Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Restored by the Fords [Repris]
Midcentury Modern Meets the 21st Century. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
06:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
Four-Million-Dollar Smile. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 12/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 13.
07:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
IT Geek to Rich and Chic. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 12/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14.
07:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 13/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1.
07:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Payday in V-A. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 13/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2.
08:20 
De unge mødre [Repris]
Kommunen har bedt Dea-Louise og Rasmus om at gøre rent og skal skille sig af med hund og kat, så deres hjem er klar til en baby. Natacha Nikitas søn bliver døbt ind i den kristne tro, selvom hans far er muslim. Og gravide Amanda Sisse på 19 år er blevet indlagt, for hun føler sig helt nede i kulkælderen. 17/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 18. Producerat år 2011.
08:45 
De unge mødre [Repris]
Hannah frygter dagens møde med kommunen. Hun er bange for, at de vil sætte en tvangsfjernelse af hendes datter i gang. Natasja Nikita vil gerne holde en perfekt barnedåbsfest, men det er svært, når gæsterne blander sig.Og Dea Louise og Rasmus må sige farvel til deres elskede hund, for den skal væk inden barnet kommer. 18/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 19. Producerat år 2011.
09:10 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
The Roles Reverse. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. ,. Säsong 1. Del 10.
10:00 
De unge mødre på slottet
Der er en mental hård dag i vente på slottet: De fire unge mødre skal nemlig lære noget om sig selv og deres relationer. De kæmper alle med bl.a. dårligt selvværd, og psykoterapeut Jill Liv Nielsen kommer forbi slottet for at undervise dem i at styrke deres nære relationer, hvilket også medfører, at de opdager helt nye sider af sig selv som mødre og kvinder. Derudover skal Krisztina Maria, der arbejder som coach og træner, forsøge at banke noget selvtillid ind i mødrene igen, og de bliver alle presset til det yderste!. Säsong 27. Del 3. Producerat år 2019.
11:00 
Love in Paradise
Ford er langtfra en vaskeægte cowboy i virkeligheden, selvom han på TV er en stor western-stjerne. Han er ikke meget for at forlade byen, da hans manager sender ham til en ranch i forbindelse med en PR-tur. Her møder han Heather Twain, hvis familie ejer ranchen. Ford forsøger at imponere den smukke Heather, ved at lade som om, at han er en rigtig cowboy. Men da hun opdager, at han i virkeligheden er en byrotte, som kun kan finde ud af at spille cowboy på skærmen, bliver hun såret. Alligevel kan hun ikke benægte de dybe følelser, hun har fået for ham. Producerat år 2016. Regissör: Sean McNamara, Skådespelare: Tom Butler, Matt Frewer, Emmanuelle Vaugier, Luke Perry.
12:50 
Remember Me
Tyler er en oprørsk ung mand fra New York, der har haft et anstrengt forhold til sin far lige siden en tragedie splittede deres familie. Tyler føler ikke at nogen kan forstå ham, lige indtil han tilfældigt møder Ally. Deres forhold udvikler sig hurtigt, og Tyler begynder at finde lykke og mening i sit liv igen. Men snart er skjulte hemmeligheder afsløret, tragedier hænger i luften, og de omstændigheder, der bragte Tyler og Ally sammen, truer med at rive dem fra hinanden igen. Producerat år 2010. Regissör: Allen Coulter, Skådespelare: Emilie de Ravin, Chris Cooper, Pierce Brosnan, Robert Pattinson.
15:10 
Man About Town
Den succesfulde talentspejder Jack Giamoro er 'toppen-af-poppen' i Hollywood. Umiddelbart har han det hele, men da han på én og samme dag mister sin dagbog til en nådesløs journalist og opdager sin kones sidespring, ender Jacks liv på få øjeblikke i frit fald. Producerat år 2006. Regissör: Mike Binder, Skådespelare: John Cleese, Dr. Primkin, Mike Binder, Ben Affleck, Rebecca Romijn.
17:10 
Greys hvide verden [Repris]
A Hard Pill to Swallow. Richard finder ud af, at Maggie har sagt op på Grey Sloan, og det gør ham bekymret for, hvordan hun håndterer et nyligt dødsfald. Bailey er tilbage på arbejde, men Koracick gør ikke hendes første dag så nem, som hun havde håbet på. Imens er Meredith bange for, at hun kommer til at savne DeLuca, og Amelia giver Link en opdatering omkring sin graviditet. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 11. Producerat år 2019.
18:05 
The Good Doctor [Repris]
Two-Ply (or Not Two-Ply). Morgan og Shaun kan ikke blive enige om, hvordan de skal behandle en ung violinist, der er kommet på skadestuen med en infektion i fingeren, for deres valg kan blive afgørende for hendes fremtid. Imens er Lim, Claire og Park i tvivl om, hvorvidt en ung patient rent faktisk er syg eller bare er ude efter opmærksomhed. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2018.
19:00 
Remee & Mathilde [Repris]
Imens Mathilde er på Capri, tager Remee i studiet med sin gamle ven, musikproducer Chief1. Men han får også tid til kvalitetstid med Kenya. Og med Mathilde hjemvendt fra Capri tager Remee og Mathilde afsted til Amalienborg til SOS-jubilæum, hvor Remee har en særlig gave med til Prinsesse Benedikte. 04/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 16. Producerat år 2019.
19:30 
Remee & Mathilde [Repris]
Det er den tid på året, hvor ARCH holder sin store Halloween-fest. Traditionen tro prøver Remee og Mathilde at overgå sidste års udklædning. Festen giver også anledning til, at Remees ældste datter Emma skal have sin debut på klubben som DJ. Og så er det blevet tid til, at Remee og Mathildes firma, Social Works, skal have nyt logo - og det er lettere sagt end gjort. 04/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2019.
20:00 
The Olsens [Repris]
Irina kæmper med smerter efter mange års hård træning på skøjter, men da familien Olsen tager i skøjtehallen, er alt som det plejer: Irina er stjernen, Morten er rædselsslagen og mor Mila er på nakken af Victoria, men pusler om lillebror Alexander. Og så har mor Mila en hemmelig drøm om at lille Allessia skal være professionel skøjteprinsesse. Morten overrasker Irina med en tatovering, der forestiller … Irina! Men desværre er Fru Olsen er ikke vildt imponeret. Og så afslører Irina, at hun har planer om familieforøgelse. 04/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7.
21:00 
Plastikkongerne [Repris]
I sæsonafslutningen af ’Plastikkongerne’ følger vi Kim og Natashas eventyr i Colombia, hvor Kim nu skal pleje sin ømme kone, før vi siger farvel til den gamle ”jadekonge” Jesper Nygart, der nu skal nyde livet som pensionist. Reality parret Liv og Tabita får en omgang ”veninde filler” på Klinik A og Marc får endelig tid til en familieudflugt med både far og søn. På Beauty Trips prøver Mustafa for første gang Botox, inden der kommer nye sponsortrøjer… fyldt med stavefejl! Og i Aalborg når Søren en stor milepæl, da resultatet af deres fotoshoot ankommer. Sidst men ikke mindst overrasker kendistræneren Gustav Salinas en af sine klienter - Solveig, der har tabt 55 kg – med en Mommy Makeover. 04/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2020.
22:00 
Ex on the Beach 4
Ex on the Beach - Danmark. Der går chokbølger gennem villaen da tabletten sender to hjem. Men Mikkel ser med det samme muligheder i den nye virkelighed. En ny ex dukker op af det blå hav, men der er delte meninger om personen. Mikkel bliver mere og mere glad for Louise, som han kalder sin drømmepige. Det passer bestemt ikke Ditte. Slet ikke når det er Louise, der selv fortæller det. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2019.
23:00 
In the Land of Women
Carter er en ung forfatter, hvis verden bryder fuldstændig sammen, da hans berømte kæreste forlader ham. I håbet om at glemme hende, tager Carter til Detroit for at passe sin syge bedstemor. Overfor bor familien Hardwicke, og Carter får da også hurtigt andet at tænke på, da de smukke Hardwicke-kvinder falder for ham på stribe. Producerat år 2007. Regissör: Jon Kasdan, Skådespelare: Kristen Stewart, Olympia Dukakis, Adam Brody, Meg Ryan.
01:00 
People Magazine Investigates [Repris]
Murder at Sea. En båd eksploderer pludselig ud for kysten i en fiskerlandsby i Alaska. Da branden endelig bliver slukket, finder politiet ligene af en ung familie. 10/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8.
01:55 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Der går chokbølger gennem villaen da tabletten sender to hjem. Men Mikkel ser med det samme muligheder i den nye virkelighed. En ny ex dukker op af det blå hav, men der er delte meninger om personen. Mikkel bliver mere og mere glad for Louise, som han kalder sin drømmepige. Det passer bestemt ikke Ditte. Slet ikke når det er Louise, der selv fortæller det. 05/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2019.
02:55 
Evil Lives Here [Repris]
Something Is Different About Robbie. Selvom Ronald og Candace altid vidste, deres søn var anderledes, havde de ikke ventet, at Robbie ville være voldelig. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
03:45 
House Hunters International [Repris]
Cutting Loose in Cartagena. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 7.
04:10 
House Hunters International [Repris]
Finding a Voice in Nice, France. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 8.
04:35 
House Hunters International [Repris]
A Beach House in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 139. Del 9.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Fighting Cavities in Cairns. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 03/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 139. Del 10.
05:25 (05:50)
Restored by the Fords [Repris]
Victorian Gets Some Street Style. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se