Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Coast of Dreams. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
06:25 
De unge mødre [Repris]
17-årige Hannah skal til møde med kommunen, som skal vurdere, om hun er i stand til at tage sig af sin datter. Rebezca kører ni timer i tog for at hente sin søn hos hans biologiske far. Og i Hvidovre er Christina er så presset af sin nye rolle som tvillingemor, at hun næsten er holdt op med at spise. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 2. Producerat år 2010.
06:50 
De unge mødre [Repris]
Christina, der netop har født tvillinger, er bange for, at hun er blevet gravid igen. Rebecza er flyttet i rækkehus, men hendes søn Malic er ikke glad for at starte i sin nye børnehave. Og 17-årige Hannah bliver sendt på mødrehjem med sin nyfødte datter, for kommunen mener ikke, at hun kan klare at være mor alene. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2010.
07:15 
De unge mødre [Repris]
18-årige Malou Stella er flyttet fra Jylland til København, men foreløbig har hun efterladt sin søn hos hans mormor. Den nybagte tvillingemor Christina er blevet uvenner med børnenes far, som ellers skulle have aflastet hende i weekenden. Og så skal vi møde Christina fra Århus, der er enlig mor til en lille pige. Deres lejlighed er netop brændt, så nu må de bo på hotel. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 4. Producerat år 2010.
07:40 
De unge mødre [Repris]
Gravide Stine er blevet indlagt. Hendes fødsel er gået i gang næsten 3 måneder for tidligt. Christina, der har været på kontanthjælp siden hun blev mor, skal til jobsamtale i en legetøjsbutik. Og Malou Stellas københavner-eventyr er slut. Nu er hun tilbage hos ekskæresten i Jylland. 27/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2010.
08:05 
Renovating Mississippi
Home Is Where the Art Is. En kunstner med et budget på $200,000 vil gerne opfostre sin søn i et hjem med eget kunststudie. Säsong 3. Del 2.
08:55 
De unge mødre på slottet [Repris]
De unge mødre har tilbragt deres første nat på slottet på Lolland, og i dag skal de nyde en lækker treretters menu - altså, når de selv har lavet den!. Mødrene får hjælpen i køkkenet af Michelin-kokken Thomas Rode, der har skruet en menu sammen, som ligger langt fra de hverdagsretter, som mødrene plejer at servere derhjemme. Efter at arbejdet i køkkenet er overstået, venter en næsten umulig opgave, idet mødrene skal forsøge at holde en eller anden form for orden ved spisebordet, hvilket er lettere sagt end gjort, når der er syv små børn med til middagen!. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 27. Del 2. Producerat år 2019.
09:45 
Love On The Vines
Den unge advokat Diana Armstrong står til at arve halvdelen af sin onkels vingård, men kun hvis hun kan finde ud af at arbejde sammen med Steve, der har udsigt til at arve den anden halvdel. Steve var onklens højre hånd på gården, og så er han tilfældigvis også Dianas ekskæreste. Så der er kold luft mellem de to, men de er ikke desto mindre tvunget til at få det bedste ud af situationen, hvis de gør sig forhåbninger om at skulle overtage vingården. Producerat år 2017. Regissör: Bradford May, Skådespelare: Talley Steve, Brittany Underwood, Margo Harshman.
11:35 
Admission
Den snorlige og ordentlige Portia gør alle ting lige efter bogen. Hun har et stort ansvar på Princeton University og står over for en enorm forfremmelse. Men så støder hun på en gammel klassekammerat, den frisindede John, der er blevet lærer. Én af hans elever, Jeremiah, virker som et oplagt valg til Princeton, og før hun ved af det, begynder Portia at bryde reglerne og sætte sin lyse fremtid på spil for at få ham ind. Regissör: Paul Weitz, Skådespelare: Nat Wolff, Wallace Shawn, Paul Rudd, Tina Fey.
13:45 
The Prince & Me 2: Det Royale Bryllup
Paige er stadig kæreste med den danske kronprins, og nu er tiden kommet til at de to skal giftes. Et royalt ægteskab viser sig dog sværere at gennemføre end forventet, idet en ældgammel lov forbyder den danske kronprins at gifte sig borgerligt. Den kyniske Grev Albert planlægger at udnytte situationen og få sin egen datter gift med kronprinsen i stedet for. Så Paige må atter bevise, at hun sagtens kan betræde de bonede gulve med stil, lære at tale dansk og generelt opføre sig som en vaskeægte dansk prinsesse. Producerat år 2007. Regissör: Catherine Cyran, Skådespelare: Jonathan Firth, Clemency Burton-Hill, Kam Heskin, Luke Mably.
15:50 
Remee & Mathilde [Repris]
Nye forretningseventyr venter, da Remee er med til at åbne en ny cocktail-bar, ”Underbuksen”, og afholder et møde om en personlig produktserie. Imens får Mathilde noget tiltrængt alenetid hos en ansigtsbehandler sammen med veninden Elif. Udseendet skal nemlig plejes, når man er en eftertragtet model, og et kønt ansigt er Mathildes stærkeste kort. Hjemme i strandvejsvillaen rydder Remee ud i sit klædeskab, og han har Mathilde med på råd - men kæresteparret er ikke helt enige om, hvad der betragtes som en “keeper”. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
16:20 
Remee & Mathilde [Repris]
Hjemme på strandvejen har Remee og Mathilde travlt med at pakke. Kenya er blevet inviteret til Disneyland med sine forældre, og helt usædvanligt er familien i god tid, indtil de kommer i tvivl om, hvem der har billetterne?. I lufthavnen bliver der sagt på gensyn til Mathilde, da Kenya og hendes badetøjskollektion skal lanceres i Berlin, og den ellers introverte Mathilde kommer på prøve, da hun skal agere vært for eventet. I Disneyland er Remee meget imponeret over sin 'Løvernes Konge'-kaffe, og glæder sig til at blive genforenet med Mathilde, der dog er kommet i tidsnød i Berlin. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
16:50 
The Olsens [Repris]
På de sociale medier er alle overbevist om, at Morten har valgt Irina, fordi hun har mange penge og store bryster!. Morten skal overrække en pris ved Danish Music Awards, men Irina frygter, at hun må blive hjemme og misse den røde løber. Hjemme hos mor Mila skal der laves russisk rødbedesuppe, og så får vi et indblik i familien, hvor hverken Irina eller Morten har kontakt med deres fædre, og savnet af en far belaster især Irinas yngre søskende Alexander og Victoria. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2.
17:50 
Plastikkongerne [Repris]
På Klinik A er Sigmund fra 'X Factor' tilbage med sine nye tænder og nu skal han med hyl og skrig prøve Botox. Hos Søren på Bestage står den både på Carbon Peeling og permanente øjenbryn – en smertefuld behandling, der udløser sære reaktioner hos Søren. Hollywood-bøffen Kim Kold (fra 'Fast & Furious 7') besøger sin gamle træningskammerat Kim Novaa for at sammenligne overarme og få lavet Hollywood-læber - og hos AK Nygart i Aarhus skal Jens operere øjenlåg på Kathrine, og det bliver en overraskende blodig affære. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2020.
18:50 
I kærlighed og modgang
Anna Brady har været kærester med Jeremy i fire år, og der er stadig ikke landet en forlovelsesring på hendes finger. Hun beslutter sig derfor for at tage sagen i egen hånd. Inspireret af en irsk tradition, hvor kvinder frier på skuddag, rejser hun til Dublin for at stille det store spørgsmål. Det går dog ikke helt som planlagt, og Anna lander i den forkerte ende af Irland, hvor hun må søge hjælp fra den irske Declan, så hun kan nå det perfekte frieri i tide. Regissör: Anand Tucker, Skådespelare: Matthew Goode, Adam Scott, Amy Adams.
21:00 
Mothers and Daughters
Singlepigen Rigby Gray satser stort på sin karriere som fotograf, men en uventet graviditet tvinger hende til at rette linsen mod sig selv. Da Rigby langsomt indser, hvordan hendes liv vil ændre sig, begynder hun på samme tid at få øjnene op for sit forhold til sin egen mor. Gennem en serie af fotografier, der dokumenter moderskabets mange facetter, overvejer hun, hvad det egentlig betyder at være mor. Producerat år 2016. Regissör: Nigel Levy, Paul Duddridge, Skådespelare: Eva Amurri Martino, Susan Sarandon, Mira Sorvino, Sharon Stone, Courteney Cox, Christina Ricci, Selma Blair.
23:00 
Victoria And Abdul
Dette er den ekstraordinære og sande fortælling om et usædvanligt venskab mellem Dronningen af England og en ung, indisk mand. Da den unge ekspedient Abdul Karim bliver sendt fra Indien for at deltage i majestætens halvtresårsjubilæum i 1887, bliver han på overraskende vis lukket ind i varmen hos dronningen selv. Dronning Victoria ser pludselig verden med nye øjne og begynder at tvivle på sin forudbestemte rolle, sine forpligtelser og begrænsningerne, og det bliver starten på en uhørt alliance og et nært venskab mellem dronningen og den unge mand, som hoffet gør alt for at ødelægge. Producerat år 2017. Regissör: Stephen Frears, Skådespelare: Eddie Izzard, Tim Pigott-Smith, Michael Gambon, Judi Dench, Ali Fazal.
01:15 
Blod, svigt og tårer [Repris]
The Virgin and the Bachelorette Party. Rebecca har scoret den generte, rige softwareingeniør Bruce. Men en slibrig affære med en stripper fører til koldblodigt mord. ,. Säsong 4. Del 6.
02:15 
Blodige afsløringer
Gone girls. En urolig far frygter det værste, da hans døtre forsvinder, og politiet ikke kan finde dem. Wolfe afslører sandheden. Säsong 2. Del 7.
02:45 
Blodige afsløringer [Repris]
Keeping it in the family. En ung kvinde tror, hendes meget ældre mand har fundet sig en ny model. Sandheden kommer frem, da privatdetektiv Wolfe påtager sig sagen. ,. Säsong 2. Del 8.
03:15 
Min nabo er morder [Repris]
Drink with the devil 929107. Denne serie dokumenterer historier fra det virkelige liv om mennesker, som forsvinder på mystisk vis fra deres lokalsamfund - for senere at dukke op, myrdet af en, de kendte. ,. Säsong 3. Del 16 av 20. Producerat år 2011.
04:05 
Renovating Mississippi
Small Town Sophistication. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2018.
04:55 (05:40)
Renovating Mississippi
Southern Coastal Style. Et par flytter hjem til Mississippi, hvor de gerne vil finde en bolig med kystnær charme. Säsong 3. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se