Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
New Clients in the Countryside. Mina og Karen rejser ud af byen for at renovere et hus. Det er et stort hus, men det føles trangt, og køberne vil gerne have, at det skal blive mere åbent. Klarer de opgaven? Og er køberne tilfredse?. 12/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10.
06:50 
Caribbean Life [Repris]
Diving Into Bonaire. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 13/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 3. Producerat år 2018.
07:10 
Caribbean Life [Repris]
Flying High in Cabarete. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 14/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 4. Producerat år 2018.
07:35 
Caribbean Life [Repris]
Soaking in the Dominican Sun. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 14/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 5. Producerat år 2018.
08:05 
Caribbean Life [Repris]
Adios Miami, Hola Caribbean. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 14/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 6. Producerat år 2018.
08:30 
De unge mødre [Repris]
19-årige Sandra er igen blevet indlagt med veer, og nu er fødslen af hendes første søn endelig gået i gang. Sasja på 16 år får besøg af sin mødregruppe og hun glæder sig til at vende en vigtig sag med dem. Selvom Michela er alene med datteren Smilla, og for tiden er plaget af dårlig ryg, så er det vigtig for hende at give Smilla en god og konsekvent opdragelse. Og så har Louise i Toftlund fået en anderledes og travl hverdag, for hun er begyndt på HF og nu er det kæresten Jesper, der må tage sig af børnene. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 12. Producerat år 2014.
09:20 
Vacation House for Free [Repris]
Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
10:05 
Vacation House for Free [Repris]
Marco Island Beach Getaway. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
11:05 
Vacation House for Free [Repris]
Monterey Bay Escape. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
12:05 
Fixer To Fabulous
Historic Home Overhaul. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
13:05 
Fixer To Fabulous
A Drab Victorian Gets a Fab Facelift. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
14:05 
Fixer To Fabulous
Surprise Renovation For First-Time Homeowner. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
15:00 
Fixer Upper [Repris]
Newlyweds Take On A Run-Down Fixer For Their Future Together. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 03/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2016.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
Chip and Jo's Favorite Houses and Never-Before-Seen Outtakes. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2016.
16:55 
De unge mødre [Repris]
22-årige Line har født sit tredje barn, men den lille dreng har en alvorlig sygdom. Odense kommune vil tvangsfjerne Natascha Lineas barn efter fødslen. Amanda Sisse ser tilbage på sin vilde fortid på Amager og planlægger en anderledes barndom for sin søn. Og Natascha Nikita får Landsrettens dom i tvangsfjernelsessagen om sin søn. 26/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 13. Producerat år 2013.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Old time rock and roll. Owen foreslår praktikanterne, at de skal lære at fortælle dårlige nyheder til patienters familier. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 4.
18:55 
Greys hvide verden
Guess who's coming to dinner. Maggie styrter fra et middagsselskab for at komme på hospitalet, så April overtager madlavningen for at undgå Jackson. Imens er Arizona ekstremt nervøs for at møde Callies nye kæreste, som tilfældigvis også er et kendt ansigt fra Merediths liv. Säsong 12. Del 5.
20:00 
Beaches
En moderne genindspilning af den Oscar-nominerede 'Beaches' fra 1988. Filmen følger det livslange venskab mellem Hilary Whitney og CC Bloom, efter de ved et lykketræf mødes som børn. I denne nyfortolkning er CC en spirende popstjerne, der kæmper for at bryde igennem i Los Angeles. Hilary er datter af en prominent advokat, men kæmper for at skabe sig sin egen levevej og bryde fri af faderens lænker. Deres venskab bevares gennem årtier på trods af op- og nedture, men en tragedie skiller dem ad. Producerat år 2016. Regissör: Allison Anders, Skådespelare: Nia Long, Idina Menzel.
21:55 
Lucky in Love
Da Mira ved et tilfælde støder ind i den lækre og berømte Liam, ændrer hendes liv sig radikalt. Pludselig er hun i gang med at leve det liv, hun altid har drømt om. Hun er kæreste med den perfekte mand, lever i det mest fantastiske hjem og har det job, som hun hele livet har ønsket. Men alt er selvfølgelig ikke helt så rosenrødt alligevel. Det går op for hende, at det perfekte liv ikke nødvendigvis gør hende rigtig glad. Vil det lykkes hende at finde dét, der i sandhed gør hende lykkelig?. Producerat år 2014. Regissör: Kevin Fair, Skådespelare: Benjamin Hollingsworth, Ryan Kennedy, Jessica Szohr.
23:50 
Laggies
Megan magter ikke voksenlivets seriøse tilværelse og beslutter sig for at tage en uges fri fra ansvar, job og kæreste. Hun gemmer sig hos sin nye veninde Annika, som er teenager. Men Megan finder sig hurtigt til rette i den umiddelbart enklere verden blandt de unge mennesker. Annikas far, Craig, har dog svært ved at acceptere, at Megan er datterens veninde. Producerat år 2014. Regissör: Lynn Shelton, Skådespelare: Ellie Kemper, Rocki DuCharme, Sara Coates, Keira Knightley.
01:55 
Betrayed [Repris]
Life and Limb. Jay Orbin er millionær med en dejlig familie og en smuk kone. Men da hans lig bliver fundet i ørkenen, afsløres nogle dystre hemmeligheder i hans liv. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2016.
03:00 
Blodets bånd [Repris]
A brother's blood. Mød en række amerikanske familier, der tilsyneladende er harmoniske, velfungerende og lever et idyllisk familieliv. Men under overfladen bærer de på en dyster hemmelighed eller har godt med skeletter i skabet!. ,. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2014.
03:45 
House Hunters International [Repris]
Reconnecting in Bariloche. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 1.
04:10 
House Hunters International [Repris]
From the Burbs to Bangkok. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 2.
04:35 
House Hunters International [Repris]
A Life Reset. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 3.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Family Democracy in Noosa. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 4.
05:25 (05:50)
Caribbean Life [Repris]
Adios Miami, Hola Caribbean. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 6. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå