Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Caribbean Life [Repris]
A Fruitful Life in Vieques. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2016.
06:20 
Caribbean Life [Repris]
Keeping Vieques a Family Tradition. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 11. Del 7. Producerat år 2018.
06:45 
Caribbean Life [Repris]
Diving Into Utila. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 11. Del 8. Producerat år 2018.
07:10 
Flip or Flop [Repris]
Pipe Dreams. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 19/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2015.
07:35 
Flip or Flop [Repris]
A Flip With The Enemy. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 20/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2015.
08:05 
House Hunters International
Teachers Learn the Strange Ways of Taipei. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 146. Del 8. Producerat år 2020.
08:30 
House Hunters International
A Fresh Start in Singapore. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 146. Del 9. Producerat år 2020.
09:00 
House Hunters
From NYC to Green Acres. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 186. Del 11. Producerat år 2020.
09:30 
House Hunters
Profit vs. Perfect in Missouri. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 186. Del 12. Producerat år 2020.
10:00 
Bahamas Life [Repris]
Treasure Cay Stole Their Heart. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. 04/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
10:30 
Bahamas Life [Repris]
From Iowa to Eleuthera. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. 05/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
11:00 
Beach Hunters [Repris]
Pacific Northwest Forever Home. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2019.
11:30 
Beach Hunters [Repris]
Lone Star State Beach Home. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 25/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2019.
12:00 
Fixer To Fabulous [Repris]
A Bigger Kitchen for a Growing Family. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. 02/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11.
12:55 
Stay or Sell [Repris]
Twin Cities Trouble. Ægteparret Brad og Heather Fox renoverer huse i et af de mest eftertragtede områder i Minneapolis, Minnesota. De præsenterer deres klienter for to muligheder: Enten renoverer de deres nuværende hjem, eller også køber de en ejendom i nærheden, som kan tilpasses deres ønsker. Så snart valget er taget, går the Foxes i gang med at skabe et sandt drømmehjem!. 27/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
13:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Saddest Home on Sanders Street. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 16/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
14:55 
Renovating Mississippi [Repris]
Room to Grow. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. ,. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2018.
15:50 
Vacation House for Free [Repris]
Marathon Getaway. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2015.
16:50 
De unge mødre [Repris]
Det er otte dage siden Sofie har født en dreng og den nybagte mor skal til eksamen i naturfag. I Næstved er Michelle i gang med at lære at sætte grænser overfor sin datter Victoria på to et halvt år. Nadja og Renes familie er samlet, og nu er tiden kommet, hvor de skal afsløre, at Nadja er gravid, men det er ikke alle, som er lige begejstrede. ,. Säsong 5. Del 27. Producerat år 2007.
17:20 
De unge mødre [Repris]
Nadja tager en særlig medicin, der skal bremse leukæmien, mens hun er gravid, men hun frygter, den ikke virker. Michelle skal til den afsluttende eksamen på andet semester på sygeplejeuddannelse. I Mørkøv er dagen kommet, hvor Camilla skal til afhøring hos Politiet angående anklagen om socialt bedrageri. ,. Säsong 5. Del 28. Producerat år 2007.
17:50 
Bendtner & Philine [Repris]
Philine er i Tel Aviv på et stort photoshoot, der varer flere dage. Hun har altid lidt af hjemve, så det er faktisk svært for hende at rejse alene. Heldigvis arbejder hendes bror også på photoshootet, og så bliver usikkerheden afløst af hygge. Det indebærer blandt andet en kræsen snak om, hvilke af Nicklas’ og Philines gener, der helst ikke skal videregives til deres børn. I København nyder Nicklas at have noget tid for sig selv, og så ser han frem til en pokeraften med gode venner. Tidligere har Nicklas spillet for usandsynligt høje summer, men nu er det kun for sjov og uden de store pengebeløb. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2020.
18:25 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine skal have byttet nogle ting inde i byen, og det fører til, at Nicklas laver et sindssygt impulskøb og køber earpods til over 7000 kroner. På fodboldfronten har Nicklas fået et attraktivt tilbud fra en udenlandsk klub, som hans agent skal forhandle videre med. Og på børnefronten er Nicklas og Philine overraskende uenige om tidshorisonten. Mange af Philines veninder har allerede fået børn, og mens Nicklas er klar nu, har Philine brug for at få ro på og genvinde noget af tilliden til Nicklas. Og hun har ikke lyst til at få børn i udlandet. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2020.
19:00 
Property Brothers: Forever Home
Changing It Up for Teenagers. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2019.
20:00 
Bridget Jones' dagbog
Bridget Jones er den almindelige kvinde, der kæmper imod alderen, vægten, jobbet og kærligheden. En dag tager hun en drastisk beslutning. Et nytårsfortsæt skal være starten på et nyt kapitel i Bridgets liv - ét hvor hun alene har kontrollen over sit liv. Som bevismateriale vil hun føre en ucensureret dagbog. Fyrværkeriet starter, da hendes usympatiske men ret lækre chef, Daniel, viser interesse i hende. Dertil skal tilsættes en mildest talt excentrisk vennekreds, samt et ret irriterende bekendtskab i skikkelsen af Mark Darcy. Disse ingredienser bidrager alle til den emotionelle og berusende cocktail af begivenheder, der tegner den lettere klodsede Bridget Jones' hverdag. Regissör: Sharon Maguire, Skådespelare: Shirley Henderson, Jim Broadbent, Sally Phillips, Felicity Montagu, James Callis, Renée Zellweger, Colin Firth, Gemma Jones, Hugh Grant.
22:10 
Bendtner & Philine
Nicklas og Philine skal til et stort event med rød løber, og det kræver smykker med klasse og et besøg hos juveleren. Nicklas kan godt lide at give dyre gaver, og en lykkelig Philine finder ud af, at diamanter faktisk er en piges bedste ven. Til gengæld bliver hun meget vred, da Nicklas slet ikke er opmærksom nok, da de skal vælge en kjole til hende. Pludselig er der kommet skred i forhandlingerne med en kinesisk fodboldklub, og både Nicklas og Philine glæder sig meget til at komme af sted. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2020.
22:40 
Bendtner & Philine
På grund af coronavirussen er Nicklas og Philines planer om at rejse til Kina desværre aflyst. Nicklas laver en lækker middag til sine drengevenner, mens Philine får lavet øjenbryn og går til boksetræning. Da hun har masser af temperament, kan hun få afreageret i bokseringen - i stedet for, at det går ud over andre. Nicklas overvejer at købe et fornuftigt køretøj til familien. Han mener, han har kørt i næsten alle biler, der findes – men han kunne aldrig finde på at sætte sig ind i en Skoda eller Citrôën. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2020.
23:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to be bonnie and clyde. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. ,. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2013.
00:15 
Hvor ondskab bor
He Was a Good Man to Me. Da Alvin "Bud" Brown blev anholdt, sagde han, at han var som Hannibal Lector. Men for konen Jackie var han perfekt, indtil hun opdagede sandheden til Thanksgiving. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2018.
01:25 
Morderne iblandt os [Repris]
Falling Down. Alene og George Jenkins er det perfekte par, der lever det perfekte liv. Da de adopterer en søn og en datter, lader det til, at familien endelig er komplet. Men i stedet begynder et mørke at spire og det fører til en forfærdelig forbrydelse. ,. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2019.
02:30 
Min nabo er morder [Repris]
Midwestern malice. Drabet på 31-årige Laura Wynn ryster den lille by, og da et dobbeltdrab i nabobyen finder sted, bliver byens borgere utrygge. 13 år senere bekræftes deres værste frygt, da DNA påviser, at morderen stadig lever iblandt dem. ,. Säsong 1. Del 19. Producerat år 2010.
03:30 
Hvor ondskab bor [Repris]
Lori McLeod faldt for FBI-agenten Scott Kimball og troede, han ville beskytte hendes familie. Hun havde aldrig troet, at han havde hemmeligheder, men da hun fandt ud af sandheden, var det for sent. 15/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2018.
04:30 
Beach Hunters [Repris]
Hampton, Virginia House Hunt. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 28/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 9.
05:00 
Beach Hunters [Repris]
Puget Sound Waterfront Home. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 28/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 10.
05:25 (05:50)
Beach Hunters [Repris]
Dream Beach Home in Connecticut. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 28/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå