Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 137 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 113 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 58 av 180. Producerat år 2015.
06:15 
House Hunters International [Repris]
A Fresh Start in Germany. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 139. Del 4 av 13.
06:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Luckiest Cape. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 01/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 13 av 14. Producerat år 2018.
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Family Fortune. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 01/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 14 av 14. Producerat år 2018.
07:25 
De unge mødre [Repris]
Kristina er blevet indlagt på Randers Sygehus. Vandet er gået og nu venter hun på at veerne tager til. 16-årige Malou Stella og 15-årige Martin er forældre til Tino. De har fundet sammen igen på grund af sønnen, og begge deres familier håber, at det holder denne gang. Der er minusgrader i Vordingborg, og Bente forsøger at holde humøret højt på den hårde feltøvelse. ,. Säsong 5. Del 7 av 30. Producerat år 2007.
07:50 
De unge mødre [Repris]
På Randers Sygehus er der ikke lang tid til Kristina skal føde og hun endelig får svaret på, hvem der er far til barnet. Kristina regner med, at det er ekskæresten som far og han er sort. I Næstved er Sofie også indlagt med veer, men det er to måneder for tidligt. Så er der et gensyn med 19-årige Camilla fra Aalborg, der er mor til Oliver. Hun har fået ny kæreste og en hund. ,. Säsong 5. Del 8 av 30. Producerat år 2007.
08:15 
De unge mødre [Repris]
Camillas søn Oliver skal have lagt dræn i ørerne. Det er en operation, hvor Oliver skal i fuld narkose og det bekymrer Camilla. Kristina har født og kan derfor endelig få svaret på, om det er ekskæresten, der er faderen til barnet. Sofie har ikke født endnu, og imens hun forsøger at slappe af, arrangerer veninderne en overraskelse til hende. ,. Säsong 5. Del 9 av 30. Producerat år 2007.
08:45 
De unge mødre [Repris]
Bentes ekskæreste David vil ikke længere passe deres fælles barn Emma, og det får konsekvenser for Bentes ophold på Vordingborg Kaserne. Sofie bliver forkælet af sine veninder, og så har hun en glædelig nyhed at fortælle. Endelig lykkes det Kristina at få fat på sin ekskæreste, der skal have at vide, om det er ham, der er faderen til hendes barn. ,. Säsong 5. Del 10 av 30. Producerat år 2007.
09:10 
Boise Boys [Repris]
Ugly Duckling Craftsman Transformed. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 14/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 7.
09:55 
Boise Boys [Repris]
Boise Midcentury Makeover. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 14/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 7.
10:55 
Boise Boys [Repris]
All-In on Boise's Central Rim. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 21/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 7.
11:55 
My Lottery Dream Home
Big Sky Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 7. Del 1 av 14.
12:25 
My Lottery Dream Home
Lucky in Lafayette. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 7. Del 2 av 14.
12:55 
My Lottery Dream Home
Some Like It Hotter. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 7. Del 3 av 14.
13:25 
My Lottery Dream Home
Reinvention in Las Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 7. Del 4 av 14.
13:55 
My Lottery Dream Home
Fort Worth Fortune. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 7. Del 5 av 14.
14:25 
My Lottery Dream Home
Winning Big in Florida. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 7. Del 6 av 14.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
Newlyweds Take On A Run-Down Fixer For Their Future Together. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10 av 18. Producerat år 2016.
15:55 
Fixer Upper
Chip and Jo's Favorite Houses and Never-Before-Seen Outtakes. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 3. Del 15 av 18. Producerat år 2016.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Christina, der netop har født tvillinger, er bange for, at hun er blevet gravid igen. Rebecza er flyttet i rækkehus, men hendes søn Malic er ikke glad for at starte i sin nye børnehave. Og 17-årige Hannah bliver sendt på mødrehjem med sin nyfødte datter, for kommunen mener ikke, at hun kan klare at være mor alene. ,. Säsong 10. Del 3 av 30. Producerat år 2010.
17:25 
De unge mødre [Repris]
18-årige Malou Stella er flyttet fra Jylland til København, men foreløbig har hun efterladt sin søn hos hans mormor. Den nybagte tvillingemor Christina er blevet uvenner med børnenes far, som ellers skulle have aflastet hende i weekenden. Og så skal vi møde Christina fra Århus, der er enlig mor til en lille pige. Deres lejlighed er netop brændt, så nu må de bo på hotel. ,. Säsong 10. Del 4 av 30. Producerat år 2010.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Superfreak. Da Dereks søster, Amelia, dukker op, skaber det problemer. Meredith og Derek forsøger ihærdigt at hjælpe Cristina med at komme tilbage til operationsstuen. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 3 av 22.
18:55 
Greys hvide verden
Can't fight biology. Derek og Meredith modtager foruroligende nyheder. Og så lægger Lexie mærke til, at Meredith og April nærmer sig hinanden. Imens sender en bilulykke adskillige patienter på hospitalet. Säsong 7. Del 4 av 22.
19:55 
Beauty Bosserne [Repris]
Nye veje afprøves. Irina the Diva har besluttet at ansætte sin søster i firmaet, men det er ikke så nemt at styre den vilde gymnasieelev og lære hende om forretningslivet, når hovedet er fuld af tanker om fest og farver. Raz møder som den eneste af Beauty Bosserne op i Mais lejlighed i Århus til en hyggedag. Mai har endelig fået købt ring-light, og hun og Raz får snakket ud om Mais uheldige presseomtale og forholdet til de andre Beauty Bosser, som alle har meldt afbud. Og så håber Camilla Frederikke at en Spirituel Buisness Coach kan hjælpe hende med at guide hendes fremtid. 20/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
Knocked Up
Ben Stone er ikke ligefrem nogen drømmefyr. Tværtimod er han et vaskeægte tågehoved, der ryger hash i lange baner og drømmer om at lave så lidt som muligt. Alligevel ender Alison Scott med at tage ham med hjem efter en tur i byen. Hun beslutter sig da også for at forsøge at glemme både aftenen og Bens telefonnummer - lige indtil et par uger efter, da morgenkvalmen kommer snigende. Regissör: Judd Apatow, Skådespelare: Katherine Heigl, Paul Rudd, Seth Rogen.
23:50 
The Five-Year Engagement
Violet og Tom er forlovede og drømmer om at blive gift. Men karrieremæssige udfordringer, forskellige familiebegivenheder og et utal af uforudsete hændelser bliver ved med at spænde ben for deres store planer. Da Violet får et job i Michigan, siger Tom sit job op og flytter med hende. Men jo bedre det går for Violet og hendes karriere, jo dårligere går det for Tom. Og pludselig synes planerne om det perfekte bryllup fjernere end nogensinde før. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Emily Blunt, Chris Pratt, Jason Segel.
02:25 
Blod, svigt og tårer
Naughty Not Nice. Yamisha Thomas er en gift kvinde, er ikke har opgivet det festlige liv. Hendes mands forsøg på at kontrollere hende, ender med at have den modsatte virkning og hun ender i armene på en anden. Men er Yamisha forberedt på konsekvenserne for sit valg?. Säsong 5. Del 9 av 10.
03:20 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Den 44-årige massør Larissa Macriello forsvinder fra hendes Miami lejlighed i juni 2013. Politiet opdager, at der er en farlig side bag hendes ubekymrede livsstil, og da de forsøger at finde hende, bliver de kastet ind i et spind af sex, løgne og hemmeligheder. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7 av 13. Producerat år 2016.
04:10 
Min nabo er morder [Repris]
Recipe for murder. Da liget af 18-årige Breanne Schneller findes i hendes lejlighed, ryster det borgerne i Wausau. Efterforskerne håber, at en mobiltelefon og videoovervågning kan hjælpe dem. ,. Säsong 1. Del 20 av 20. Producerat år 2010.
04:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Beach House Perfection. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 11 av 14.
05:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Las Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 12 av 14.
05:45 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 62 av 180. Producerat år 2015.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 106 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:00)
Food Lab [Repris]
Tartar sauce. Lækker mad fra hele verden!. 27/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 73 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se