Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Boise Boys [Repris]
Vaulted Aspirations. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
06:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Mr. Double Lucky. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 7.
07:15 
My Lottery Dream Home [Repris]
The House Always Wins. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 8.
07:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
Florida Windfall. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 9.
08:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
New Love, New Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 10.
08:25 
De unge mødre [Repris]
Natacha Nikita føler sig overvåget af kommunen og er bange for fremtiden. Dea-Louise og Rasmus maler børneværelset, men har svært ved at enes. Og Stephanie bliver så skuffet over sin mor, at hun overveje at afskrive hende som mormor til sit kommende barn. 19/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 22. Producerat år 2011.
08:55 
De unge mødre [Repris]
Natasja Nikita har besluttet at lægge sit liv om, så hun kan tabe 30 kilo. Hannah kæmper til det sidste for at beholde Cecilya, som kommunen vil tvangsfjerne om 14 dage. Og Stephanie er ked af sin krop, men tør ikke gøre noget ved sagen, så længe hun er gravid. 20/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 23. Producerat år 2011.
09:20 
Mexico Life
Searching for an Active Lifestyle in the Riviera Maya. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 1.
09:45 
Mexico Life
A New Adventure in Puerto Aventuras. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 2.
10:10 
Mexico Life [Repris]
Two Foodies Find New Inspiration in Sayulita, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 29/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3.
10:40 
Mexico Life [Repris]
Modern Versus Traditional in Puerto Vallarta, Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 29/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4.
11:10 
Mexico Life
Soaking Up the Sun in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 5.
11:35 
Mexico Life
Colorado Pair Seeks Cabo Sun. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 1. Del 6.
12:10 
Hawaii Life
Dreams Come True in Maui. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. Säsong 10. Del 1. Producerat år 2017.
12:40 
Hawaii Life [Repris]
Oahu's Aloha Spirit. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. ,. Säsong 10. Del 2. Producerat år 2017.
13:10 
Hawaii Life [Repris]
Snapping up a House on Oahu. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. ,. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2017.
13:40 
Hawaii Life [Repris]
Graduating on Oahu. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. ,. Säsong 10. Del 4. Producerat år 2017.
14:10 
Hawaii Life [Repris]
New Job and New Home on Oahu. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. ,. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2017.
14:40 
Hawaii Life
Falling in Love with Maui. Vi følger i hælene på en række af håbefulde mennesker, der alle leder efter deres drømmehjem i Hawaii, hvor de kan bytte hektiske liv og storbykaos ud med idylliske omgivelser. Säsong 10. Del 6. Producerat år 2017.
15:10 
Fixer Upper [Repris]
Finding Small Town Texas Charm for a Young Family. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2015.
16:05 
Fixer Upper [Repris]
Lackluster Fixer Changes to Contemporary Charm for Young Family. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 17/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2016.
17:05 
De unge mødre
16-årige Søs, der er gravid, føler ikke, at kæresten Jimmi prioriterer hende nok i hverdagen. Natacha Nikita bliver mindet om en voldtægt, da hun skal i tyrkisk bad på sin ferie. Og Hannah har købt en ny seng til datteren Cecilya sammen med sammen med hendes biologiske far. Säsong 13. Del 15. Producerat år 2011.
17:35 
De unge mødre
Problemerne vælter ned over Camilla Sofia, for hendes et-årige søn er faldet og har slået sine tænder, og hendes kat er blevet kørt over af en bil. Michela og Benjamin laver de sidste forberedelser inden de skal være forældre. Og Natacha Nikita tager en vild tur i det tyrkiske natteliv sammen med sin farmor. Säsong 13. Del 16. Producerat år 2011.
18:05 
Greys hvide verden [Repris]
Run, baby, run. En spændt Bailey forbereder sig til sit bryllup, og imens er Meredith og Derek uenige om, hvorvidt de skal gennemføre en nervetransplantation. Cristina finder ud af den rigtige årsag til hvorfor Owen ville skilles, og Jo kommer i problemer, da hun anklager Alex for ikke at give hende ordentlig vejledning. Og så ændres alt, da der pludselig sker en ulykke. 06/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 9.
19:05 
Greys hvide verden
Things we said today. Bailey sætter bryllupsforberedelserne på pause, da Adele kræver akut behandling, og imens bliver hospitalet oversvømmet med patienter fra en motorcykelbande. Cristina og Owen tager en endelig beslutning omkring deres skilsmisse, og Callie og Arizona prøver at finde hinanden igen. Säsong 9. Del 10.
20:00 
Remee & Mathilde [Repris]
Det er den tid på året, hvor ARCH holder sin store Halloween-fest. Traditionen tro prøver Remee og Mathilde at overgå sidste års udklædning. Festen giver også anledning til, at Remees ældste datter Emma skal have sin debut på klubben som DJ. Og så er det blevet tid til, at Remee og Mathildes firma, Social Works, skal have nyt logo - og det er lettere sagt end gjort. 05/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2019.
20:30 
Remee & Mathilde
Det er ved at være tid til den store åbning af Remee og Mathildes lille butik, Social Works Boutique - The World's Smallest Mall. Men dagen før åbningen kommer Remee i tvivl om looket, da han synes, at det ligner for meget en pigebutik. Lige inden åbningen får Remee en vigtig underskrift i hus, han har drømt om længe, og det er starten på en aften fyldt med overraskelser. Säsong 2. Del 18. Producerat år 2019.
21:00 
The Olsens
Julen banker på døren, og Irina har travlt med at bestemme alle detaljer i planlægningen, mens Morten forsøger at få julemaden på bordet og holde resten af familien langt væk fra køkkenet. Hr og Fru Olsen har ikke helt aftalt gavebudgettet, så Irina ender med at bruge flere penge på julepynt end på gaven til Morten. Og så flytter familiens nyeste medlem ind, hundehvalpen Hector. Men det kommer lidt bag på The Olsens, hvor monster stor den vil blive, og at juleaften går med at tørre tis op fra gulvet. Säsong 1. Del 8.
22:00 
Ex on the Beach 4
Ex on the Beach - Danmark. Justina chokerer alle med sit valg til suiten. Men den kønne blondine har tænkt det grundigt igennem. Ditte håber stadig på at være Mikkels førstevalg, men den snu ræv gør hvad han kan for ikke at lukke nogen døre. Til Lines store glæde får hun og Asbjørn hygget sig mere end sædvanligt under dynerne. Men en ny ex er på vej og Line må se i øjnene, at flirten måske bliver dræbt før den overhovedet kommer i gang. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2019.
22:55 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got a Bad Temper. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. ,. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2011.
23:55 
People Magazine Investigates
Gone Girls. Tre kvinder dør eller forsvinder over tre årtier og under mystiske omstændigheder, og politiet fortæller, at alle tre var forelskede i den samme mand. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
00:55 
People Magazine Investigates [Repris]
Marked for Murder. Vennerne er mildest talt chokerede, da en juraprofessor bliver dræbt i sin egen garage. Da politiet følger sporene, fører det dem gennem hele staten. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10.
01:55 
Ex on the Beach 4 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Justina chokerer alle med sit valg til suiten. Men den kønne blondine har tænkt det grundigt igennem. Ditte håber stadig på at være Mikkels førstevalg, men den snu ræv gør hvad han kan for ikke at lukke nogen døre. Til Lines store glæde får hun og Asbjørn hygget sig mere end sædvanligt under dynerne. Men en ny ex er på vej og Line må se i øjnene, at flirten måske bliver dræbt før den overhovedet kommer i gang. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2019.
02:50 
Hvor ondskab bor [Repris]
Home Sweet Nightmare. Sheila lærte at frygte sin mand og hans voldelige temperament. Men da politiet anholder ham for en grim forbrydelse, er hun sikker på, de har anholdt den forkerte. ,. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015.
03:40 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 30/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 2.
04:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 3.
04:35 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 06/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 4.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 140. Del 5.
05:20 (05:45)
Mexico Life [Repris]
Searching for an Active Lifestyle in the Riviera Maya. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå