Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 101 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 08/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 3 av 14. Producerat år 2018.
06:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 4 av 14. Producerat år 2018.
06:55 
De unge mødre [Repris]
Først var der noget galt, så var der intet i vejen. I dag skal Kristina have afgjort om Marcus nyrer fungerer normalt. Der er ikke penge til frådseri, når 19-årige Ann-Beth køber ind, men i dag venter der hende og sønnen David en overraskelse. Efter at have forsøgt i et år er det nu lykkedes Louise og Ronni fra Kolding at blive gravid med barn nummer to. ,. Säsong 5. Del 15 av 30. Producerat år 2007.
07:20 
De unge mødre [Repris]
Det var lidt af et chok, da Ann-Beth fortalte familien, at hun ventede barn. Nu giver Ann-Beths 16-årige lillebror familien et nyt chok. Christina skal have udvidet sin garderobe efter hun har fået større bryster. Louise og Ronni har kig på et hus nu hvor de har et barn mere på vej, men har de råd?. ,. Säsong 5. Del 16 av 30. Producerat år 2007.
07:45 
De unge mødre [Repris]
21-årige Camilla bruger alle kneb på at få overtalt sin mand Benjamin til, at de skal i gang med at lave barn nummer fire. Sofie har en måned til sin termin, men er taget på fødegangen. Og så er der et møde med 17-årige Dina, der er tvunget til at sige farvel til Greve og flytte med sin mor til Frederikshavn med sin søn Sonny på halvandet år. ,. Säsong 5. Del 17 av 30. Producerat år 2007.
08:10 
De unge mødre [Repris]
Dina har kun boet i Frederikshavn i seks dage, men hun længes allerede hjem. Sofie kan føde når som helst, men i dag skal hun flytte ind i sit nye rækkehus. 21-årige Camilla er ivrig efter at blive gravid med barn nummer fire, men kan hun få overtalt sin mand Benjamin?. ,. Säsong 5. Del 18 av 30. Producerat år 2007.
08:35 
90 Day Fiancé [Repris]
Fears, Family, Future. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. ,. Säsong 2. Del 6 av 12.
09:25 
90 Day Fiancé
I Have To Tell You Something. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 2. Del 7 av 12.
10:20 
90 Day Fiancé
Going Once, Going Twice...Gone?. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 2. Del 8 av 12.
11:20 
4-Listen
Det vi siger om parforhold. 20 kendte kvinder bevæger sig ind i tosomhedens univers, når de taler om parforhold. Hvad er det sværeste ved at være i et parforhold?. At man har for lidt eller for kedelig sex - eller at partneren snorker eller ikke laver nok husligt arbejde derhjemme? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om parforhold. Säsong 1. Del 8 av 10. Producerat år 2016.
12:20 
Love Locks
Lindsey Wilson er redaktør på et kunstmagasin i New York, og hun rejser til Paris for at skrive sin datter op til den samme kunstskole, som hun selv gik på 20 år forinden. På turen møder Lindsey imidlertid Jack Burrows, der var hendes kæreste på college, og de to opdager hurtigt, at kærligheden imellem dem på ingen måde er forsvundet. Producerat år 2017. Regissör: Martin Wood, Skådespelare: Bruce Davison, David Julian Hirsh, Jerry O'Connell, Rebecca Romijn.
14:30 
Suburban Girl
Brett Eisenberg er en ambitiøs men lidt usikker forstadspige, som er på vej mod toppen i et af Manhattans hotteste bogforlag. Brett har stil, talent og ambitioner, desværre følger privatlivet ikke helt hendes opadgående formkurve. Kæresten er et halv-pubertært hashvrag og hendes bedste veninde er der heller ikke megen stil over. Brett må gøre noget, og ind fra højre kommer nu den notoriske playboy og forlægger Archie Knox. Den 50-årige Archie er succesrig, stilfuld og sexet - et perfekt match til Brett! Eller er han. Producerat år 2007. Regissör: Marc Klein, Skådespelare: Alec Baldwin, Sarah Michelle Gellar, Chris Carmack.
16:25 
Jenny's Wedding
Jenny skal snart giftes, og hun er ovenud lykkelig. Men der er lige én enkelt detalje, som hun ikke har fortalt sine forældre: hun skal giftes med kvinden, som hun bor sammen med, og som forældrene i mange år har troet blot var hendes bofælle. Og den nyhed er bestemt ikke nem at sluge for Jennys konservative, katolske forældre, og de ser sådan set helst, at hun bare fortsat holder sin homoseksualitet skjult. Men det kan Jenny naturligvis ikke, og det store familieopgør lurer i horisonten, hvilket kaster en stor, sort sky over Jennys bryllup. Producerat år 2015. Regissör: Mary Agnes Donoghue, Skådespelare: Tom Wilkinson, Alexis Bledel, Katherine Heigl.
18:35 
Raising Helen
Helen Harris er en succesrig karrierekvinde, som lever i en luksuriøs drømmeverden befolket med supermodeller, cool fyre og hippe natklubber og fester i overflod. Men så sker katastrofen. Helens ældste søster og hendes mand bliver begge dræbt i et uheld. Pludselig står Helen med de tre efterladte unger efter søsterens ønske. Men kan hun klare den store opgave, det er at være mor for den 15-årige Audrey, ti-årige Henry og den fem-årige Sarah? Og er hun villig til at gå på kompromis med sine tidligere drømme?. Producerat år 2004. Regissör: Garry Marshall, Skådespelare: John Corbett, Joan Cusack, Kate Hudson.
21:00 
Helt sikkert... måske
Det hele begynder den dag, hvor Will stilles over for to ubehagelige situationer. Han skal nemlig både håndtere sin skilsmisse og sin 10-årige datter Maya, der er ivrig efter at vide, hvordan hendes forældre egentlig mødte hinanden. I et forsøg på at gøre historien så børnevenlig som mulig, fortæller Will om tre forskellige kvinder, der alle har haft en stor plads i hans liv. Han ændrer dog navnene, så Maya selv må gætte sig til, hvem af kvinderne, han endte med at gifte sig med. Er det Wills gamle collegekæreste, hans bedste veninde eller den ambitiøse journalist? Undervejs i fortællingen insdser Maya, at kærlighed ikke er nogen let størrelse, men hun får også sin far til at erkende, at det aldrig er for sent med en lykkelig slutning. Regissör: Adam Brooks, Skådespelare: Elisabeth Banks, Isla Fisher, Rachel Weisz, Ryan Reynolds, Abigail Breslin.
23:20 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. I sommeren 2000 forsvinder ejendomsmægleren Jana Koklich. Politiet har først en mistanke om, at det er hendes job der har ledt hende i fare, indtil en lokal præst kommer med en chokerende bekendelse. Nogen lyver, men kan detektiverne nå at finde ud af det i tide?. Säsong 3. Del 12 av 13. Producerat år 2016.
00:25 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Northern Exposure. Ruby og John Ruffolos ægteskab vakler, da John kommer i problemer med loven. Og da John pludselig forsvinder, afsløres en beskidt sandhed. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 4 av 10.
01:25 
Blod, svigt og tårer
Blood on the Boardwalk 927536. Ejeren af en pool-hal, Kosta, har en affære med en servitrice fra sin bar. Men kan hans hustrus trusler om at gøre ham konkurs få ham til at opgive sin elskerinde?. Säsong 2. Del 1 av 20.
02:25 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Da Dallas mor, Nancy Lyon, dør af en mystisk sygdom i 1991, fortæller hendes rige far politiet, at hun er blevet forgiftet af sin egen mand. Men sagen er langtfra afsluttet, og undersøgelsen vil afdække familiens hemmeligheder med chokerende konsekvenser. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9 av 13. Producerat år 2016.
03:25 
Min nabo er morder [Repris]
The Lady Killer EHD/913975. Amy St. Laurents forsvinden skræmmer hendes naboer. Politiet er på bar bund uden et lig, men deres frygt bliver snart til virkelighed, da det viser sig, at der er tale om mord. ,. Säsong 2. Del 2 av 20. Producerat år 2011.
04:15 
90 Day Fiancé [Repris]
Touchdown!. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4 av 12.
05:05 
90 Day Fiancé [Repris]
Mo' Money, Mo Problems. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5 av 12.
05:53 
Food Lab [Repris]
Zucchini with tomatoes. Lækker mad fra hele verden!. 21/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 74 av 100. Producerat år 2013.
05:55 (06:10)
Food Lab [Repris]
Shrimp with garlik. Lækker mad fra hele verden!. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 61 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se