Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Making Space in the Suburbs for a Large Family. Mina og Karen hjælper med en stor renovering for en familie, som er vokset ud af deres hus. De bruger alle tricks i bogen for at gøre huset mere rummeligt. Bliver huset stort nok til familien?. 23/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11.
06:55 
Caribbean Life [Repris]
California Flair in Panama. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 14/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 7. Producerat år 2018.
07:20 
Caribbean Life [Repris]
Going Coco Loco in Bocas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 15/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 8. Producerat år 2018.
07:45 
Caribbean Life [Repris]
Making a Deal in Utila. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 15/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 9. Producerat år 2018.
08:10 
Caribbean Life [Repris]
A Healthy Plan in Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 15/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 10. Producerat år 2018.
08:35 
De unge mødre [Repris]
Efter en lang og opslidende fødsel bliver Sandra endelig mor til en lille dreng, men den nyfødte dreng har problemer med at trække vejret. Camilla Framnes er ked af sin urene hud, så sammen med sin mor tager hun en forkælelsesdag hos en kosmetolog. Maria er blevet forladt af sin kæreste og skal nu igen vænne sig til tanken om at skulle være alenemor. Og så går en stor drøm i opfyldelse for Louise; hun flytter nemlig i hus med sine børn og kæresten Jesper. 15/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 13. Producerat år 2014.
09:25 
Renovating Mississippi
Termite Terror. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2020.
10:20 
Renovating Mississippi
Town or Country. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2020.
11:20 
Renovating Mississippi
A Southern Dream. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2020.
12:25 
Love at First Dance
Den kommende brudgom, Eric, skal lære at danse brudevalsen til sit forestående bryllup. Han får hjælp af danseinstruktøren, Hope, der minder ham om, at komme ned i kroppen og ud af hovedet. Eric var en af Manhattans absolut mest eftertragtede ungkarle, og da han bliver forlovet pga. en forretningsforbindelse, har både brud og brudgom fået kolde fødder. Det bliver ikke mindre kompliceret, da Eric forelsker sig i Hope. Producerat år 2019. Regissör: Mark Jean, Skådespelare: Cecilia Deacon, Bethany Brown, Niall Matter, Becca Tobin.
14:10 
Love at the Shore
Jenna er succesfuld forfatter og alenemor, og hun har kun fem uger, inden hun skal aflevere sin næste bog til forlaget. Så hun kommer til at skulle arbejde hele sommerferien, hvilket hendes to børn Nick og Alley bestemt ikke er begejstrede for. Da den lille familie lander i det lejede hus ved stranden, møder Jenna deres nabo Lucas, som er en rigtig surferfyr uden nogen bekymringer i livet. Umiddelbart er han slet ikke Jennas type, men da han viser sig at være super god med hendes børn, får hun et helt andet indtryk af den unge fyr. Producerat år 2017. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Reagan Shumate, Luke Loveless, Peter Porte, Amanda Righetti.
16:05 
Love Locks
Lindsey Wilson er redaktør på et kunstmagasin i New York, og hun rejser til Paris for at skrive sin datter op til den samme kunstskole, som hun selv gik på 20 år forinden. På turen møder Lindsey imidlertid Jack Burrows, der var hendes kæreste på college, og de to opdager hurtigt, at kærligheden imellem dem på ingen måde er forsvundet. Producerat år 2017. Regissör: Martin Wood, Skådespelare: Bruce Davison, David Julian Hirsh, Jerry O'Connell, Rebecca Romijn.
18:05 
I Married Who?
Jordan er ved at gifte sig med det perfekte match - den ambitiøse advokat, Peter. Før hun går ned ad kirkegulvet, slæber Jordans veninder hende med på polterabend i Vegas. Fast besluttet på at få Jordan til at løsne lidt op, overtaler de hende til at tage med på Vegas hotteste natklub. Da hun vågner dagen efter, er det i filmstjernen, Matts lejlighed med en kæmpe diamantring på fingeren. Hun kan intet huske! Hun gør alt for at lægge mareridtet bag sig, men i takt med, at bryllupsdagen nærmer sig, bliver hun kun mere og mere forvirrett. Producerat år 2012. Regissör: Connor Kevin, Skådespelare: Bess Armstrong, Timothy Bottoms, Ethan Erickson, Kellie Martin.
20:00 
Appetite for Love
Minas liv kører på skinner. Hun har en kæreste, der omhyggeligt har planlagt deres liv, foruden et godt arbejde i en stor international virksomhed. Men da hun sendes af sted til sin hjemby i et strategisk forsøg på at overtale ejeren af en restaurant til at sælge, vendes hendes liv fuldstændigt på hovedet. Restauranten er nemlig ejet af hendes ekskæreste, Clay, og under forhandlingerne begynder gamle følelser at blomstre. Producerat år 2016. Regissör: David Mackay, Skådespelare: Marcus Rosner, Alley Mills, Taylor Cole, Andrew W. Walker.
21:55 
Tomboy
Tori er en stærk og sporty kvinde, der er meget opsat på at bevise, at kvinder da har præcis de samme evner som mænd. Men hun savner noget i sit liv - hun er nemlig også en kvinde, der har brug for kærlighed. Tori mistede ellers troen på kærligheden, da hun blev ulykkelig forelsket i en kollega. Efter lang tid uden romantik, får Tori endelig øjnene op for sin bedste ven, Adam, der længe har været forelsket i hende. Producerat år 2017. Regissör: Lee Friedlander, Skådespelare: Tom Maden, Greg Perrow, Sal Stowers, Makenzie Vega.
23:50 
The Last Kiss
Michael og Jenna har været kærester i tre år. Næste skridt er ægteskab og børn. Da Jenna annoncerer, at hun er gravid, får Michael selvfølgelig kolde fødder. Kan han nu også binde sig for alvor? Til et bryllup møder han den frejdige Kim. Hun er svær at modstå, og han sætter nu sit forhold til Jenna på en hård prøve. De er dog ikke ene om at have rod i forholdet. Michaels ven, Izzy, hans kollega, Kevin og Jennas forældre bøvler også med kærligheden. Producerat år 2006. Regissör: Tony Goldwyn, Skådespelare: Casey Affleck, Rachel Bilson, Jacinda Barrett, Zach Braff.
01:55 
Betrayed [Repris]
Hell on Wheels. Diane Snellen er enlig mor med appetit på livet og motorcykler - og på at date i Georgetown. Men så bliver der sat en brat stopper for hendes liv. 26/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
02:55 
Blodets bånd [Repris]
No bones about it. En historie om grådighed og en familievirksomhed udfolder sig til at blive meget indviklet. ,. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2014.
03:45 
House Hunters International [Repris]
A Crawley Country Mile. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 5.
04:10 
House Hunters International [Repris]
Family Fun in Valencia, Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 6.
04:35 
House Hunters International [Repris]
Hard Work Pays Off. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 7.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Adulting in Amsterdam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 8.
05:25 (05:45)
Caribbean Life [Repris]
A Healthy Plan in Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 10. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå