Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home with Vintage Glam. Parret Ben og Callie drømmer om at eje et lille hjem, der giver dem friheden til at tage hvorhen det skulle være. Designet indebærer både gulvvarme, massevis af planter, stjernehimmel og et ambitiøst, multifunktionelt projekt. 30/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2015.
06:25 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Modern Tiny Home for Colorado Couple. Erik og hans kone Amie elsker at rejse, så derfor vil de gerne spare penge ved at flytte ind i et mindre hus. Tyson og Michelle skal denne gang designe et moderne mesterværk, der emmer af fred og idyl. 30/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015.
06:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
My Lottery Dream Stable. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 09/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1.
07:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
Little Sister, Big House. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 09/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 2.
07:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Tallahassee Dream Team. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 3.
08:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Texas Beach House. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 10/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 4.
08:25 
De unge mødre [Repris]
Stephanie fylder 20 år, men fødselsdagen bliver bestemt ikke, om hun havde regnet med. Hannah prøver at skabe faste rammer for Cecylia, så kommunen ikke har grund til at synes, at hun er en dårlig mor. Og Amanda Sisse skal til sin sidste eksamen, inden hun føder, og er bange for at blive skuffet. 12/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 12. Producerat år 2011.
08:50 
De unge mødre [Repris]
Nikita har endelig fået hul igennem til sønnen Remis far i Tyrkiet, men nu vil den unge mor have ham til at tage ansvar. Malou Stella skal have lavet større bryster og kommer alt for tidligt, fordi hun er nervøs for at komme for sent. Og så har kommunen hasteindkaldt Hannah til et vigtigt møde, der ikke ender godt. 13/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 13. Producerat år 2011.
09:20 
Restored by the Fords [Repris]
Midcentury Modern Meets the 21st Century. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 09/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
09:45 
Restored by the Fords [Repris]
Midcentury Mess Gets Modern Makeover. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 11/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.
10:10 
Restored by the Fords [Repris]
Victorian Gets Some Street Style. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 05/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3.
10:35 
Restored by the Fords [Repris]
First Floor Blowout. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 05/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4.
11:10 
Restored by the Fords [Repris]
The Oasis, Part Two. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 05/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5.
11:40 
Restored by the Fords [Repris]
House With a Circle Ceiling. I denne serie følger vi søskendeduoen Leanne og Steve, der renoverer gamle hjem i Pittsburgh, Pennsylvania. Husene er ofte helt unikke og ukonventionelle, så Leanne og Steve arbejder hårdt for at puste nyt liv i dem. 05/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
12:10 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Little White House on a Hill. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 2. Del 6.
13:10 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Eyesore Overhaul. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 2. Del 7.
14:05 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Facelift for a Tiny Victorian. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. ,. Säsong 2. Del 8.
15:05 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2013.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
A Young Couple Hopes for a House with Old World Charm. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 10/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2016.
17:00 
De unge mødre
Amanda Sisse er træt af at blive mistænkt for stofmisbrug, for hun har ikke røget hash, siden hun blev gravid. Natasja Nikita er i sorg, for hun har mistet både sin mormor og sin farfar på en uge. Og den unge mor Line skal fotograferes til kærestens pladecover, så sønnen Lucas må passes imens. Säsong 13. Del 9. Producerat år 2011.
17:30 
De unge mødre
Camilla Sofia vil lære Liam at gå på potte, for hun mener, at han er klar til det, selvom han kun er et år. Camilla vil lære sine fem børn bordskik, for omverdenen har mange fordomme overfor en stor børneflok. Og Line vil lære sin søn Lucas, at han ikke må pille ved alting, for han har lige lært at gå. Säsong 13. Del 10. Producerat år 2011.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Second opinion. Cristina vender tilbage til Seattle, og det bliver ret akavet, da hun skal møde Owen igen. Jackson og April prøver at finde ud af deres forhold, mens Jo får en vanskelig sag for, og Bailey forsøger at få Arizona tilbage på hospitalet. Og så får alle de overlevende fra flystyrtet et uventet chok, da nye informationer kommer frem om ulykken. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 6.
19:00 
Greys hvide verden
I was made for loving you. Det er Arizonas første dag tilbage på Seattle Grace, og Callie prøver at skabe en så normal dag for hende som muligt. Bailey og Ben diskuterer bryllupsplaner, og Cristina og Owen kæmper stadig med deres forhold, da Owen skal til de første møder omkring flystyrtet. Säsong 9. Del 7.
20:00 
Greys hvide verden
A Hard Pill to Swallow. Richard finder ud af, at Maggie har sagt op på Grey Sloan, og det gør ham bekymret for, hvordan hun håndterer et nyligt dødsfald. Bailey er tilbage på arbejde, men Koracick gør ikke hendes første dag så nem, som hun havde håbet på. Imens er Meredith bange for, at hun kommer til at savne DeLuca, og Amelia giver Link en opdatering omkring sin graviditet. Säsong 16. Del 11. Producerat år 2019.
21:00 
The Good Doctor
Two-Ply (or Not Two-Ply). Morgan og Shaun kan ikke blive enige om, hvordan de skal behandle en ung violinist, der er kommet på skadestuen med en infektion i fingeren, for deres valg kan blive afgørende for hendes fremtid. Imens er Lim, Claire og Park i tvivl om, hvorvidt en ung patient rent faktisk er syg eller bare er ude efter opmærksomhed. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2018.
21:55 
Plastikkongerne [Repris]
I sæsonafslutningen af ’Plastikkongerne’ følger vi Kim og Natashas eventyr i Colombia, hvor Kim nu skal pleje sin ømme kone, før vi siger farvel til den gamle ”jadekonge” Jesper Nygart, der nu skal nyde livet som pensionist. Reality parret Liv og Tabita får en omgang ”veninde filler” på Klinik A og Marc får endelig tid til en familieudflugt med både far og søn. På Beauty Trips prøver Mustafa for første gang Botox, inden der kommer nye sponsortrøjer… fyldt med stavefejl! Og i Aalborg når Søren en stor milepæl, da resultatet af deres fotoshoot ankommer. Sidst men ikke mindst overrasker kendistræneren Gustav Salinas en af sine klienter - Solveig, der har tabt 55 kg – med en Mommy Makeover. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2020.
22:55 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got 9th Place. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. ,. Säsong 2. Del 13.
23:50 
People Magazine Investigates [Repris]
Blood In the Sand. Politiet finder liget af en 14-årig pige på en strand i San Diego og mener, at det relaterer sig til mordet på en anden teenager. Men er gerningsmanden en af deres egne?. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 12.
00:50 
People Magazine Investigates [Repris]
Shallow Grave. Et mysterie, hvor en ung familie forsvinder uventet fra deres hjem i Californien. Myndighederne mistænker, de er flygtet fra landet, men en uventet kilde fører til sandheden. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5.
01:50 
En blodig affære [Repris]
Battle of the Sexes. En succesfuld hustru er ikke nok til at forhindre en læge i at indlede et forhold til en receptionist. Og en cellist tror, hun har fundet sit match, da en gammel flamme dukker op. ,. Säsong 1. Del 3.
02:50 
Min nabo er morder [Repris]
Murder in omaha. Pasinetta bliver fundet død i sit hjem. Politiet ser filmstjernens liv efter i sømmene og opdager en række beundrere. Kan en mands forgabelse i hende have kostet hende livet?. 01/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9.
03:35 
House Hunters International [Repris]
Adulting in Amsterdam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 138. Del 8.
04:00 
House Hunters International [Repris]
Choppy Seas in Sydney. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 138. Del 9.
04:25 
House Hunters International [Repris]
Poolside in Perth, Australia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 138. Del 10.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Struggling to Assimilate in Frankfurt, Germany. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 138. Del 11.
05:15 (05:40)
Mediterranean Life [Repris]
Cruising to Nice. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på Middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem, og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 31/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå