Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 141. Del 4.
06:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
06:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
07:15 
De unge mødre [Repris]
16-årige Hannah lider af humørsvingninger på grund af sin graviditet, og det går hårdt ud over hendes mor. Christina, der venter tvillinger, får veer og bliver indlagt på hospitalet. Og Line på 18 år er gået fra kæresten, for deres uendelige skænderier gik ud over sønnen Lucas. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 20. Producerat år 2009.
07:40 
De unge mødre [Repris]
Camilla er blevet mor til sit andet barn, men ikke alle i familien er lige begejstrede for den lille ny. 16-årige Hannah er bekymret for den kommende fødsel, og nu er hun også blevet uvenner med sin mor. Og Christina, der utålmodigt venter på sine tvillinger, får endelig besked på, at fødslen er gået i gang. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 21. Producerat år 2009.
08:10 
De unge mødre [Repris]
Christinas tvillingfødsel går i gang, men den ene tvilling ligger forkert, og det kan betyde, at hun skal have kejsersnit. Malou Stella er nødt til at flytte efter kun tre måneder i sit nye hus. Og 16-årige Hannah, der skal føde om to uger, er nervøs for at kommunen vil tvangsfjerne hendes kommende barn. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 22. Producerat år 2009.
08:35 
De unge mødre [Repris]
Christina fra Hvidovre kæmper en hård kamp for at føde sine tvillinger. Melissa skal i Statsforvaltningen med sin eks-kæreste, for han forlanger, at deres fælles søn Joshua fremover skal være hos ham en stor del af tiden. Malou Stella er flyttet hjem til sin mor med sønnen Tino - det er hendes femte flytning på et år. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 23. Producerat år 2009.
09:00 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 21. Del 13.
09:25 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 22. Del 1.
09:50 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 22. Del 2.
10:20 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 22. Del 3.
10:50 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 22. Del 4.
11:20 
Beachfront Bargain Hunt
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. Säsong 22. Del 5.
11:50 
Say Yes to the Dress [Repris]
Randy, I Think I Got This. Den nye konsulent Shay glæder sig til at hjælpe med et frieri, og den tidligere Miss USA, Nia Sanchez, har blot én dag til at finde sin kjole. ,. Säsong 14. Del 17. Producerat år 2016.
12:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
That Looks Like A Torture Device. Bridgets jagt på den perfekte kjole til sit bryllup med snowboarderen Scott Lago er svær, da hendes veninder har rigeligt med meninger. ,. Säsong 14. Del 18. Producerat år 2016.
12:55 
Say Yes to the Dress [Repris]
There's A New Guy In Town. Kleinfeld hyrer sin første mandlige medarbejder! Bruden Tolu skændes med sin søster, og Amanda skal bruge en ærbar kjole til sit ortodokse bryllup. ,. Säsong 14. Del 19. Producerat år 2016.
13:25 
Say Yes to the Dress [Repris]
The Male Perspective. Country music-stjernen Kristian Bush skal med vennerne finde den perfekte kjole til Evyns bryllup. Melanie frygter, at kjolen ikke vil passe hendes krop som er lidt for stor. ,. Säsong 14. Del 20. Producerat år 2016.
13:55 
Say Yes to the Dress [Repris]
10 years later and busier than ever!. Den Grammy-nominerede rockstjerne Elle King vil have en "rock-kjole", og Kleinfelds første mandlige konsulent, Shay, står klar. Og salonen får sin hidtil særeste forespørgsel. ,. Säsong 15. Del 1. Producerat år 2016.
15:00 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2018.
15:55 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2018.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Camilla har fået kam til sit hår, nu hvor hun har fuldtidsarbejde og to små børn. Christina mener, at hun har bedre chancer for at få et job, hvis hun har kørekort, så hun forsøger at bestå teoriprøven for fjerde gang. Og Natasja Nikita håber, at jordemoderen vil sætte fødslen i gang nu, for hun føler sig dårligt tilpas. ,. Säsong 11. Del 19. Producerat år 2010.
17:25 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella er i gang med sit ottende forsøg på at tage en uddannelse, men denne gang er der noget, der har ændret sig for den unge mor. Højgravide Natasja Nikita er indlagt på hospitalet til observation og aflastning. Og Hannah og Maks er startet i parterapi, for de vil gerne være sammen resten af livet. ,. Säsong 11. Del 20. Producerat år 2010.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
What is it about men. En ulykke på en konference for tegneserier får en strøm af kostumeklædte patienter til at ramme hospitalet, hvilket slører grænserne mellem virkelighed og fantasi. Mark viser sin bløde side, da han passer sin baby Sofia, men på hospitalet er han stadig efter Jackson. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 4.
19:00 
Greys hvide verden
Love, loss and legacy. Lægerne forsøger hårdt at imponere Jacksons mor, den legendariske kirurg Catherine Avery, da hun ankommer til Seattle Grace for at udføre en vanskelig operation. Säsong 8. Del 5.
19:55 
Remee & Mathilde [Repris]
Nye forretningseventyr venter, da Remee er med til at åbne en ny cocktail-bar, ”Underbuksen”, og afholder et møde om en personlig produktserie. Imens får Mathilde noget tiltrængt alenetid hos en ansigtsbehandler sammen med veninden Elif. Udseendet skal nemlig plejes, når man er en eftertragtet model, og et kønt ansigt er Mathildes stærkeste kort. Hjemme i strandvejsvillaen rydder Remee ud i sit klædeskab, og han har Mathilde med på råd - men kæresteparret er ikke helt enige om, hvad der betragtes som en “keeper”. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
20:30 
Remee & Mathilde
Hjemme på strandvejen har Remee og Mathilde travlt med at pakke. Kenya er blevet inviteret til Disneyland med sine forældre, og helt usædvanligt er familien i god tid, indtil de kommer i tvivl om, hvem der har billetterne?. I lufthavnen bliver der sagt på gensyn til Mathilde, da Kenya og hendes badetøjskollektion skal lanceres i Berlin, og den ellers introverte Mathilde kommer på prøve, da hun skal agere vært for eventet. I Disneyland er Remee meget imponeret over sin 'Løvernes Konge'-kaffe, og glæder sig til at blive genforenet med Mathilde, der dog er kommet i tidsnød i Berlin. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
21:00 
Plastikkongerne
På Klinik A er Sigmund fra 'X Factor' tilbage med sine nye tænder og nu skal han med hyl og skrig prøve Botox. Hos Søren på Bestage står den både på Carbon Peeling og permanente øjenbryn – en smertefuld behandling, der udløser sære reaktioner hos Søren. Hollywood-bøffen Kim Kold (fra 'Fast & Furious 7') besøger sin gamle træningskammerat Kim Novaa for at sammenligne overarme og få lavet Hollywood-læber - og hos AK Nygart i Aarhus skal Jens operere øjenlåg på Kathrine, og det bliver en overraskende blodig affære. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2020.
22:05 
The Olsens [Repris]
På de sociale medier er alle overbevist om, at Morten har valgt Irina, fordi hun har mange penge og store bryster!. Morten skal overrække en pris ved Danish Music Awards, men Irina frygter, at hun må blive hjemme og misse den røde løber. Hjemme hos mor Mila skal der laves russisk rødbedesuppe, og så får vi et indblik i familien, hvor hverken Irina eller Morten har kontakt med deres fædre, og savnet af en far belaster især Irinas yngre søskende Alexander og Victoria. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.
23:05 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte - fra fængslet. ,. Säsong 1. Del 1.
00:10 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Bedside Manners. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2013.
01:10 
Blod, svigt og tårer
The Doctor Will See You Now. Dr. Dirk har alt - også en hengiven hustru. Livet er lyst, indtil hans hede affære med en dyr call-girl ender fuldstændig fatalt. Säsong 4. Del 3.
02:10 
Blodige afsløringer [Repris]
Nosy neighbor. Karen er forsvundet, og hendes nysgerrige nabo tror, at kæresten har gjort hende fortræd. Sandheden kommer frem, da privatdetektiv Wolfe påtager sig sagen. ,. Säsong 2. Del 1.
02:40 
Blodige afsløringer [Repris]
Hot for teacher. En bekymret mor mistænker, at hendes søn har et forhold til sin unge og smukke lærer. Privatdetektiv Brian Wolfe påtager sig at efterforske sagen. ,. Säsong 2. Del 2.
03:10 
Min nabo er morder [Repris]
Texas terrors. Denne serie dokumenterer historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund, for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kendte. ,. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2011.
04:00 
Say Yes to the Dress [Repris]
I'm A Legacy. Joelle prøver sin mors kjole fra 1987, men er hun klar til et 80'er-bryllup. Bruden Leanne, som Kleinfeld har mødt før, siger, hun er den ultimative antibrud. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 13. Producerat år 2016.
04:25 
Say Yes to the Dress [Repris]
You Are A Daredevil!. Amy Purdy fra handikap-OL er ikke bange for at tage en chance. Fx vælger hun sin brudekjole blot tre uger før brylluppet. Og Loris skal giftes om ni dage. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 14. Producerat år 2016.
04:50 
Say Yes to the Dress [Repris]
Not Afraid To Try New Things. Et hold specialister hjælper brudene med at vælge, tilpasse, ændre og levere den perfekte kjole før den perfekte dag. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 15. Producerat år 2016.
05:15 (05:40)
Say Yes to the Dress [Repris]
I'm A Firm Believer In Signs. Bruden Jenna har sin bror, Justin Pugh, med, der spiller i NFL. Talmesha vil have en kjole, der passer til en særlig buket til minde om hendes afdøde far. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 16. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se