Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Tiny Paradise [Repris]
Puget Sound Paradise. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2017.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Big Home for a Big Prize. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Lottery Winner's Dog House. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
07:25 
De unge mødre [Repris]
Melissas fødsel er gået i gang, men pludselig vender barnet forkert og så er det svært af føde. Katharina starter sit livs kamp for at vinde sin lille søn tilbage. Og Kristina, der er mor til Marcus, skal på date med en fyr, hun har skrevet med på nettet, men aldrig har mødt i det virkelige liv. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 26. Producerat år 2009.
07:50 
De unge mødre [Repris]
19-årige Melissa er blevet mor efter en hård fødsel. Rebecca skal i fængsel for at besøge sin mand. Og Malou Stella får hjælp af sin mor til at skrive ansøgninger, for nu vil hun være fitness-instruktør. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 27. Producerat år 2009.
08:15 
De unge mødre [Repris]
15 årige Sabrina er blevet mor. Nu er hun indlagt på sygehuset og skal have hjælp til de første udfordringer som teenagemor. Malou Stella tager mor med på jagt efter en praktikplads, så hun kan skabe en tryg fremtid for sin Tino. Og så er der et gensyn med June fra Asaa, der har fået ny mand, bolig og ikke mindst en datter til. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 28. Producerat år 2009.
08:40 
De unge mødre [Repris]
15-årige Sabrina er lige kommet hjem fra hospitalet med sin nyfødte søn. Junes er presset, for datteren har astma, og hun kæmper selv med en depression. Og så skal vi møde 16-årige Hannah fra Fur, der er gravid i femte måned. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 29. Producerat år 2009.
09:05 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 2.
09:30 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 3.
09:55 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 4.
10:25 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 5.
11:00 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 6.
11:30 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 141. Del 7.
12:00 
Mother & Daughter Renovate
Battle of the Two Chicks. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 4. Del 13.
13:00 
Mother & Daughter Renovate
A Condo Brings Family Together. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 4. Del 14.
14:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Good Bones. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 04/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
15:00 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 13/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2017.
15:55 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2017.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Hannah skal have lavet en voldsom undersøgelse i sit hoved og har første gang ikke sin mor med som støtte, men kæresten Maks. Christina fra Sabro er kommet på lykkepiller, så nu kan hun overskue at søge ind på en uddannelse, og i dag skal hun hen til sin studievejleder. Camilla fra Aalborg har tabt sig 25 kilo, og det er første gang, hun skal deltage i et kvindeløb, så i dag stiller Camilla op og vil slå sin svigermor i kvindeløbet. ,. Säsong 11. Del 11. Producerat år 2010.
17:30 
De unge mødre [Repris]
For Katherina er tiden i Vejle ved at slutte, fordi hun skal flytte over til kæresten Peter i København. Hun tænker tilbage på de første fire år med Mikkel i Vejle. Hannah skal opereres, men rejser sig fra operationsbordet og vil væk fra hospitalet, så Maks må træde til. Christina fra Sabro er blevet smidt ud af sin lejlighed og må flytte hjem til sin mor. ,. Säsong 11. Del 12. Producerat år 2010.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Unaccompanied minor. Meredith bliver ramt af konsekvenserne af at have manipuleret med det kliniske forsøg. Imens bliver Cristina og Owen uvenner over en uplanlagt graviditet. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 22.
19:00 
Greys hvide verden
Free falling. Meredith får konsekvenserne at mærke efter at have manipuleret med Dereks medicinske forsøg og bliver sendt hjem fra hospitalet. April må tage rollen på sig som overlæge, da et kæmpe jordfaldshul rammer midt i Seattle. Säsong 8. Del 1.
20:00 
Greys hvide verden
Breathe Again. Meredith skal afhøres i retten, efter hun har misset sin samfundstjeneste for at være der for Zola. Bailey og Jo får en patient ind, der viser sig at være Jos terapeut fra sin tid på den psykiatriske afdeling, og det tvinger gamle minder frem. Richard og Gemma spiser morgenmad sammen, men tingene går ikke helt efter planen. Säsong 16. Del 5. Producerat år 2019.
21:00 
William & Harry: Prinser i åben krig?
Spekulationerne er mange omkring forholdet mellem prins Harry og hans storebror, prins William. De to prinser er vokset op i mediernes søgelys, og rygterne lyder, at de er vokset fra hinanden. ’William og Harry: Prinser i åben krig?. ’ undersøger, hvordan forholdet har ændret sig mellem de to brødre, efter de begge er blevet gift og har fået børn. Og vi går bagom overskrifterne og spørger: Er der virkelig en kløft mellem de to? Og hvordan ser fremtiden ud for brødrene, deres familier og monarkiet?.
22:05 
Plastikkongerne [Repris]
For første gang besøger vi AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor plastikkongen Jens regerer. Her skal han hjælpe Kamilla Skov fra De Unge Mødre med en brystforstørrelse. Hos Marc i Fields ankommer Jason Watts kone Majbrit for at få en ordentlig omgang filler. I Aalborg skal Søren og Alice have foretaget et fotoshoot, hvor de skal være næsten nøgne. Og hos Inito har Kim ansat en ny sygeplejerske, som skal læres op efter alle kunstens regler, imens Rikke og Mustafa fra Beauty Trips er på jagt efter deres første maskine til klinikken. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
23:05 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Multi-millionær, Ron Rudin, er meldt savnet. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8 av 10.
00:05 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Love is the Drug. Vi afdækker flere skandaløse historier om forræderi, bedrag og seksuelle intriger og viser, hvordan kærlighed kan være livsfarlig. Hvem slipper af sted med mord?. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 20.
01:00 
Blod, svigt og tårer
Tall, Dark and Deadly. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2013.
02:00 
Blodige afsløringer [Repris]
Sexty Hubby. Brittany mistænker sin mand, Todd, for at have en affære med hendes bedste veninde, Francesca. Hun hyrer Wolfe til at samle beviser, men det er ikke, som hun tror. ,. Säsong 1. Del 1.
02:30 
Blodige afsløringer [Repris]
Stalk this Way. Sandra har den perfekte kæreste i Jack. Problemet er bare, at hun tror, Jack har en anden kvinde ved siden af, men så sker der noget, der får Wolfe til at tænke en ekstra gang. ,. Säsong 1. Del 2.
03:05 
Min nabo er morder [Repris]
Last Call 929098. I 2007 forsvinder Martin Byerly uden et spor. Politiet efterforsker hans ekskæreste, men uden held, indtil et uventet tip giver nye oplysninger. ,. Säsong 3. Del 7 av 20. Producerat år 2011.
03:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Good Bones. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 13/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11.
04:40 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Big Money in Fountain Square. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 13/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12.
05:25 (05:50)
Caribbean Life [Repris]
Laid-back Life in Utila, Honduras. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se