An Island For All. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 25/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
12:20 
Flip That Romance
Der er forårsfornemmelser og kærlige drillerier i luften, når ekskæresterne Jules og Lance dyster i en konkurrence, hvor de hver skal renovere to sammenhængende huse. Konkurrencen bliver fulgt af en journalist, der fremstiller deres store uenigheder, når det kommer til design. Jules elsker det hyggelige og landlige look, mens Lance ikke kan lide unødvendige detaljer. Selvom de er meget forskellige og udfordrer hinanden - så passer de alligevel perfekt sammen. Mens der bliver arbejdet på husene, bliver den gamle kærlighed også ''renoveret''. Producerat år 2019. Regissör: Mark Jean, Skådespelare: Cardi Wong, Jacqueline Samuda, Tyler Hynes, Julie Gonzalo.
14:15 
Love to the Rescue
Gode råd er dyre for de to singleforældre, Kate og Eric, da deres respektive børn gerne vil adoptere den samme redningshund. De bliver dog enige om at dele hunden – for hvor svært kan det være?. Problemerne hober sig desværre hurtigt op omkring den lille fælleshund, og da den frisindede Kate rammer panden mod muren hos den noget mere firkantede Eric, må de lære at samarbejde. I sidste ende skal de have valgt ét hjem til hunden, og det ville jo unægtelig være det nemmeste, hvis Kate og Eric bare boede sammen…. Producerat år 2019. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Michael Rady, Nikki Deloach.
16:15 
Bagt med kærlighed
Radioværten Lacey skal stå i spidsen for en bagedyst for singlemænd, der skal samle penge ind til radiostationen. Men da en af deltagerne bakker ud, overtaler hun forretningsmanden Zac til at tage hans plads i konkurrencen. Hun havde dog ikke regnet med, at han også ville tage plads i hendes hjerte. Producerat år 2018. Regissör: Peter deLuise, Skådespelare: Lini Evans, Chris Shields, Tyler Hynes, Taylor Cole.
18:10 
Undercover Bridesmaid
Den kvindelige bodyguard, Tanya, er ikke meget for pigefnidder og bryllupper. Derfor bliver hun også sat på noget af en prøve, da hun må gå "undercover" som brudepige for at beskytte rigmandsdatteren Daisy, der kort inden sit bryllup har fået dødstrusler. Producerat år 2012. Skådespelare: Nicole Paggi, Justin Baldoni, Brooke Burns, Harrison Gregory.
20:00 
Bare Elvira [Repris]
Elviras fødselsdagsgave til Marc – et skitursophold i Norge – er i fuld gang og det er nu blevet Marcs fødselsdag. Elvira har sørget for alternativ morgenmad på sengen og endnu flere gaver til Marc, der havde håbet på at kunne sove længe. Det er sidste dag på ski, og efter en lang dag på løjperne, venter der Marc en ubehagelig overraskelse i bilen. Men heldigvis får han også en god overraskelse, for Elvira har endnu en gave forberedt til fødselsdagsbarnet. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2020.
20:30 
Bare Elvira [Repris]
Elvira, Marc og Eddie er på vej tilbage efter skituren i Norge, men vejene er glatte og de kører galt. Heldigvis er det ikke en alvorlig ulykke, og bilen er i god nok stand til, at de kan køre videre. Men det er en kamp mod tiden, for hvis de ikke når Oslo-færgen, er fødselsdagsfejringen med middag og fest, som venner og familie er inviteret til hjemme i København, i farezonen!. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2020.
21:00 
Bendtner & Philine [Repris]
Philine er i Tel Aviv på et stort photoshoot, der varer flere dage. Hun har altid lidt af hjemve, så det er faktisk svært for hende at rejse alene. Heldigvis arbejder hendes bror også på photoshootet, og så bliver usikkerheden afløst af hygge. Det indebærer blandt andet en kræsen snak om, hvilke af Nicklas’ og Philines gener, der helst ikke skal videregives til deres børn. I København nyder Nicklas at have noget tid for sig selv, og så ser han frem til en pokeraften med gode venner. Tidligere har Nicklas spillet for usandsynligt høje summer, men nu er det kun for sjov og uden de store pengebeløb. 05/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2020.
21:35 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine skal have byttet nogle ting inde i byen, og det fører til, at Nicklas laver et sindssygt impulskøb og køber earpods til over 7000 kroner. På fodboldfronten har Nicklas fået et attraktivt tilbud fra en udenlandsk klub, som hans agent skal forhandle videre med. Og på børnefronten er Nicklas og Philine overraskende uenige om tidshorisonten. Mange af Philines veninder har allerede fået børn, og mens Nicklas er klar nu, har Philine brug for at få ro på og genvinde noget af tilliden til Nicklas. Og hun har ikke lyst til at få børn i udlandet. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2020.
22:05 
Extreme Makeover: Home Edition [Repris]
Renovating a Time Capsule. Medejeren af en nonprofit organisation står i økonomiske vanskeligheder grundet sundhedsmæssige problemer. Så Jesse og holdet overrasker hans familie ved at puste nyt liv i deres hjem. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
23:05 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to Pose as a Firefighter. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2011.
00:05 
Murder Chose Me
Trapped in Place. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2019.
01:10 
Murder Chose Me [Repris]
Bloodbath in the Bottoms. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. 03/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2017.
02:10 
Morderne iblandt os [Repris]
The Last Broadcast. Chrissy og Charlie Billis har optaget deres tv-show på landet i Vermont og kommer ud for en bilulykke. Kun én overlever. Giver optagelserne en idé om, hvad der skete?. 24/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
03:10 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
Fashionista Fatality. En skønhedsdronning bliver pludseligt myrdet, men hvem begik den beskidte gerning?. Var det den svigtede elsker, den mystiske fremmede eller en helt tredje? Seks personer er mistænkte, mon det lykkes politiet at finde morderen?. 10/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2013.
04:00 
House Hunters International [Repris]
Negotiating in Norwich. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 4. Producerat år 2017.
04:25 
House Hunters International [Repris]
Taking a Sabbatical in Valencia, Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 5. Producerat år 2017.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Closing the Distance in Denmark. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 6. Producerat år 2017.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Continuing a Family Legacy in Greece?. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 7. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå