Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 75 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny Bamboo Bungalow. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
06:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
Boston Dream Garden. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 26/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9 av 14. Producerat år 2017.
06:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Million-dollar View in Orange County. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 25/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10 av 14. Producerat år 2018.
07:15 
De unge mødre [Repris]
I sæsonens sidste program tager Victoria og Sonny ud i Esbjergs natteliv for at feste som gode venner. Spørgsmålet er, om der stadig er følelser imellem dem, når først når alkoholen gør sin virkning? Malene tager en pause fra det krævende liv som singlemor, og hygger sig med sine veninder. Sabrina har været på en uforglemmelig charterferie i Tyrkiet, og hun har fået søde minder med sig hjem. Martinna har dårlige minder fra da hun fødte Milan. Derfor tager hun i dag hele vejen til København for at komme til fødselsforberedelse. ,. Säsong 22. Del 12 av 12. Producerat år 2016.
08:05 
De unge mødre [Repris]
Bente har sagt farvel til sin datter på halvandet år og er flyttet ind på Vordingborg Kaserne, hvor hun skal bo fem dage om ugen. Allerede den første dag i militæret får Bente en smagsprøve på nogle af de udfordringer, der venter hende. Det er kun få dage siden, at 16-årige Malou Stella fødte sin søn Tino og hun er stadig ved at vænne sig til sin nye rolle som mor. Nu er tiden kommet, hvor Malou Stella skal sige farvel til Horsens Sygehus og tage hjem med sin nyfødte søn. Hun er lettet over, at hun stadig bor hjemme hos sin egen mor, så hun kan få hjælp, hvis hun har brug for det. ,. Säsong 5. Del 1 av 30. Producerat år 2007.
08:30 
De unge mødre [Repris]
I Vordingborg har 21-årige Sofie kun tre måneder til sin termin, men for få dage siden valgte hun at flytte fra sin kæreste Simon. Sofie mangler et sted at bo og låner de første dage sin søsters seng hjemme hos sin mor. Sofie håber, at hun når at finde et nyt sted at bo, inden hun skal føde. Malou Stella på 16 år bor hjemme hos sin mor med sin nyfødte søn Tino og i dag får de besøg af Tinos far, Martin. Malou Stella glæder sig til besøget og håber, at forholdet til Martin måske kan udvikle sig til mere end et venskab. ,. Säsong 5. Del 2 av 30. Producerat år 2007.
08:55 
Say Yes to the Dress [Repris]
Booby Trap. Danielles frodige barm sprænger hendes brudekjolebudget. Stephanie vil gerne vise sin krop frem, men det synes hendes mor bestemt ikke er en god idé. ,. Säsong 13. Del 5 av 18. Producerat år 2015.
09:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
A Situation In The Salon. Mike 'The Situation' Sorrentino kommer ind hos Kleinfeld for at hjælpe sin yngre søster, Melissa, med at finde en brudekjole. Men Mike og hans brødre stjæler al opmærksomheden. ,. Säsong 13. Del 6 av 18. Producerat år 2015.
09:50 
Say Yes to the Dress [Repris]
Daddy Dearest. Emily og hendes nævenyttige far vil have den perfekte prinsessekjole til hendes store dag. Melissa er bekymret for, om hendes konservative far vil kunne lide hendes Pnina-kjole. ,. Säsong 13. Del 7 av 18. Producerat år 2015.
10:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
Please Love My Dress. Den excentriske Marlene vil have en balkjole af fjer eller i sort, men hendes forældre ønsker noget traditionelt. Jessica elsker alle kjolerne, men det gør hendes familie ikke!. ,. Säsong 13. Del 8 av 18. Producerat år 2015.
10:50 
Say Yes to the Dress [Repris]
Love At First Sight. Korrespondenten Caitlyn Becker fra kanalen HuffPost Live vakler mellem to kjoler. Candace erklærer, at den første kjole, hun prøver, er hendes drømmekjole. ,. Säsong 13. Del 9 av 18. Producerat år 2015.
11:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
Case Of Dress Distress. Jamie er ulykkelig, da hun forelsker sig i en alt for dyr kjole. Og Natalie har svært ved at vælge kjole, fordi hendes syge mor ikke er med. ,. Säsong 13. Del 10 av 18. Producerat år 2015.
11:50 
Mediterranean Life
Family Time in Paros. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. Säsong 1. Del 13 av 15.
12:20 
Mediterranean Life
Finding a Place to Land in Greece. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. Säsong 1. Del 14 av 15.
12:55 
Mediterranean Life
Adventures in Crete, Greece. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. Säsong 1. Del 15 av 15.
13:20 
Mediterranean Life [Repris]
Family of Seven Moves to Spain. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 08/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1 av 15.
13:55 
Mediterranean Life [Repris]
From the Movie Industry to Sunny Spain. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 08/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 15.
14:25 
Mediterranean Life [Repris]
The French Riviera Dream. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 15.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
Most Eligible Bachelor Finds the Perfect Home for Entertaining. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8 av 18. Producerat år 2016.
15:55 
Fixer Upper
Chip and Jo Bring a Relaxing Coastal Feel to a Rural Fixer. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 3. Del 13 av 18. Producerat år 2016.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Christina, der er mor til tvillinger, er træt af at passe dem alene, så hun tager en drastisk beslutning og opsøger sin mand på kasernen. 17-årige Inge vil gerne vise sin stedmor, at hun selv kan tage sig af sin datter, men det er ikke let. Og 16-årige Hannah er træt af at amme sin nyfødte datter, der ikke tager på i vægt. ,. Säsong 9. Del 29 av 30. Producerat år 2009.
17:25 
De unge mødre [Repris]
Katharina har endelig fundet kærligheden efter flere år som alenemor. 16-årige Hannah kommer udmattet hjem til Fur med sin nyfødte datter. og hos Inge er der problemer i familien, så hun vil gerne flytte hjemmefra med sin datter. ,. Säsong 9. Del 30 av 30. Producerat år 2009.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
With you i'm born again. Personalet gør hvad de kan, for at håndtere de mange psykiske og følelsesmæssige traumer i kølvandet af det dødelige angreb. Og så beslutter Derek at vende tilbage til operationsbordet. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 1 av 22.
19:00 
Greys hvide verden
Shock to the system. Meredith får langt om længe fortalt Derek om sin graviditet og abort. Cristina får PTSD under en operation og Bailey vil ikke lade Alex operere, før han går med til at få fjernet kuglen i sit bryst. Säsong 7. Del 2 av 22.
19:55 
Beauty Bosserne [Repris]
Udvidelse af forretningsimperierne. Beautybossen Masha kæmper en kamp for at blive fit til sin 40-års fødselsdag, imens hun overvejer at udvide sit brand med en investering i et juicefirma. Irina the Diva vil også udvide sit Beauty Empire med læbestifter, men hvis salget svigter, ophører hendes kontrakt med makeupfirmaet, så farven skal være den helt rigtige. Spaprinsen Raz skal markedsføre sin business og får lavet en prototype af sig selv. Han går i cremekongen Ole Henriksens fodspor med en foredragsvirksomhed og tager Camilla Frederikke med på en foredragstur, da de har planer om fremtidigt samarbejde. ,. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
The Five-Year Engagement
Violet og Tom er forlovede og drømmer om at blive gift. Men karrieremæssige udfordringer, forskellige familiebegivenheder og et utal af uforudsete hændelser bliver ved med at spænde ben for deres store planer. Da Violet får et job i Michigan, siger Tom sit job op og flytter med hende. Men jo bedre det går for Violet og hendes karriere, jo dårligere går det for Tom. Og pludselig synes planerne om det perfekte bryllup fjernere end nogensinde før. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Emily Blunt, Chris Pratt, Jason Segel.
23:40 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Julie Kibuishi er fundet død i sin vens seng. Vennen og krigshelten, Sam Herr, er forsvundet. Da politiet indleder jagten på deres hovedmistænkte, finder de ud af, at sagen er langt mere kompliceret, end først antaget. Säsong 3. Del 10 av 13. Producerat år 2016.
00:40 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Teacher, Teacher. Paul og Betty lever et fredeligt liv i en lille forstad til New York. Men da Paul har en affære, går det hårdt ud over deres ægteskab, og det ender med et mord. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 20 av 20.
01:40 
Blod, svigt og tårer
Shot for Teacher. Ruben Borchardt falder pladask for den mystiske Dianne. Men da de bliver gift få måneder efter hans første kones død, står Ruben pludselig over for det ultimative bedrag. Säsong 5. Del 7 av 10.
02:40 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Den 27-årige mor, Dana Satterfield, bliver fundet brutalt voldtaget og kvalt i sin frisørsalon. Det går hurtigt op for detektiverne, at de jagter en farlig morder, som måske ikke er færdig. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5 av 13. Producerat år 2016.
03:35 
Min nabo er morder [Repris]
Trouble in tulsa. Da Jerry Martin findes brutalt dræbt i 1975, efterlades byen chokeret. Det tager efterforskerne mere end 25 år at komme til bunds i sagen. ,. Säsong 1. Del 18 av 20. Producerat år 2010.
04:25 
Mediterranean Life [Repris]
Island Time in Malta. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9 av 15.
04:50 
Mediterranean Life [Repris]
Island Retreat in Croatia. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10 av 15.
05:15 
Mediterranean Life [Repris]
Finding a Work-life Balance in Malta. Vi følger familier og par, der leder efter den perfekte tilværelse tæt på middelhavet. De ønsker et sted, de kan kalde for deres hjem og hvor de kan flygte fra den travle tilværelse. Vi besøger alt fra den spanske kyst i Marbella til det funklende vand, der omgiver Rivieraen. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11 av 15.
05:38 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11 av 180. Producerat år 2015.
05:43 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 108 av 180. Producerat år 2015.
05:48 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 118 av 180. Producerat år 2015.
05:53 (06:10)
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 177 av 180. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se