Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Island Life [Repris]
Trading Chilly Pennsylvania for Fun in the Key West Sun. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 29/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 2. Producerat år 2018.
06:35 
Caribbean Life [Repris]
Time to Relax on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 28/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 11. Producerat år 2018.
07:00 
Caribbean Life [Repris]
A Flip Flop Island for Flip Flop People. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 07/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 12. Producerat år 2018.
07:30 
Caribbean Life [Repris]
Sun and Serenity on Utila. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 13. Producerat år 2018.
07:50 
Caribbean Life [Repris]
Taking the Family to Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 09/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 14. Producerat år 2018.
08:20 
De unge mødre [Repris]
Camilla Sofia på 21 år er blevet mor for anden gang. Line Sofie vil lære fireårige Aksel at svømme, og han skal ikke være en tøsedreng. Michela skal i statsforvaltningen med Smillas far, for de er ikke enige om samværsordningen. Og Nadja tænder et lys for at mindes sin mellemste søn, der døde kort efter fødslen. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 16. Producerat år 2012.
09:10 
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 21. Del 13.
09:35 
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
From Houston Hustle to Surfside Beach Bustle. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 1.
10:00 
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
Personal Paradise in Panama City Beach. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 2.
10:30 
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
A Break From Big City Life. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 3.
11:00 
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
A Taste of Texas in Crystal Beach. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 4.
11:30 
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
New Jersey Getaway for New Parents. Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 5.
12:00 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 8. Del 1.
12:30 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 8. Del 2.
13:00 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 8. Del 3.
13:30 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 8. Del 4.
14:00 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 8. Del 5.
14:30 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 8. Del 6.
15:05 
Fixer Upper [Repris]
Family Seeks Spacious Upgrade. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 22/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2017.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
Rock Star Renovation. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 13/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2018.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Natascha Nikita håber, at hun får sin tvangsfjernede søn hjem i dag. Michela har besluttet, at hun vil kræve fuld forældremyndighed over Smilla. Nanna og Ditlev får at vide, om de er egnede som forældre. Og Nadja har lavet et børnetestamente, hvis hun skulle dø før hendes drenge er voksne. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 15. Producerat år 2012.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Everything i try to do, nothing seems to turn out right. Med Derek ude af billedet kan Meredith nu tilbringe tid med Amelia, og finder i den forbindelse ud af hendes sande følelser om tiden i Seattle. Bailey tager konsekvensen af sine handlinger, og Callie modtager katastrofale nyheder. De lægestuderende panikker, da de hører, at en af dem skal fyres. 28/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 23.
19:00 
Greys hvide verden
Fear (of the unkown). Lægerne på Grey Sloan Memorial Hospital har en følelsesladet afsked med den vellidte Cristina Yang. Et muligt terrorangreb påvirker Seattle og skaber kaos på hospitalet. Samtidig tager Meredith en betydningsfuld beslutning, og en anden læge modtager chokerende nyheder. Säsong 10. Del 24.
20:00 
Love Locks
Lindsey Wilson er redaktør på et kunstmagasin i New York, og hun rejser til Paris for at skrive sin datter op til den samme kunstskole, som hun selv gik på 20 år forinden. På turen møder Lindsey imidlertid Jack Burrows, der var hendes kæreste på college, og de to opdager hurtigt, at kærligheden imellem dem på ingen måde er forsvundet. Producerat år 2017. Regissör: Martin Wood, Skådespelare: Bruce Davison, David Julian Hirsh, Jerry O'Connell, Rebecca Romijn.
22:00 
Anything For Love
En datingtjeneste har fundet et match. Hun hedder Katherine og arbejder som personlig assistent. Han hedder Jack og er en succesfuld læge. Det eneste problem er, at de begge har pyntet på sandheden på deres profiler. I virkeligheden er Katherine en indflydelsesrig forretningskvide og Jack er sygeplejerske. Så da de små usandheder kulminerer, og deres sande jeg står for skud, må de spørge sig selv, om deres forhold blot er baseret på løgne?. Skådespelare: Antonio Cupo, Ali Liebert, Erika Christensen, Paul Greene.
23:55 
Hector and the Search for Happiness
Hector er en lidt krøllet psykiater, der er blevet mere og mere træt af sit ensformige liv. Han forklarer kæresten Clara, at han føler sig som en svindler, når han rådgiver andre mennesker om, hvordan de skal leve, til trods for at han ikke selv rigtig har smagt på tilværelsen. Derfor beslutter Hector sig for at bryde fri fra de kvælende lænker i hans rutineprægede hverdag og drage ud i verden i forsøget på at finde opskriften på sand lykke. Og det bliver starten på hans livs største eventyr, der byder på masser af overraskelser og skøre hændelser!. Producerat år 2014. Regissör: Peter Chelsom, Skådespelare: Jean Reno, Tracy Ann Oberman, Simon Pegg, Rosamund Pike.
02:25 
Det perfekte mord [Repris]
The Bedroom Basher. En gravid kvinde voldtages og overfaldes. Det kunne lyde som seriemorderen "The Bedroom Basher", men peger beviserne også på ham?. 18/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2015.
03:15 
Evil Lives Here
My Twisted Sister. Da Elizabeth Flores var barn, beskyttede hendes søster, Louise, hende imod en familiehemmelighed. Men da hun ser Louise i nyhederne, ved hun, at også søsteren er ond. Säsong 4. Del 20. Producerat år 2018.
04:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 21/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 2.
04:35 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 21/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 3.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 21/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 4.
05:25 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 21/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå