Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Caribbean Life [Repris]
Finding Peace on Vieques. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2016.
06:20 
Caribbean Life [Repris]
Renting St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 11. Del 5. Producerat år 2018.
06:45 
Caribbean Life [Repris]
Stepping Out of the Comfort Zone on Vieques. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 11. Del 6. Producerat år 2018.
07:05 
Flip or Flop [Repris]
The Money Pit. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 18/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2015.
07:30 
Flip or Flop [Repris]
Junk Yard Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 19/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2015.
08:00 
House Hunters International
Adventure and Expectations in Bangkok. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 146. Del 6. Producerat år 2020.
08:30 
House Hunters International
Mixing Cultures in Morocco. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 146. Del 7. Producerat år 2020.
09:00 
House Hunters
Manly Renovation in North Carolina. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 186. Del 9. Producerat år 2020.
09:30 
House Hunters
Can't Agree in Connecticut. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 186. Del 10. Producerat år 2020.
10:00 
Bahamas Life [Repris]
From Scrubs to Sandals. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. 03/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
10:30 
Bahamas Life [Repris]
Traffic Jams to Golf Carts. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. 04/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
11:00 
Beach Hunters [Repris]
Searching Along the Connecticut Coastline. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2019.
11:30 
Beach Hunters [Repris]
Hunting for the Perfect Home in Miramar Beach. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2019.
12:00 
Build Me Up
Crater Needs a Curator. Indretningsarkitekten Orlando Soria renoverer hjem for mennesker, der går igennem store livsforandringer. Fra et hjem, hvor alle børnene er flyttet ud, til en nyligt fraskilt, som lader sin mor flytte ind, hjælper Orlando sine klienter med at rykke trygt og stilfuldt videre til næste kapitel i deres liv. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2019.
12:30 
Build Me Up
Glass Half Full. Indretningsarkitekten Orlando Soria renoverer hjem for mennesker, der går igennem store livsforandringer. Fra et hjem, hvor alle børnene er flyttet ud, til en nyligt fraskilt, som lader sin mor flytte ind, hjælper Orlando sine klienter med at rykke trygt og stilfuldt videre til næste kapitel i deres liv. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
13:30 
Build Me Up
Single and Ready to Shingle. Indretningsarkitekten Orlando Soria renoverer hjem for mennesker, der går igennem store livsforandringer. Fra et hjem, hvor alle børnene er flyttet ud, til en nyligt fraskilt, som lader sin mor flytte ind, hjælper Orlando sine klienter med at rykke trygt og stilfuldt videre til næste kapitel i deres liv. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
14:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Starting From Scratch in the Southside Neighborhood. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 15/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2018.
14:55 
Renovating Mississippi [Repris]
A Little Rough, A Little Refined. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. ,. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2018.
15:55 
Vacation House for Free [Repris]
Rustic Paradise by the Lake. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2015.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella har besluttet at fortælle sin mor, at hun vil flytte, men den plan falder ikke i god jord hos moderen. På Amager er Christina træt af rodet i lejligheden, men hun har svært ved at gøre noget ved det selv, så hun bedt en veninde om hjælp. Camilla har fødselsdag og hendes kæreste overrasker hende med morgenmad og en en lille gave, som hun ikke havde regnet med at få. ,. Säsong 5. Del 25. Producerat år 2007.
17:25 
De unge mødre [Repris]
Nadja har inviteret hele familien og en masse venner til fest for hun og kæresten har en stor hemmelighed, som de gerne vil fortælle. Christina har længe haft en drøm om at komme i gang med en uddannelse som negletekniker, og nu er der måske en chance. I Frederikshavn er Dina også træt af at gå hjemme på kontanthjælp, så det gør hun noget ved. ,. Säsong 5. Del 26. Producerat år 2007.
17:55 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas fylder 32 år og skal fejres af sin mor og søn, da Philine er i Stockholm og da der dukker lidt uforudsete forhindringer op, må han væbne sig med tålmodighed. Han fortæller også om sin egen opvækst, hvor der var væsentligt færre penge. Imens ærgrer Philine sig over, at hun ikke er i København. Og efter flere uinteressante henvendelser fra klubber i udlandet, får Nicklas et tilbud, som han og Philine seriøst overvejer. Men de snakker desværre også lidt forbi hinanden. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2020.
18:30 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas er begyndt på boldtræning med en personlig træner, så han kan være i form til at starte i en fodboldklub med kort varsel. Philine laver et photoshoot for hendes forældres tøjmærke og afslører, at hun ikke har læst Nicklas’ selvbiografi – hun mener, at hun allerede har hørt alle historierne. Og så synes hun, det er underligt at se billeder af Nicklas sammen med andre piger. Og Nicklas tager på udkig efter ”cool ting” i en køkkenbutik, så han kan udfolde sine kulinariske evner. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2020.
19:00 
Property Brothers: Forever Home
Family Home Refresh. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2019.
20:00 
I kærlighed og modgang
Anna Brady har været kærester med Jeremy i fire år, og der er stadig ikke landet en forlovelsesring på hendes finger. Hun beslutter sig derfor for at tage sagen i egen hånd. Inspireret af en irsk tradition, hvor kvinder frier på skuddag, rejser hun til Dublin for at stille det store spørgsmål. Det går dog ikke helt som planlagt, og Anna lander i den forkerte ende af Irland, hvor hun må søge hjælp fra den irske Declan, så hun kan nå det perfekte frieri i tide. Regissör: Anand Tucker, Skådespelare: Matthew Goode, Adam Scott, Amy Adams.
22:15 
Bendtner & Philine
Philine er i Tel Aviv på et stort photoshoot, der varer flere dage. Hun har altid lidt af hjemve, så det er faktisk svært for hende at rejse alene. Heldigvis arbejder hendes bror også på photoshootet, og så bliver usikkerheden afløst af hygge. Det indebærer blandt andet en kræsen snak om, hvilke af Nicklas’ og Philines gener, der helst ikke skal videregives til deres børn. I København nyder Nicklas at have noget tid for sig selv, og så ser han frem til en pokeraften med gode venner. Tidligere har Nicklas spillet for usandsynligt høje summer, men nu er det kun for sjov og uden de store pengebeløb. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2020.
22:50 
Bendtner & Philine
Nicklas og Philine skal have byttet nogle ting inde i byen, og det fører til, at Nicklas laver et sindssygt impulskøb og køber earpods til over 7000 kroner. På fodboldfronten har Nicklas fået et attraktivt tilbud fra en udenlandsk klub, som hans agent skal forhandle videre med. Og på børnefronten er Nicklas og Philine overraskende uenige om tidshorisonten. Mange af Philines veninder har allerede fået børn, og mens Nicklas er klar nu, har Philine brug for at få ro på og genvinde noget af tilliden til Nicklas. Og hun har ikke lyst til at få børn i udlandet. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2020.
23:20 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to rob a pawn shop. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. ,. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2013.
00:25 
Hvor ondskab bor
I Tried to Prevent This. Mystiske spor fører til chokerende afsløringer i disse sande historier, hvor folk opdager, at de har boet under samme tag som en morder. Bliver de selv viklet ind i ondskaben?. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2018.
01:30 
Morderne iblandt os [Repris]
Out Of Frame. When Beverly Thompson is found bludgeoned to death in her own home, no one suspects her family. Detectives are puzzled, until CCTV footage reveals someone is lying. ,. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
02:35 
Min nabo er morder [Repris]
Trouble in tulsa. Da Jerry Martin findes brutalt dræbt i 1975, efterlades byen chokeret. Det tager efterforskerne mere end 25 år at komme til bunds i sagen. ,. Säsong 1. Del 18. Producerat år 2010.
03:35 
Hvor ondskab bor [Repris]
Under His Thumb. Jamie Clark havde været ulykkeligt forelsket to gange, så da hun mødte en ny mand, var hun helt oppe at køre. Men da hun indså hvilke sindssyge og perverse planer, han havde med hende, var hun fanget. 14/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2018.
04:35 
Beach Hunters [Repris]
Getaway Right Away in Oregon. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 27/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 5.
05:05 
Beach Hunters [Repris]
Growing Up in Gulf Breeze. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 27/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 6.
05:30 (05:50)
Beach Hunters [Repris]
A Place to Call Home in Cape Canaveral, FL. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 27/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 7.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå