Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Tiny House, Huge Transformation. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.
07:05 
Boise Boys [Repris]
Due for a Raze. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 09/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
07:50 
Caribbean Life [Repris]
Reeling in the Good Life. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 5.
08:15 
Caribbean Life [Repris]
From the Big Apple to the Small Island of Vieques, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 6.
08:40 
Caribbean Life [Repris]
From Pittsburgh to Paradise in Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 7.
09:05 
Caribbean Life [Repris]
Jetting All Over Vieques, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 8.
09:30 
De unge mødre [Repris]
Nadja fra Fyn frygter, at hun er blevet ramt af en depression. Nadja og hele familien skal influenza-vaccineres, for det kan koste Nadja livet, hvis hun bliver ramt at influenza. Og så er Nanna og Ditlev gået fra hinanden igen, men denne gang er det Nanna, der har forladt Ditlev. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 3. Producerat år 2013.
10:20 
90 Day Fiance: Before the 90 Days [Repris]
Meet the Parents. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
11:10 
90 Day Fiance: Before the 90 Days [Repris]
Secrets and Lies. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
12:05 
90 Day Fiance: Before the 90 Days [Repris]
Decisions, Decisions. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
13:00 
Alex & Emma
Forfatteren Alex Sheldon har problemer - store problemer. For udover at lide af skriveblokering, har han også formået at opbygge en kæmpe spillegæld, og nu er der blevet sat en klippefast deadline for tilbagebetalingen. Hans eneste mulighed for at få skrabet de 100.000 dollars sammen, er at få skrevet sin roman færdig i en rasende fart. Men det er lettere sagt end gjort, og han hyrer stenografen Emma, som helt lavpraktisk må skrive ordene, mens Alex dikterer indholdet. Men Emmas utallige kommentarer, rettelser og inspiration får stor indflydelse på romanen, og det bliver snart svært at skelne mellem, hvad der er fiktion og virkelighed i historien. Producerat år 2003. Regissör: Rob Reiner, Skådespelare: Kate Hudson, Rob Reiner, XL Chino, Luke Wilson.
14:45 
Love Locks
Lindsey Wilson er redaktør på et kunstmagasin i New York, og hun rejser til Paris for at skrive sin datter op til den samme kunstskole, som hun selv gik på 20 år forinden. På turen møder Lindsey imidlertid Jack Burrows, der var hendes kæreste på college, og de to opdager hurtigt, at kærligheden imellem dem på ingen måde er forsvundet. Producerat år 2017. Regissör: Martin Wood, Skådespelare: Bruce Davison, David Julian Hirsh, Jerry O'Connell, Rebecca Romijn.
16:35 
Royally Ever After
Sara er skolelærer og lever et helt almindeligt liv lige indtil den dag, hvor hendes kæreste, Danny, frier til hende – for i samme omgang fortæller han også, at han faktisk er prins af et lille, afsidesliggende land. Situationen bliver ikke nemmere af, at Danny skal bruge sine forældres velsignelse og de er ikke just begejstrede for deres søns valg af hustru. Heldigvis finder Sara en støtte i Dannys søster, som træner hende i at blive den perfekte prinsesse. Men kan Sara både skal forblive tro mod sig selv, mens hun også skal tilpasse sig sin nye, eventyrlige livsstil, hvor kærlighed går hånd i hånd med strenge regler og normer?. Producerat år 2018. Regissör: Lee Friedlander, Skådespelare: Barry McGovern, Carmen Du Sautoy, Fiona Gubelmann, Torrance Coombs.
18:20 
Truly, Madly, Sweetly
Natalie, der sælger cupcakes, og Eric, der er økonomichef, bliver bragt sammen, da Erics tante dør. Hun var nemlig en af Natalies trofaste kunder, og tanten efterlader dem begge en bygning, der engang var et berømt bageri. Natalie og Eric tvinges til at samarbejde, og de opdager, at det er svært at sælge ejendommen, da den er fredet. Romantik blomstrer, mens de renovere det gamle bageri og tilbringer mere og mere tid sammen. Producerat år 2018. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Matt Hamilton, Dylan Neal, Nikki Deloach.
20:00 
Love at First Glance
Mary bliver vraget af sin forlovede, fordi han ikke synes, at hun er eventyrlysten nok. På vej hjem i toget får hun øjenkontakt med en fremmed, attraktiv mand, og da han står af toget, ligger hans mobil tilbage på sædet. Pludselig har Mary muligheden for at bevise, at hun da sagtens kan være eventyrlysten, hvis den rette lejlighed byder sig, og hun tager ud på en romantisk rejse for at opspore den flotte fremmede, kun med hans mobiltelefon som ledetråd. Producerat år 2017. Regissör: Kevin Connor, Skådespelare: Jonathan Bennett, Kelly Thiebaud, Adrian Grenier, Amy Smart.
21:40 
The Perfect Bride: Wedding Bells
Molly og Nick er meget forelskede, og er ved at tage springet til at blive gift. Men de har begge travlt med karriereskift; hvor Molly tidligere var ægteskabsrådgiver, har hun nu opbygget et populært fitness brand, mens Nick er ved at bevæge sig fra at være bryllups- til kunstfotograf. Deres karriereændringer blandet med bryllupsforberedelser er en stor mundfuld, så snakken går på at udsætte brylluppet - men vil dette travle par få brylluppet til at blive en realitet?. Producerat år 2018. Regissör: Alex Wright, Skådespelare: Leanne Lapp, Lane Edwards, Kavan Smith, Pascale Hutton.
23:20 
Betrayed
Suited For Murder. Kathy Goble er fraskilt to gange og sætter endelig sig selv først. Men hendes nye livsstil fører til brutalitet og død. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2019.
00:15 
Betrayed [Repris]
Betrayed følger livet hos en række normale mennesker, som ikke klar over, at deres dage er talte. Langsomt afsløres skjulte jalousier og uhyggelige hemmeligheder blandt deres venner, familier og elskere. Det leder i sidste ende op til det ultimative forræderi - mord. 24/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2018.
01:10 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Det midaldrende par Carmen Quinones og Ruben Frederick bliver brutalt stukket ihjel i deres lejlighed i East Harlem. Lige ved siden af dem, ligger 16. 000 dollars i kontanter, og spørgsmålet er om de er blevet myrdet for deres penge, eller om der er noget langt mere personligt på spil?. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
02:05 
Blodets bånd [Repris]
Reap What You Sow. Hawes-familien driver et velanset anlægsgartnerfirma, men grådighed og korruption spiller medlemmerne ud mod hinanden, og et forbitret ønske om hævn fører hurtigt til mord. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2011.
02:55 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 10.
03:20 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 11.
03:45 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 12.
04:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 144. Del 13.
04:35 
Mexico Life [Repris]
Experiencing a New Culture in Puerto Morelos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 26/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 25. Producerat år 2015.
05:00 (05:45)
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Tiny House, Huge Transformation. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 31/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå