Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Long Island Medium [Repris]
Spirit Roll. Theresa overrasker en brandmand med en læsning, men han er bange for, at hans søn ikke vil dukke op. Senere er der konkurrence på kniven, da Theresa og Larry tager på sushi-kursus. ,. Säsong 6. Del 6 av 32. Producerat år 2015.
06:45 
Long Island Medium [Repris]
Coach Theresa. Theresa og Larry besøger den restaurant, de spiste på hver dag, da de var kærester. Siden hjælper Theresa en kvinde, der kæmper med negative følelser. ,. Säsong 6. Del 7 av 32. Producerat år 2015.
07:10 
De unge mødre [Repris]
Victorias søn Noah er endelig blevet rask, så nu vil hun i gang med en uddannelse. Nanna skal til møde på kommunen, for Ditlev har anmeldt hende for at omgås stofmisbrugere. Nadja, der i forvejen er ramt at leukemi, har fået konstateret en tumor i hjernen. Og Natascha Linea er begyndt at gå i skole. ,. Säsong 17. Del 8 av 15. Producerat år 2013.
08:00 
De unge mødre [Repris]
Louise og børnene skal på tur med børnenes far for første gang, siden han og Louise gik fra hinanden. Camilla har opdaget, at hun har en medfødt sygdom. Nicolines søn har lært at kravle og nu vil have ham en tur på stranden. Og Natascha Linea og Bent skal have vurderet deres forældreevne af kommunens psykolog. ,. Säsong 17. Del 9 av 15. Producerat år 2013.
08:50 
Baronessen & mig [Repris]
Caroline Fleming skal besøge Mille i Valby. Mille fandt midt i sin graviditet ud af, at hendes kæreste levede et dobbeltliv og stadig var i et forhold med sin ekskæreste. Som alene-mor har Mille svært ved at få tid til sig selv og sine gamle interesser, og hun har mistet troen på kærligheden. Caroline har derfor en klar mission; hun vil hjælpe Mille med at lægge fortiden bag sig og finde ligevægt mellem rollen som mor og single-pige med masser at byde på. ,. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2015.
09:40 
House Hunters
Is Bigger Better in Texas?. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 136. Del 2 av 13.
10:10 
House Hunters
From the Suburbs to the City. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 136. Del 3 av 13.
10:45 
House Hunters
Going Bigger in Buffalo. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 136. Del 4 av 13.
11:15 
House Hunters
Tackling a Home Search. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 136. Del 5 av 13.
11:45 
Caribbean Life [Repris]
Jetting All Over Vieques, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 15. Del 8 av 14.
12:15 
Caribbean Life [Repris]
The Couple That Bikes Together in St. Croix. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 15. Del 9 av 14.
12:50 
Caribbean Life [Repris]
Working It Out. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 15. Del 10 av 14.
13:20 
Caribbean Life [Repris]
Laid-back Life in Utila, Honduras. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 15. Del 11 av 14.
13:50 
Caribbean Life [Repris]
New Adventures on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 15. Del 12 av 14.
14:20 
Caribbean Life [Repris]
From New York to St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 15. Del 13 av 14.
14:50 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 13. Producerat år 2013.
15:50 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. ,. Säsong 1. Del 12 av 13. Producerat år 2013.
16:50 
One Born Every Minute [Repris]
Episode 6. Den 35 årige karrierekvinde Charlene har haft svært ved at acceptere hendes kommende liv som mor. Charlene modtager dog masser af kærlighed fra både mor og tante, der er mødt op for at hjælpe hende igennem den hårde tid. 01/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 6 av 9. Producerat år 2015.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Invasion. Da sammenlægningen af Seattle Grace Hospital og Mercy West begynder, sætter det også en strid om karrierer i gang mellem reservelægerne. Og Arizona bælger at støtte en rasende Callie. 16/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 5 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
I Saw, What I Saw. Et brandoffer omkommer uventet, da der opstår kaos på skadestuen, så reservelægerne fra både Mercy West og Seattle Grace må forsvare deres handlinger i håbet om at beholde deres stillinger. Säsong 6. Del 6 av 24.
20:00 
Kærlighed og kagehuse
Der er kun få uger til jul, da arkitekten Taylor tilmeldes en konkurrence om at designe og bygge et honningkagehus - i naturlig størrelse!. Det er et vigtigt job for Taylor, da hun står til en stor forfremmelse og en overflytning, men da hun bliver sat på hold med en besværlig konditor, går det galt. I et desperat forsøg på at få det hele til at lykkes, overbeviser hun den tilfældige bager og enlige far, Adam, om at hjælpe hende med at vinde. Taylor har aldrig kaldt et bestemt sted for sit hjem, men da hun begynder at tilbringe tid med Adam og hans datter, føler hun, at hun endelig er landet det helt rette sted. Producerat år 2018. Regissör: Richard Gabai, Skådespelare: Jordana Lajoie, Giles Panton, Duane Henry, Tia Mowry-Hardrict.
21:55 
En forelskelse til jul
Den enlige professor Holly har en tendens til altid at falde for den forkerte fyr. Derfor beslutter hun sig for, at det er på høje tid at finde den rette og tilmelder sig den online datingside ”Cupid’s Arrow”, hvor hun møder Josh. Til at starte med synes Josh at være den perfekte mand, men Holly begynder at blive mistænkelig, da hans handlinger ikke stemmer overens med de smukke beskeder, han skriver. Gemmer der sig en anden person bag de kærlige ord?. Producerat år 2018. Regissör: Michael D. Sellers, Skådespelare: Jonathan Togo, Chad Michael Collins, Elisabeth Harnois.
23:55 
Blod, svigt og tårer
Caskets and strippers. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. Säsong 3. Del 1 av 10.
01:00 
Hvor ondskab bor [Repris]
First Love, Forever Evil. Melissa Holland giftede sig med sin gymnasiekæreste og troede, det var hendes livs lykke. Men han bragte hurtigt hendes liv i fare. ,. Säsong 3. Del 4 av 20. Producerat år 2017.
01:55 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
Deadly Sins. Drengepigen og skønhedsdronningen, Sheila Jo Harris fra Nevada, flytter til en ny by for at fortsætte sin karriere i skønhedskonkurrencerne. Den 18-årige er knap flyttet ind i sin nye lejlighed, før hun findes brutalt myrdet. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 6.
03:00 
Caribbean Life [Repris]
A Place to Unwind. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 2 av 14.
03:25 
Caribbean Life [Repris]
Utila or Bust. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 3 av 14.
03:50 
Caribbean Life [Repris]
Banana Pudding in Las Terrenas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 4 av 14.
04:15 
Caribbean Life [Repris]
Reeling in the Good Life. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 5 av 14.
04:40 
Caribbean Life [Repris]
From the Big Apple to the Small Island of Vieques, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 6 av 14.
05:05 
Caribbean Life [Repris]
From Pittsburgh to Paradise in Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 7 av 14.
05:30 (06:20)
Tiny Luxury Homes [Repris]
Modern Tiny Home for Colorado Couple. Erik og hans kone Amie elsker at rejse, så derfor vil de gerne spare penge ved at flytte ind i et mindre hus. Tyson og Michelle skal denne gang designe et moderne mesterværk, der emmer af fred og idyl. 17/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 18. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se