Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Bickering in Colombia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 139. Del 5 av 13.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 03/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 1 av 14. Producerat år 2018.
06:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 02/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 2 av 14. Producerat år 2018.
07:20 
De unge mødre [Repris]
16-årige Malou Stella er ikke længere kæreste med Martin på 15 år, men de skal holde barnedåb sammen for deres fælles søn Tino. Christina på 22 år bor på Amager med sin søn Lucas og sin kæreste Peter. Hun er jobsøgende, og i dag skal hun til en vigtig jobsamtale. For få måneder siden fik 21-årige Camilla sit tredje barn med sin mand Benjamin, men de har nu mistanke om, at Camilla er blevet gravid igen. ,. Säsong 5. Del 11 av 30. Producerat år 2007.
07:45 
De unge mødre [Repris]
På Amager har Christina taget en stor beslutning. Hun vil have gjort noget ved sin bryststørrelse. Malou Stellas søn kommer i dåbskjolen, men da gæsterne og Tinos far Martin står klar i kirken, er de endnu ikke kommet. I Mørkøv venter Camilla på sin mand, der skal have resultatet på graviditetstesten, og svaret på om de venter det fjerde barn. ,. Säsong 5. Del 12 av 30. Producerat år 2007.
08:10 
De unge mødre [Repris]
Nadja er mor til Sebastian på fire år. Hun har leukæmi, men kunne godt tænke sig at blive gravid med sin kæreste. 16-årige Malou Stella har aldrig prøvet at arrangere en stor fest, så hun er glad for at have sin mor ved sin side. Christina må til gengæld ikke have sin mor ved sin side, da hun skal opereres, og det er svært for den unge mor. ,. Säsong 5. Del 13 av 30. Producerat år 2007.
08:35 
De unge mødre [Repris]
23-årige Nadja har taget sin mor og sin kæreste med til lægen. Nadja frygter at lægen vil fraråde hende at blive gravid. Det er tre uger siden Kristina kom hjem til Gjerlev med sin nyfødte søn , og nu er hun ikke længere i tvivl om, hvorvidt eks-kæresten er far til barnet. Ann-Beth har sparet sammen længe, og i dag har hun endelig råd til at give sin søn David en udflugt til Sommerland Syd. ,. Säsong 5. Del 14 av 30. Producerat år 2007.
09:05 
Renovating Mississippi
So Long Loft, Hello Home. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 1. Del 8 av 11. Producerat år 2017.
09:50 
Renovating Mississippi
Small Town Life for a Growing Family. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 1. Del 9 av 11. Producerat år 2017.
10:50 
Renovating Mississippi
Military Family Finds Small Town Charm in Mississippi. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. Säsong 1. Del 10 av 11. Producerat år 2017.
11:50 
4-Listen [Repris]
Det vi siger om veninder. 20 kendte kvinder taler om deres tro følgesvend, partners in crime, BFFs i medgang og modgang: deres veninder. Hvad er venindens vigtigste egenskaber?. At hun er sjov og ærlig, også når det gælder omtålelige emner - eller at hun ikke er for pæn og flirter for meget med ens kæreste? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om veninder. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 10. Producerat år 2016.
12:50 
Love By Chance
Claire, en ambitiøs konditor, har travlt med at køre sin nye restaurant, men hendes mor har det med at blande sig - og hun er meget optaget af Claires manglende kærlighedsliv. Uden Claire ved det, finder hendes mor den perfekte mand til hende, men da Claire opdager, at det ikke var skæbnen der bragte dem sammen, truer det med at ødelægge forholdet. Producerat år 2016. Regissör: Gary Harvey, Skådespelare: Benjamin Ayres, Garwin Sanford, Beau Garrett.
14:40 
Remember Me
Tyler, er en oprørsk ung mand fra New York, der har haft et anstrengt forhold til sin far lige siden en tragedie splittede deres familie. Tyler føler ikke at nogen kan forstå ham, lige indtil han tilfældigt møder Ally. Deres forhold udvikler sig hurtigt, og Tyler begynder at finde lykke og mening i sit liv igen. Men snart er skjulte hemmeligheder afsløret, tragedier hænger i luften, og de omstændigheder, der bragte Tyler og Ally sammen truer med at rive dem fra hinanden igen. Regissör: Allen Coulter, Skådespelare: Emilie de Ravin, Chris Cooper, Pierce Brosnan, Robert Pattinson.
17:00 
Bring It On
Da unge og kønne Torrance Shipman bliver valgt til posten som anfører på skolens succesfulde cheerleaderhold, synes alt at gå i den rigtige retning. Men Torrance må hurtigt indse, at livet som cheerleader er langt mere krævende end hun havde regnet med. Holdet har tidligere vundet det nationale mesterskab fem år i træk, så forventningerne er tårnhøje. Da en ny pige optages på holdet, kommer det frem, at den tidligere anfører har brugt masser af energi på at tyvstjæle andre holds unikke dansetrin, hvilket tvinger Torrance og hendes piger til at lære nye tricks i en fart, så de kan forsvare mesterskabet. Producerat år 2000. Regissör: Peyton Reed, Skådespelare: Jesse Bradford, Gabrielle Union, Eliza Dushku, Kirsten Dunst.
19:05 
Jenny's Wedding
Jenny skal snart giftes, og hun er ovenud lykkelig. Men der er lige én enkelt detalje, som hun ikke har fortalt sine forældre: hun skal giftes med kvinden, som hun bor sammen med, og som forældrene i mange år har troet blot var hendes bofælle. Og den nyhed er bestemt ikke nem at sluge for Jennys konservative, katolske forældre, og de ser sådan set helst, at hun bare fortsat holder sin homoseksualitet skjult. Men det kan Jenny naturligvis ikke, og det store familieopgør lurer i horisonten, hvilket kaster en stor, sort sky over Jennys bryllup. Producerat år 2015. Regissör: Mary Agnes Donoghue, Skådespelare: Tom Wilkinson, Alexis Bledel, Katherine Heigl.
21:00 
Single i New York
Der er en rigtig måde at være single på, en forkert måde at være single på… og så er der Alice. Og Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York er fyldt til randen med ensomme sjæle, der søger det helt rigtige match. Og et sted i singlejunglen, mellem ensomhed, flirtende beskeder og one night stands, har de alle én ting til fælles; de må lære, hvordan man er single i byen, der aldrig sover. Producerat år 2016. Regissör: Christian Ditter, Skådespelare: Leslie Mann, Damon Wayans Jr, Alison Brie, Dakota Johnson, Rebel Wilson.
23:25 
Knocked Up
Ben Stone er ikke ligefrem nogen drømmefyr. Tværtimod er han et vaskeægte tågehoved, der ryger hash i lange baner og drømmer om at lave så lidt som muligt. Alligevel ender Alison Scott med at tage ham med hjem efter en tur i byen. Hun beslutter sig da også for at forsøge at glemme både aftenen og Bens telefonnummer lige indtil et par uger efter, da morgenkvalmen kommer snigende. Regissör: Judd Apatow, Skådespelare: Katherine Heigl, Paul Rudd, Seth Rogen.
02:10 
Blod, svigt og tårer
A Playbook for Murder. Sam og Miranda Boob bor i en lille by i Pennsylvania. Men den tidligere cheerleader har en smag for bedrag og det sender hende direkte i armene på en koldblodig morder. Säsong 5. Del 10 av 10.
03:15 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Diane Girts er fundet død i badekarret, og ingen kan finde ud af præcis hvordan hun døde. Som sagen udfolder sig, peger sporerne på en snedig og farlig morder. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8 av 13. Producerat år 2016.
04:05 
Min nabo er morder [Repris]
House of Horror EHD/913993. Mordet på Beth Grosskopf chokerer hendes hjemby. Alle håb om en hurtig opklaring smuldrer, indtil en person afslører sine dæmoner, og politiet rykker ind. ,. Säsong 2. Del 1 av 20. Producerat år 2011.
04:50 (06:05)
Renovating Mississippi [Repris]
History in the Making. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 18/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 11. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se