Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 86 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 15 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
Food Lab [Repris]
Vegetable lasagna. Lækker mad fra hele verden!. 22/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 93 av 100. Producerat år 2013.
06:15 
House Hunters [Repris]
Old vs. New in Salt Lake City. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 10 av 13.
06:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lake House Lottery. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 3 av 14. Producerat år 2017.
07:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Fairytale Fortune. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4 av 14. Producerat år 2017.
07:30 
De unge mødre [Repris]
Natascha Linea er gravid og vil gerne gøre tingene helt anderledes, end hun gjorde, da hun blev mor til Lia for godt to år siden. Derfor planlægger hun en hjemmefødsel, og oven i købet en lotusfødsel, der betyder, at sønnen Novah skal være forbundet til moderkagen, indtil den selv falder af. Maria tager i svømmehallen med Jean for at hygge sig oven på en hård tid. Kamilla har haft det svært, siden hun gik ned med stress og blev indlagt. Nu har hun opsøgt professionel hjælp, og det har givet hende en uventet bonus: Et bedre og mere nært forhold til sin mor. Hos Nadia-Shila er det blevet endelig blevet flyttedag, og den unge mor er spændt på at se, hvor hun skal bo. 17/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 6 av 12. Producerat år 2016.
08:15 
De unge mødre [Repris]
Louises søn Mads skal snart i skole, og det får den unge mor til at overveje drastiske ændringer i familiens hverdag. Martinna og hendes søster tager en tur ud til en lokal gårdbutik, for at købe snacks ind til en filmaften, hvor de skal se en dokumentar om dyrevelfærd. Malene har været igennem et hårdt brud, og skal nu til at finde ud af livet som alenemor. Maria prioriterer sjældent tid til sig selv, men i dag tillader hun sig selv en luksusdag i fiskespa sammen med sin veninde. 17/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 22. Del 7 av 12. Producerat år 2016.
09:05 
90 Day Fiancé [Repris]
Watch You Like a Hawk. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. ,. Säsong 2. Del 3 av 12.
09:55 
90 Day Fiancé
Touchdown!. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 2. Del 4 av 12.
10:55 
90 Day Fiancé
Mo' Money, Mo Problems. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 2. Del 5 av 12.
11:55 
4-Listen
Det vi siger om veninder. 20 kendte kvinder taler om deres tro følgesvend, partners in crime, BFFs i medgang og modgang: deres veninder. Hvad er venindens vigtigste egenskaber?. At hun er sjov og ærlig, også når det gælder omtålelige emner - eller at hun ikke er for pæn og flirter for meget med ens kæreste? Det bliver ærligt, modigt og sjovt, når vi tæller ned på 4-Listen. Det vi siger - om veninder. Säsong 1. Del 7 av 10. Producerat år 2016.
13:00 
The Seven Year Hitch
Jennifer og Kevin har været uadskillelige siden de blev venner I en alder af seks. Jennifer befinder sig midt i en sprudlende karriere, mens Kevin staidg ikke har fundet sit kald. Derfor beslutter hun sig for at lade ham bo hos hende indtil han kommer på fødderne igen. Men da Jennifers kollega Bryce frier til hende, træder Kevin til, da han er overbevist om, at der ikke er tale om ægte kærlighed. Og med en lille smule hjælp fra sin bror, der læser jura, forsøger han nu at bevise overfor Jennifer, hvor meget han holder af hende. Producerat år 2012. Skådespelare: Frances Fisher, George Wendt, Natalie Hall, Darin Brooks.
14:50 
The Prince & Me 2: Det Royale Bryllup
Paige er stadig kæreste med den danske kronprins, og nu er tiden kommet til, at de to skal giftes. Et royalt ægteskab viser sig dog sværere at gennemføre end forventet, idet en ældgammel lov forbyder den danske kronprins at gifte sig borgerligt. Den kyniske Grev Albert planlægger at udnytte situationen og få sin egen datter gift med kronprinsen i stedet for. Så Paige må atter bevise, at hun sagtens kan betræde de bonede gulve med stil, lære at tale dansk og generelt opføre sig som en vaskeægte dansk prinsesse. Producerat år 2007. Regissör: Catherine Cyran, Skådespelare: Jonathan Firth, Clemency Burton-Hill, Kam Heskin, Luke Mably.
17:00 
Miss Potter
Den autentiske beretning om en kvinde, som skabte nogle af de mest elskede figurer indenfor børnelitteraturen. Beatrix Potter er en fantasifuld, lettere excentrisk ung kvinde, der lever under de sociale og intellektuelle begrænsninger, som hersker i det Victorianske England. Beatrix' velhavende forældre ser gerne, at hun bliver godt gift, men hun har andre planer. Beatrix har skrevet og illustreret en række historier om figuren Peter Kanin, men hendes forsøg på at finde en bogforlægger skal vise sig at blive vanskelige. Men så møder hun den unge forlægger Norman Warne, og et både personligt og professionelt partnerskab opstår. Alt lader til at flaske sig for Beatrix, men skæbnen har andre planer. Producerat år 2006. Regissör: Chris Noonan, Skådespelare: Ewan McGregor, Emily Watson, Renée Zellweger.
18:50 
Bring It On
Da unge og kønne Torrance Shipman bliver valgt til posten som anfører på skolens succesfulde cheerleaderhold, synes alt at gå i den rigtige retning. Men Torrance må hurtigt indse, at livet som cheerleader er langt mere krævende end hun havde regnet med. Holdet har tidligere vundet det nationale mesterskab fem år i træk, så forventningerne er tårnhøje. Da en ny pige optages på holdet, kommer det frem, at den tidligere anfører har brugt masser af energi på at tyvstjæle andre holds unikke dansetrin, hvilket tvinger Torrance og hendes piger til at lære nye tricks i en fart, så de kan forsvare mesterskabet. Producerat år 2000. Regissör: Peyton Reed, Skådespelare: Jesse Bradford, Gabrielle Union, Eliza Dushku, Kirsten Dunst.
21:00 
The Wedding Date
Kat er singlepige og bor i New York. En dag bliver hun inviteret til sin lillesøsters bryllup i London, hvor det viser sig, at forloveren er hendes eks-kæreste, som vragede hende to år tidligere!. Så Kat kan umuligt dukke op alene og beslutter sig for at hyre den lækre escortfyr Nick, som kan spille hendes perfekte kæreste under ceremonien. Det viser sig dog, at Nick rent faktisk er den perfekte fyr, og det varer ikke længe, inden der opstår ægte følelser mellem de falske kærester. Regissör: Clare Kilner, Skådespelare: Amy Adams, Jack Davenport, Dermot Mulroney, Debra Messing.
22:45 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Den 44-årige massør Larissa Macriello forsvinder fra hendes Miami lejlighed i juni 2013. Politiet opdager, at der er en farlig side bag hendes ubekymrede livsstil, og da de forsøger at finde hende, bliver de kastet ind i et spind af sex, løgne og hemmeligheder. Säsong 3. Del 7 av 13. Producerat år 2016.
23:45 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Sex Lies and Hi-Fis. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. 13/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 17 av 20.
00:45 
Blod, svigt og tårer
Northern Exposure. Ruby og John Ruffolos ægteskab vakler, da John kommer i problemer med loven. Og da John pludselig forsvinder, afsløres en beskidt sandhed. Säsong 5. Del 4 av 10.
01:50 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Det midaldrende par Carmen Quinones og Ruben Frederick bliver brutalt stukket ihjel i deres lejlighed i East Harlem. Lige ved siden af dem, ligger 16. 000 dollars i kontanter, og spørgsmålet er om de er blevet myrdet for deres penge, eller om der er noget langt mere personligt på spil?. 13/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
02:55 
Min nabo er morder [Repris]
Death in the family. Historier om mystiske mord der ryster de små samfund, de sker i. ,. Säsong 1. Del 15 av 20. Producerat år 2010.
03:40 
90 Day Fiancé [Repris]
New Couples, New Journeys. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 12/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1 av 12.
04:30 
90 Day Fiancé [Repris]
I'm Home America!. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 12/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2 av 12.
05:20 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home on the Road. En pensioneret sergent fra luftvåbenet drømmer om et hjem, der kan føre hende gennem landet. Tyson og Michelle hjælper hende med et multifunktionelt hus med skjult opbevaring og en rustik, Marokko-inspireret stil. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 14 av 14. Producerat år 2017.
05:40 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. ,. Säsong 1. Del 155 av 180. Producerat år 2015.
05:45 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 10/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.
05:50 
Food Lab [Repris]
Spread of feta with garlic. Lækker mad fra hele verden!. ,. Säsong 1. Del 20 av 100. Producerat år 2013.
05:55 (06:05)
Food Lab [Repris]
Cheese and citrus salad. Lækker mad fra hele verden!. ,. Säsong 1. Del 41 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se