Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Decaying Duplex Gets a Transformation. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 30/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
06:40 
Girl Meets Farm [Repris]
Hockey Game!. Kogebogsforfatteren og madbloggeren, Molly Yeh, laver lækre retter inspireret af sine jødiske og kinesiske rødder i sit hyggelige landkøkken i det amerikanske Midtvest. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6.
07:05 
Girl Meets Farm [Repris]
Date Night. Kogebogsforfatteren og madbloggeren, Molly Yeh, laver lækre retter inspireret af sine jødiske og kinesiske rødder i sit hyggelige landkøkken i det amerikanske Midtvest. 23/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 7.
07:30 
Caribbean Life [Repris]
Falling in Love With Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2018.
08:05 
Caribbean Life [Repris]
Jumping Feet First into Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 11. Del 14. Producerat år 2018.
08:30 
Flip or Flop [Repris]
Abort Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 22/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2016.
09:00 
Flip or Flop [Repris]
Natural Disaster. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 23/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2016.
09:30 
Fixer To Fabulous [Repris]
A Bigger Kitchen for a Growing Family. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11.
10:25 
Stay or Sell [Repris]
Twin Cities Trouble. Ægteparret Brad og Heather Fox renoverer huse i et af de mest eftertragtede områder i Minneapolis, Minnesota. De præsenterer deres klienter for to muligheder: Enten renoverer de deres nuværende hjem, eller også køber de en ejendom i nærheden, som kan tilpasses deres ønsker. Så snart valget er taget, går the Foxes i gang med at skabe et sandt drømmehjem!. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
11:25 
Beach Hunters [Repris]
New England Waterfront House. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3.
11:55 
Christina on the Coast [Repris]
Out with an Original Bathroom. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2020.
12:25 
Christina on the Coast [Repris]
Dysfunctional to Functional Kitchen. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2020.
13:20 
The Seven Year Hitch
Jennifer og Kevin har været uadskillelige siden de blev venner I en alder af seks. Jennifer befinder sig midt i en sprudlende karriere, mens Kevin staidg ikke har fundet sit kald. Derfor beslutter hun sig for at lade ham bo hos hende indtil han kommer på fødderne igen. Men da Jennifers kollega Bryce frier til hende, træder Kevin til, da han er overbevist om, at der ikke er tale om ægte kærlighed. Og med en lille smule hjælp fra sin bror, der læser jura, forsøger han nu at bevise overfor Jennifer, hvor meget han holder af hende. Producerat år 2012. Skådespelare: Frances Fisher, George Wendt, Natalie Hall, Darin Brooks.
15:05 
Brimming with Love
Allie er rendyrket perfektionist, både når det gælder sit arbejde som journalist, og når det kommer til kærligheden. Sam ejer en kaffebar, der også fungerer som en matchmaking-service. Umiddelbart har de to intet til fælles, da de møder hinanden i forbindelse med en artikel, som Allie skal skrive om Sam, men snart går det op for dem, at de er et perfekt match!. Producerat år 2017. Regissör: W.D. Hogan, Skådespelare: Alexandra Metz, Zayne Emory, Jonathan Keltz, Kelsey Asbille.
17:00 
License to Wed
Sadie og Ben er dybt forelskede i hinanden, og nu skal de giftes. Ben foreslår at blive gift i Caribien, men Sadie er indstillet på et bryllup i familiens kirke, St. Augustine's. Ben gi'r sig, og de møder præsten, Frank. Den eneste dato som er åben i to år er blot tre uger væk. Frank insisterer nu på at de skal gennemgå et helt unikt ægteskabskursus. På kurset skal de skrive deres egne løfter, tage sig af to skrigende, savlende, uhyggeligt udseende babyer samt give afkald på sex. Det er ikke småting, pastor Frank tvinger dem til, før de får lov til at sige "ja" til hinanden. Overlever det unge par Franks benhårde og udmattende ægteskabskursus - eller bliver brylluppet aflyst?. Producerat år 2007. Regissör: Ken Kwapis, Skådespelare: John Krasinski, Eric Christian Olsen, Christine Taylor, Robin Williams, Mandy Moore.
18:55 
I kærlighed og modgang
Anna Brady har været kærester med Jeremy i fire år, og der er stadig ikke landet en forlovelsesring på hendes finger. Hun beslutter sig derfor for at tage sagen i egen hånd. Inspireret af en irsk tradition, hvor kvinder frier på skuddag, rejser hun til Dublin for at stille det store spørgsmål. Det går dog ikke helt som planlagt, og Anna lander i den forkerte ende af Irland, hvor hun må søge hjælp fra den irske Declan, så hun kan nå det perfekte frieri i tide. Regissör: Anand Tucker, Skådespelare: Matthew Goode, Adam Scott, Amy Adams.
21:00 
Fool's Gold
Eventyreren Benjamin Finnegan er sikker på, at han er tæt på at finde århundredets største skat. Den ligger efter sigende på bunden af havet ud for Key West, Florida - tæt på en ø, der er ejet af rapstjernen, som Ben skylder penge efter sin skilsmisse fra Tess. Skæbnen vil dog, at de to skal mødes igen. Tess arbejder nemlig som stewardesse på en yacht, der også befinder sig i farvandet ud for Key West. Yachten er ejet af multimillionæren Nigel Honetcutt. Ben skal nu overbevise både Tess og Nigel om, at de tre sammen kan finde skatten. Producerat år 2008. Medverkande: Andy Tennant, Regissör: Andy Tennant, Skådespelare: Alexis Dziena, Ewen Bremner, Donald Sutherland, Matthew McConaughey, Kate Hudson.
23:20 
Ex on the Beach - Danmark
Jeppe har svært ved at vælge mellem Anne og Signe og ingen af pigerne har tænkt sig at trække sig frivilligt. Der bliver skruet helt op for følelserne under den sidste ’Sandhed eller Tablet’. Der er nemlig mange, der gerne vil blande sig i andres forhold!. Tabita er efterhånden træt af at se Nicklaes være sammen med alle andre, så hun lægger en plan. Den er bare ikke helt, som nogen havde troet. Säsong 5. Del 23. Producerat år 2020.
00:25 
I Wish I'd Turned Around
Our Secret Identity. Pam Jacobs afslører den dystre sandhed om sin far. Da hun var barn, anede hun ikke, at han var på flugt og mistænkt for drabet på en række mønthandlere. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2018.
01:35 
Morderne iblandt os [Repris]
Two Families Part 1. April og Michael Holton lever et tilsyneladende perfekt liv, lige indtil et chokerende mord afslører en mørk hemmelighed. ,. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2019.
02:35 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Jeppe har svært ved at vælge mellem Anne og Signe og ingen af pigerne har tænkt sig at trække sig frivilligt. Der bliver skruet helt op for følelserne under den sidste ’Sandhed eller Tablet’. Der er nemlig mange, der gerne vil blande sig i andres forhold!. Tabita er efterhånden træt af at se Nicklaes være sammen med alle andre, så hun lægger en plan. Den er bare ikke helt, som nogen havde troet. 24/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 23. Producerat år 2020.
03:35 
I Wish I'd Turned Around [Repris]
I Wish I'd Turned Around. Mystiske spor fører til chokerende afsløringer i disse sande historier, hvor folk opdager, at de har boet under samme tag som en morder. Bliver de selv viklet ind i ondskaben?. 18/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2018.
04:35 
Beach Hunters [Repris]
Pacific Northwest Ocean Paradise. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 31/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 7.
05:05 
Beach Hunters [Repris]
Connecticut Family Beach Home. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 31/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 8.
05:30 (05:50)
Beach Hunters [Repris]
Slice of Paradise on the Oregon Coast. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 31/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 9.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå