Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Famous Frenchies in London. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 139. Del 6 av 13.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 5 av 14. Producerat år 2018.
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6 av 14. Producerat år 2018.
07:20 
De unge mødre [Repris]
Nadja er stoppet med sin kemobehandling og kan efter to uger mærke sygdommen tage til. Men i dag skal hun se, om det er lykkedes hende at blive gravid. Camillas planer om familieforøgelse er gået i stykker for hun er blevet anmeldt for socialt bedrageri. Sofie er næsten faldet til i sit nye rækkehus, men hun mangler at få noget af Simon. ,. Säsong 5. Del 19 av 30. Producerat år 2007.
07:50 
De unge mødre [Repris]
Nadja har leukæmi og er i gang med at blive gravid. Hun får en dårlig melding fra sin læge og skal til et akut møde hos sin læge. Louise og Ronni får opfyldt deres drømme om hus, men inden de kan flytte ind, skal alle i sving. I Mørkøv er Camilla kommet i økonomiske problemer efter hun er meldt for socialt bedrageri, så hun er tvunget til at finde et arbejde. I dag skal hun til jobsamtale. ,. Säsong 5. Del 20 av 30. Producerat år 2007.
08:15 
De unge mødre [Repris]
I Mørkøv har Camilla og Benjamin fået vandskader og skal akut have udskiftet taget på huset, men det er ikke den eneste ubehagelige overraskelse, som venter den unge mor. Louise og Ronni skal have lavet en 3D-scanning af deres barn. Louise glæder sig til at få svar på om det er en dreng eller pige, hun venter, men det ønsker Ronni ikke at vide. Nadjas leukæmi er forværret og babyprojektet sat på standby, men i dag vil hun glemme det, for der er fest i Bønnerup Strand. ,. Säsong 5. Del 21 av 30. Producerat år 2007.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Dina har boet i Frederikshavn i en måned og er endnu ikke faldet til. Så da Dinas søn skal hjem til sin far og bedsteforældre på Sjælland, udnytter hun chancen til at besøge sin barndomsveninde i Greve. Kristina har travlt, for hun har ikke bare et men to børn at holde øje med, når kæresten Brian har sin søn på to år på overnatning. Til havnefesten i Bønnerup Strand udfordrer Nadja kæresten Rene i en konkurrence på vand. ,. Säsong 5. Del 22 av 30. Producerat år 2007.
09:05 
OutDaughtered: The Busby Quints
It's Beginning to Look a Lot like Quintmas. Efter at have modtaget de dårlige nyheder om Hazel, beslutter Danielle sig for, at det skal være deres bedste jul nogensinde. Men Adam har andre planer. Og så skal familien opføre et juleshow. Säsong 3. Del 5 av 13.
09:55 
OutDaughtered: The Busby Quints
New Year, New Responsibilities. Danielle starter det nye år med et skema, der skal lære børnene at hjælpe til i huset. Men er det overhovedet en hjælp?. Og så tager pigerne til modeshow. Säsong 3. Del 6 av 13.
10:55 
OutDaughtered: The Busby Quints
The Last Time This Happened We Had Quints!. Danielle er bekymret for sit helbred og Adam afslører en enorm hemmelighed. Senere kommer parrets stressniveau på prøve, da en af børnene bliver væk. Og så åbner Blayke en lemonadebod. Säsong 3. Del 7 av 13.
11:55 
Tiny Paradise
Tiny Temple Abode. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 1. Del 9 av 10. Producerat år 2017.
12:25 
Tiny Paradise
Puget Sound Paradise. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 1. Del 10 av 10. Producerat år 2017.
12:55 
Tiny Paradise
Tiny Natural Tropical Refuge. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 2. Del 1 av 10. Producerat år 2018.
13:25 
Tiny Paradise
Wine Lovers' Bread Truck. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 2. Del 2 av 10. Producerat år 2018.
13:55 
Tiny Paradise
Tiny Lakeside Getaway. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 2. Del 3 av 10. Producerat år 2018.
14:25 
Tiny Paradise
Tiny Island Retreat. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
A One-Of-A-Kind Fixer Upper Gets A Modern Makeover. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11 av 18. Producerat år 2016.
15:55 
Fixer Upper
A Host & Hostess for the Bed & Breakfast. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 3. Del 16 av 18. Producerat år 2016.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Gravide Stine er blevet indlagt. Hendes fødsel er gået i gang næsten 3 måneder for tidligt. Christina, der har været på kontanthjælp siden hun blev mor, skal til jobsamtale i en legetøjsbutik. Og Malou Stellas københavner-eventyr er slut. Nu er hun tilbage hos ekskæresten i Jylland. ,. Säsong 10. Del 5 av 30. Producerat år 2010.
17:25 
De unge mødre [Repris]
Den nybagte mor Inge er i byen med veninderne for første gang i et år, så nu skal den have hele armen. Gravide Stine må undvære sin 1-årige datter, for at forhindre at fødslen af hendes andet barn ikke går i gang for tidligt. Og 17-årige Hannah skal mod sin vilje flytte på mødrehjem med sin nyfødte datter. ,. Säsong 10. Del 6 av 30. Producerat år 2010.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Can't fight biology. Derek og Meredith modtager foruroligende nyheder. Og så lægger Lexie mærke til, at Meredith og April nærmer sig hinanden. Imens sender en bilulykke adskillige patienter på hospitalet. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 4 av 22.
18:55 
Greys hvide verden
Almost grown. Som en del af deres træning, får lægerne på Seattle Grace tildelt ansvaret for hospitalet. Imens konkurrerer overlægerne om forskningsmidler på flere millioner. Säsong 7. Del 5 av 22.
19:55 
Beauty Bosserne [Repris]
Gang i hønsegården. Irina the Diva tager kæresten Morten med til Sophienberg slot for at overbevise ham om, at det er dér, de skal holde deres bryllup. Spaprinsen Raz har fået rollen som ”rød løber vært” til det årlige Miss Universe, og til de andres store overraskelse møder Nadia og Mai op sammen til det store event. Mai og Raz mødes senere i Antwerpen, hvor de begge skal lave business. Og så er det endelig blevet tid til, at Masha skal holde sin 40-års fødselsdag, hvor hele holdet af Beauty Bosser samles for at fejre hende. 27/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
Sleeping with Other People
Kan en mand og en kvinde der dyrker serie-utroskab finde kærligheden? Lainey og Jake møder hinanden tilfældigt, 12 år efter en engangsafærre i college. De opdager, at de har det samme problem – ingen af dem kan holde gang i et forhold. De er vanvittigt tiltrukket af hinanden, og de finder ud af at deres eksplosive tilkræningskraft imellem dem måske er årsagen til og svaret på alle deres problemer – hvis de bare kan lade være med at gå i seng med andre. Producerat år 2015. Regissör: Lesley Headland, Skådespelare: Adam Scott, Natasha Lyonne, Jason Mantzoukas, Alison Brie, Jason Sudeikis.
23:10 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Politiet i Wisconsin er i 2010 chokeret, da de finder et ældre ægtepar brutalt myrdet i deres eget hjem. Da familien og naboerne begynder, at modtage dødstrusler, frygter politiet at morderen ikke er færdig. Spørgsmålet er, om de kan løse sagen, inden morderen slår til igen?. Säsong 3. Del 13 av 13. Producerat år 2016.
00:10 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Kentucky Thrill Ride. Mike og Elisabeth Turpin er det perfekte par. Men da Elizabeth møder en mystisk kvinde med en stor hemmelighed, hvirvles hun ind i en verden af sex, stoffer og mord. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 5 av 10.
01:10 
Blod, svigt og tårer
Rules of Engagement 927537. Da Moniques nye mand skal i arbejde i udlandet, indleder hun en hemmelig affære med sine stedbørns klassekammerat. Vil hun opgive sin unge elsker?. Säsong 2. Del 2 av 20.
02:10 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Julie Kibuishi er fundet død i sin vens seng. Vennen og krigshelten, Sam Herr, er forsvundet. Da politiet indleder jagten på deres hovedmistænkte, finder de ud af, at sagen er langt mere kompliceret, end først antaget. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10 av 13. Producerat år 2016.
03:10 
Min nabo er morder [Repris]
Deadly Disloyalty EHD/913976. Indbyggerne i Navasota i Texas er chokerede, da Lonnie Turner Sr. bliver fundet død. Politiets efterforskning viser, at dette mord kan være et familiedrama. ,. Säsong 2. Del 3 av 20. Producerat år 2011.
04:00 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny Costa Rican Casa. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
04:25 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny House, Mountain Vistas. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
04:50 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny House on the Quarry. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 10. Producerat år 2017.
05:15 (06:00)
Tiny Paradise [Repris]
Tiny Newlywed Nest. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8 av 10. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se