Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mexico Life [Repris]
Colorado Pair Seeks Cabo Sun. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
06:30 
Mexico Life [Repris]
Modern Versus Traditional in Puerto Vallarta, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4.
06:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Beach House Perfection. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 11.
07:15 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Las Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 12.
07:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Dream Begins in Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 13.
08:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lakeside Bonanza. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 14.
08:30 
De unge mødre [Repris]
Line, der er mor til Lucas på halvandet år, har opdaget at hun er gravid igen, og det er med blandede følelser. Natasja Nikita ordner sit hjem af hensyn til kommunen, der holder øje med hende. Og Dea Louise og Rasmus tager en aften i byen, og prøver at glemme de dårlige nyheder de netop har fået. 20/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 24. Producerat år 2011.
08:55 
De unge mødre [Repris]
Dea-Louise og Rasmus får svar på, om de får lov til at beholde deres datter. Amanda Sisse skal til ugentlig kontrol på grund af sit tidligere hashmisbrug. Og Natacha Nikita er nødt til at holde op med at ryge, for hun har været til undersøgelse hos lægen. 23/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 25. Producerat år 2011.
09:25 
Vacation House for Free
Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
10:10 
Vacation House for Free
Marco Island Beach Getaway. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
11:10 
Vacation House for Free
Monterey Bay Escape. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2018.
12:05 
Say Yes to the Dress [Repris]
There's A Shark In The Salon!. I verdens fornemmeste brudebutik, Kleinfeld's Bridal, præsenterer Randy og teamet nye konsulenter og kjoler for de vordende brude. ,. Säsong 16. Del 7. Producerat år 2018.
13:05 
Say Yes to the Dress [Repris]
I'm The Bride, Leave Some Space!. I verdens fornemmeste brudebutik, Kleinfeld's Bridal, præsenterer Randy og teamet nye konsulenter og kjoler for de vordende brude. ,. Säsong 16. Del 8. Producerat år 2018.
14:05 
Say Yes to the Dress [Repris]
Did I Hear Someone Say $16,000?. Randy har en travl dag, da han både skal hjælpe kommende brude og afholde auditions til sit kommende modeshow. Bruden Emanuela vil have en sexet kjole og hun er ikke bange for at sprænge sin fars budget. ,. Säsong 16. Del 9. Producerat år 2018.
15:05 
Fixer Upper [Repris]
School Spirit Spurs Home Search. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2015.
16:05 
Fixer Upper [Repris]
Most Eligible Bachelor Finds the Perfect Home for Entertaining. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 17/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2016.
17:00 
De unge mødre
Camilla Sofia, der er enlig mor og studerende, bruger en formue på at redde sin kat. Nicki er flyttet hjem til Line og Lucas igen. Men han forlanger, at Line fremover står for alt det huslige arbejde. Og Camilla og Benjamin ser deres sjette barn på en 3D-scanning. Säsong 13. Del 17. Producerat år 2011.
17:30 
De unge mødre
Gravide Søs på 16 år har haft en vild fortid, og det er gået hårdt ud over hendes familie. Michela har problemer med sin fars nye kone. Og Camilla forsøger ikke at gøre forskel på sine børn. Säsong 13. Del 18. Producerat år 2011.
18:05 
Greys hvide verden [Repris]
Things we said today. Bailey sætter bryllupsforberedelserne på pause, da Adele kræver akut behandling, og imens bliver hospitalet oversvømmet med patienter fra en motorcykelbande. Cristina og Owen tager en endelig beslutning omkring deres skilsmisse, og Callie og Arizona prøver at finde hinanden igen. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 10.
19:00 
Greys hvide verden
The end is the beginning is the end. De overlevende fra flystyrtet får den endelige besked omkring ulykken. Derek er stadig i genoptræning med sin hånd, og Cristina og Owen nyder deres nye forhold til hinanden, mens Richard prøver at undgå Catherines tilnærmelser. Säsong 9. Del 11.
20:00 
Remee & Mathilde [Repris]
Det er ved at være tid til den store åbning af Remee og Mathildes lille butik, Social Works Boutique - The World's Smallest Mall. Men dagen før åbningen kommer Remee i tvivl om looket, da han synes, at det ligner for meget en pigebutik. Lige inden åbningen får Remee en vigtig underskrift i hus, han har drømt om længe, og det er starten på en aften fyldt med overraskelser. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 18. Producerat år 2019.
20:30 
Remee & Mathilde
Den lille familie tager ned til deres hus i Tyrkiet for at slappe af efter en intens tid. Remee og Mathilde nyder en masse stunder med Kenya ved poolen, og med en 4-årig med på ferie får parret masser af mulighed for at dyrke deres indre legebarn. Remee tager også en rejse tilbage i tiden og kigger på, hvordan hele eventyret i Tyrkiet startede for 15 år siden. Säsong 2. Del 19. Producerat år 2019.
21:00 
Cocktail
Da Brian Flanagan kommer ud af hæren, søger han et marketingjob i New York - noget af en udfordring for én, som ikke er uddannet inden for faget. Flanagan melder sig derfor ind på universitetet, og penge tjener han som bartender. Chefen lærer ham alle branchens hemmeligheder og tricks, og sammen bliver de byens mest kendte bartendere. Begge drømmer om deres egen bar, og for Flanagan begynder drømmen at forme sig på en strandbar på Jamaica. Her møder han sit livs kærlighed, men alt flasker sig ikke som planlagt. Flanagan må kigge sig selv, og sine mange dårlige livsvalg, alvorligt efter i sømmene. Kan han rette op på det?. Producerat år 1988. Regissör: Roger Donaldson, Skådespelare: Bryan Brown, Elisabeth Shue, Tom Cruise.
23:05 
The Olsens [Repris]
Julen banker på døren, og Irina har travlt med at bestemme alle detaljer i planlægningen, mens Morten forsøger at få julemaden på bordet og holde resten af familien langt væk fra køkkenet. Hr og Fru Olsen har ikke helt aftalt gavebudgettet, så Irina ender med at bruge flere penge på julepynt end på gaven til Morten. Og så flytter familiens nyeste medlem ind, hundehvalpen Hector. Men det kommer lidt bag på The Olsens, hvor monster stor den vil blive, og at juleaften går med at tørre tis op fra gulvet. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8.
00:05 
People Magazine Investigates
Fallen Angels. I 2002 forsvinder en 12-årig pige på vej hjem fra skole i Oregon City. Politiets efterforskning fører ingen vegne, og snart forsvinder endnu en pige. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
01:05 
People Magazine Investigates [Repris]
Killing Field. I 2016 forsvinder et ungt par pludselig sporløst. I deres søgen efter dem, ender politiet langt ude i en skov, hvor de finder frem til et vaskeægte mareridt. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 11.
02:00 
En blodig affære [Repris]
Predator or Prey. Søskenderivalisering får en helt ny betydning, da to brødre bliver fjender. Og en lastbilchauffør tager sig af en ven i modgang. ,. Säsong 1. Del 9.
03:00 
Hvor ondskab bor [Repris]
In Love with the Devil. Bernadette var 17, da hendes kæreste sagde, han havde dræbt nogen. Hun ville leve lykkeligt og troede ikke på ham. Men så slog han til igen. ,. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2015.
03:50 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 06/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 6.
04:15 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 06/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 7.
04:40 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 06/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 8.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 13/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 9.
05:30 (05:50)
Mexico Life [Repris]
A New Adventure in Puerto Aventuras. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå