Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Family Reunion Renovation. Mina risikerer at starte en familiefejde, da hun siger ja til at renovere sin fars gamle hus, der ligger i en forstad til Indianapolis. Hun mener, at huset trænger til en kærlig hånd og en lille opdatering, men faren hader forandringer. 05/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7.
07:05 
Caribbean Life [Repris]
Elbow Room in Cabo Rojo. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 07/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2018.
07:25 
Caribbean Life [Repris]
A New Chapter in Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 07/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2018.
07:50 
Caribbean Life [Repris]
Returning Home to Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2018.
08:15 
Caribbean Life [Repris]
Seeking Seclusion on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2018.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Den kommende mor Maria skal til en akut scanning på hospitalet, for jordemoderen frygter, at barnet, hun venter, er for lille. Louises søn Mads og kæresten Jesper nyder en papfar-søn dag sammen i svømmehallen. Michelas ekskæreste Benjamin, som er far til datteren Smilla, skal have samvær med Smilla for første gang i over et år, og det er Michela meget spændt på. Og så skal vi møde Sandra på 19 år fra Kalundborg, som er gravid med sit første barn. 24/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 7. Producerat år 2014.
09:30 
Sister Wives
Being Gay and Religious. Søsterkonerne besøger Mariah og hendes forlovede, Audrey, i Chicago. Mariah fortæller om sin svære barndom som lesbisk i deres polygame kirke. Säsong 9. Del 11. Producerat år 2019.
10:25 
Sister Wives
Robyn vs. Kody. Robyns lejede bolig er blevet solgt, så hun må hun finde et nyt sted at bo i en fart. Spændingen er mærkbar, da Kody insisterer på, at de skal købe. Säsong 9. Del 12.
11:35 
Sister Wives
The Heat is On. En stor skovbrand har kurs mod Meris hus, så hun gør for alvor klar til at evakuere. Og Madison får veer!. Säsong 9. Del 13.
12:35 
I Married Who?
Jordan er ved at gifte sig med det perfekte match - den ambitiøse advokat, Peter. Før hun går ned ad kirkegulvet, slæber Jordans veninder hende med på polterabend i Vegas. Fast besluttet på at få Jordan til at løsne lidt op, overtaler de hende til at tage med på Vegas hotteste natklub. Da hun vågner dagen efter, er det i filmstjernen, Matts lejlighed med en kæmpe diamantring på fingeren. Hun kan intet huske! Hun gør alt for at lægge mareridtet bag sig, men i takt med, at bryllupsdagen nærmer sig, bliver hun kun mere og mere forvirrett. Producerat år 2012. Regissör: Connor Kevin, Skådespelare: Bess Armstrong, Timothy Bottoms, Ethan Erickson, Kellie Martin.
14:25 
Lucky in Love
Da Mira ved et tilfælde støder ind i den lækre og berømte Liam, ændrer hendes liv sig radikalt. Pludselig er hun i gang med at leve det liv, hun altid har drømt om. Hun er kæreste med den perfekte mand, lever i det mest fantastiske hjem og har det job, som hun hele livet har ønsket. Men alt er selvfølgelig ikke helt så rosenrødt alligevel. Det går op for hende, at det perfekte liv ikke nødvendigvis gør hende rigtig glad. Vil det lykkes hende at finde dét, der i sandhed gør hende lykkelig?. Producerat år 2014. Regissör: Kevin Fair, Skådespelare: Benjamin Hollingsworth, Ryan Kennedy, Jessica Szohr.
16:20 
Like Cats & Dogs
Spencer og Lara kunne ikke være mere forskellige som personer, og det skaber problemer, da de to ved et tilfælde får booket sig ind i samme feriehytte. Og for at det ikke skal være løgn, så tropper Spencer også op med sin kat, mens Lara har taget sin hund med på ferien. Så nu er det op til dem alle fire at få det bedste ud af den uheldige situation - hvilket kan være rigtig svært, når man er som hund og kat!. Producerat år 2017. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Gwynyth Walsh, Jacky Lai, Wyatt Nash, Cassidy Gifford.
18:15 
Harvest Love
Luna er alenemor og arbejder som kirurg i Seattle, hvor hun har en super travl hverdag. En dag får hun imidlertid nok og beslutter, at hun vil rejse hjem til familiens gamle frugtplantage for at tilbringe mere tid sammen med sin ni-årige søn. Her møder Luna også den flotte Will, der arbejder som bestyrer på plantagen, og som giver hende et helt nyt perspektiv på hendes egen familiehistorie og tilværelse. Og selvom at de to indledningsvist er helt enige om, at ingen af dem har tid til kæresterier, opstår der alligevel snart stærke følelser imellem dem. Producerat år 2017. Regissör: Wolf Christine Will, Skådespelare: Ryan Paevey, Chiara Zanni, Jen Lilley.
20:00 
Bare Elvira [Repris]
Elvira Pitzner er ikke som alle de andre. Hun er entreprenør, influencer og er opvokset i rampelyset – og så gør hun tingene på sin egen måde. Nu har hun i en alder af 22, for egne penge, købt et håndværkertilbud på landet. Det er kun Elvira, der har set huset før købet og kæresten Marc er på ingen måde lige så begejstret som Elvira for hendes impulsive nyerhvervelse. 02/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2020.
20:25 
Bare Elvira [Repris]
Elvira har købt et håndværkertilbud af et hus på landet og hun er ellevild. Der er bare det ene problem, at kæresten Marc slet ikke har været indover og han er meget lidt imponeret over huskøbet. Men Elvira har lagt en plan, der skal sørge for, at Marc kommer til at elske både det idylliske område og det faldefærdige hus. 02/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2020.
21:00 
Bendtner & Philine [Repris]
For første gang nogensinde bliver vi lukket indenfor i Nicklas Bendtner og Philine Roepstorffs liv. Vi får fortællingen om deres første møde og deres stormende forelskelse, men vi får også indblik i tankerne om fremtiden, nu hvor Nicklas for første gang i 16 år står uden en fodboldkontrakt. Hele verden og et hav af muligheder ligger for det celebre pars fødder, og både drømmeferie og fælles forretningseventyr kan skimtes i horisonten. Men på én skæbnesvanger nat krakelerer idyllen, og Philine bliver tvunget til at stille sig selv spørgsmålet: Kan kærligheden virkelig overvinde alt?. 01/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2020.
21:35 
Bendtner & Philine [Repris]
Forholdet er på frysepunktet efter Nicklas’ fatale bytur, men der er ikke tid til at slikke sårene. Nicklas har nemlig sagt ja til at promovere sin meget omtalte selvbiografi i barndomsklubben Tårnby, og de mange fremmødte fans har ventet spændt på en autograf og et billede med den tidligere Arsenal-stjerne. Derhjemme holder parret stadig facaden oppe, for Philines familie og venner er inviteret til julemiddag, og ingen af dem kender til Nicklas' fejltrin. 02/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2020.
22:10 
Extreme Makeover: Home Edition [Repris]
Starting From Scratch. En brandmand bor med sin mor og sine tre børn i en lille lejlighed, og har hårdt brug for en ny start efter han på tragisk vis mistede sin kone. Frivillige, Jesse og resten af holdet står klar til at hjælpe. 02/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
23:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to Ride the Rails. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. ,. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2011.
00:10 
Morderne iblandt os
Falling Down. Alene og George Jenkins er det perfekte par, der lever det perfekte liv. Da de adopterer en søn og en datter, lader det til, at familien endelig er komplet. Men i stedet begynder et mørke at spire og det fører til en forfærdelig forbrydelse. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2019.
01:10 
Morderne iblandt os [Repris]
Band of Brothers. Familien Lafferty er solide støtter i mormon-samfundet og fremstår som det perfekte eksempel på en kernefamilie. Men en ondskab lurer under overfladen. 28/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
02:15 
Betrayed [Repris]
The Devil You Know. 20-årige Missy Grubaugh er kristen og tror ikke på sex før ægteskabet. Men Missys uskyldige charme tiltrækker en uheldig type. og det er dødsensfarligtg. 19/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2016.
03:15 
Blodets bånd [Repris]
At the stroke of madness. Mød en række amerikanske familier, der tilsyneladende er harmoniske, velfungerende og lever et idyllisk familieliv. Men under overfladen bærer de på en dyster hemmelighed eller har godt med skeletter i skabet!. ,. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2014.
04:00 
House Hunters International [Repris]
Property Expert Faceoff in Cuernavaca, Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 05/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 7. Producerat år 2019.
04:25 
House Hunters International [Repris]
Beach or Bust. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 05/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 8. Producerat år 2019.
04:50 
House Hunters International [Repris]
New Beginning in Melbourne. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 05/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 9. Producerat år 2019.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
From Tundra to Down Under. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 06/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 10. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå