Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters [Repris]
Beaux-Arts House vs. Modern High-rise in Chicago. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 138. Del 1 av 13.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Gone With The Win. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 25/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11 av 14. Producerat år 2018.
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Maine Attraction. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 25/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12 av 14. Producerat år 2018.
07:25 
De unge mødre [Repris]
Sofie har kun få måneder til sin termin, men hun mangler stadig et sted at bo. Situationen er begyndt at stresse den vordende mor, så hun har været indlagt på fødegangen på Næstved Sygehus. I dag skal hun til møde hos hospitalets sagsbehandler, så hun kan få lidt hjælp. 19-årige Kristina har termin om to måneder, men hun er bekymret for sit barn som muligvis har nogle problemer med den ene nyre. Bente skal have testet sin fysiske form i en cooper test, men allerede i opvarmningen før testen, har hun problemer. ,. Säsong 5. Del 3 av 30. Producerat år 2007.
07:50 
De unge mødre [Repris]
Efter Sofie og Simon er flyttet fra hinanden, er Simon begyndt at se lidt mere til sin ekskone Michelle. Michelle har hjulpet Simon med at få styr på lejligheden efter Sofie er flyttet. Sofie har hørt rygterne om Michelle og Simon, men forsøger ikke at lade sig gå på af det, da hun i forvejen har været påvirket af stress. Sofie koncentrerer sig om sin graviditet og glæder sig til at komme til kontrol hos sin jordemor. Kristina har haft en del plukveer de sidste uger, så kæresten Brian inviteret hende på en romantisk miniferie til Lalandia, hvor hun kan slappe af. ,. Säsong 5. Del 4 av 30. Producerat år 2007.
08:15 
De unge mødre [Repris]
I dette afsnit er der et gensyn med 19-årige Ann-Beth fra Haderslev. Ann-Beth bor stadig alene sammen med sin søn på to et halvt år. Hun har sat kærlighedslivet på standby, mens hun får styr på sine fremtidsdrømme. Kristina er ikke single men kæreste med Brian. Han har givet hende en romantisk weekend i Lalandia, hvor han forsøger at glæde den vordende mor med en overraskelse på sengen. Bente har klaret de første dage på Vordingborg Kaserne, og i dag skal hun hjem til sin datter, som hun ikke har set i fem dage. ,. Säsong 5. Del 5 av 30. Producerat år 2007.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Bente er tilbage på Vordingborg Kaserne, hvor hun skal på sin første feltøvelse. Bente glæder sig til at få afprøvet sine færdigheder, men der er varslet snestorm. Ann-Beth taler med sin mor om den vilde periode, som hun havde før hun fik David. De er sikre på, at David har reddet Ann-Beth for en tid bag tremmer. Malou Stella bor hjemme hos sin mor, hvor hun får hjælp til at klare jobbet som mor. Og i dag skal hele familien gøre sig klar til at besøge Tinos farmor og farfar for første gang. ,. Säsong 5. Del 6 av 30. Producerat år 2007.
09:05 
House Hunters International
A Fresh Start in Germany. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 139. Del 4 av 13.
09:30 
House Hunters International
Bickering in Colombia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 139. Del 5 av 13.
09:55 
House Hunters International
Famous Frenchies in London. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 139. Del 6 av 13.
10:25 
House Hunters International
Cutting Loose in Cartagena. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 139. Del 7 av 13.
10:55 
House Hunters International
Finding a Voice in Nice, France. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 139. Del 8 av 13.
11:25 
House Hunters International
A Beach House in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 139. Del 9 av 13.
12:00 
Mother & Daughter Renovate
A Stately House on Sanders. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 4. Del 1 av 14.
12:55 
Mother & Daughter Renovate
New House, Old Spirit. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 4. Del 2 av 14.
13:55 
Mother & Daughter Renovate
Little Pink House on Palmer. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 4. Del 3 av 14.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
Parents of College Students Find Fixer Close to Campus. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9 av 18. Producerat år 2016.
15:50 
Fixer Upper
A Home Away From Home for the Holidays. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 3. Del 14 av 18. Producerat år 2015.
16:50 
De unge mødre [Repris]
Hannahs nyfødte datter holdt pludselig op med at trække vejret, så nu er hun indlagt på hospitalet. 18-årige Malou Stella vil flytte fra Jylland til København med sin lille søn, men hendes mor gør alt for at forhindre det. Og Stine på 19 år, der er gravid med sit andet barn, har et vigtigt spørgsmål til sin nye svigermor. ,. Säsong 10. Del 1 av 30. Producerat år 2010.
17:20 
De unge mødre [Repris]
17-årige Hannah skal til møde med kommunen, som skal vurdere, om hun er i stand til at tage sig af sin datter. Rebezca kører ni timer i tog for at hente sin søn hos hans biologiske far. Og i Hvidovre er Christina er så presset af sin nye rolle som tvillingemor, at hun næsten er holdt op med at spise. ,. Säsong 10. Del 2 av 30. Producerat år 2010.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Shock to the system. Meredith får langt om længe fortalt Derek om sin graviditet og abort. Cristina får PTSD under en operation og Bailey vil ikke lade Alex operere, før han går med til at få fjernet kuglen i sit bryst. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 2 av 22.
18:55 
Greys hvide verden
Superfreak. Da Dereks søster, Amelia, dukker op, skaber det problemer. Meredith og Derek forsøger ihærdigt at hjælpe Cristina med at komme tilbage til operationsstuen. Säsong 7. Del 3 av 22.
19:55 
Beauty Bosserne [Repris]
Invitationer, tea-time og skuffede forventninger. Det er invitationernes tid! Spaprinsen Raz har inviteret alle Beauty Bosserne med på Sophienberg slot, hvor de mødes til et arrangement. Han er meget hemmelighedsfuld omkring, hvad der skal ske på dagen, men én ting er sikkert - der er "Tea-Time". Masha sender også invitationer ud til de andre Beauty Bosser, da hun skal fejre sin fødselsdag, og smykkedesigneren Mai byder hele flokken på middag i sin lejlighed i Aarhus. Men hvem dukker op, og hvem takker nej til arrangementerne – og har de en god undskyldning?. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
Pearl Harbor
USA - 2. verdenskrig. De to barndomsvenner, Rafe og Danny melder sig til flyvevåbnet. De bliver sendt til den amerikanske flådebase, Pearl Harbor, hvor Rafe falder for den smukke og dedikerede sygeplejerske, Evelyn. Rafe bliver sendt på bombetogt i England, hvor hans fly bliver skudt ned over Den Engelske Kanal. Evelyn og Danny mødes i deres fælles sorg og inden længe udvikler venskabet sig til et forhold. Rafe vender mirakuløst tilbage, så Evelyn må nu vælge mellem de to venner. Men så kommer japanerne!. Regissör: Michael Bay, Skådespelare: Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Ben Affleck.
00:40 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. I 1988 bliver ægteparret, Carol og Dan Montecalvo, skudt i deres eget hjem. Manden overlever, men konen dør på hospitalet. Efterforskningen af forbrydelsen vil afsløre en tvivlsom fortid, og en intrigant morder, der næsten slap væk med det perfekte mord. Säsong 3. Del 11 av 13. Producerat år 2016.
01:40 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Marathon Lover. Remy og Jennifer lever et drømmeliv i New York. Men så har Remy en affære med Jennifers bedste veninde, og det kan kun ende med døden!. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1 av 10.
02:40 
Blod, svigt og tårer
Blunt Force Drama. Vicki Cushman leder efter kærligheden og finder den i politimanden Scott Hornoff. der allerede er giftt. Vicki tror, at alt går godt, men kort efter bliver hun fundet brutalt myrdett. Säsong 5. Del 8 av 10.
03:35 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Da et belgisk par er på bryllupsrejse bliver de involveret i et tragisk biluheld, hvor manden dør. Da politiet skal efterforske det, er det belgiske politi ikke så sikre på, at der kun er tale om en ulykke. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6 av 13. Producerat år 2016.
04:25 
Min nabo er morder [Repris]
Midwestern malice. Drabet på 31-årige Laura Wynn ryster den lille by, og da et dobbeltdrab i nabobyen finder sted, bliver byens borgere utrygge. ,. Säsong 1. Del 19 av 20. Producerat år 2010.
05:15 (06:15)
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home and Doughnut Shop. Entreprenører fra Kentucky drømmer om at kombinere deres doughnut-butik med deres hjem, så de kan tage det hele med på vejen. Holdet arbejder hårdt for at skabe plads nok til et avanceret køkken og et opholdsrum, hvor drengene kan være. Michelle skaber et rustikt design med detaljer i træ. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4 av 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se