Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Long Island Medium
Dog Eat Dog Summer. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 6. Del 2 av 32.
06:25 
Long Island Medium
Back to My Roots. Theresa bliver inspireret af nogle gamle scrapbøger og kontakter en slægtsforsker for at lære mere om sin families historie, og der er chokerende nyheder i vente. Säsong 6. Del 3 av 32. Producerat år 2015.
06:50 
De unge mødre
I Aalborg får Camillas ældste søn Oliver sin første mobiltelefon. Der falder afgørelse i Michelas retssag om forældremyndighed over Smilla. Nadja Kaaghs søn, Sebastian, har gjort sig fortjent til en stor overraskelse. Nicoline beslutter sig for at blive frisør. Säsong 17. Del 4 av 15. Producerat år 2013.
07:40 
De unge mødre
Line Meyer, der venter sit tredje barn er taget hjem til sin far, da hun er besværet af graviditeten. Nadja Dahl og kæresten Kenneth er i sommerhus hos Faster, men de får ikke lov til at slappe af. Faster vil nemlig lære dem at lave sund mad fra bunden. Louise Brylle er bekymret for sønnen Mads, der er bagud i udviklingen med sit sprog, og hun tager ham derfor med til ørelæge. Der er dømt børnefødselsdag i Vollsmose, hvor gravide Natascha Linea fylder 18 år. Säsong 17. Del 5 av 15. Producerat år 2013.
08:30 
90 Day Fiancé
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 5. Del 15 av 21.
09:20 
90 Day Fiancé
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 5. Del 16 av 21.
10:15 
90 Day Fiancé
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 5. Del 17 av 21.
11:15 
One Born Every Minute [Repris]
Episode 2. Med kameraet tændt 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Flere tusinde babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og kommende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 2 av 9. Producerat år 2015.
12:20 
Julemiraklet
Amerikanskt drama fra 2013. Kristin Cartwrights liv i 2013 er ikke helt, hvad hun havde håbet på i 1996! Det er juleaften og hun har tilbragt den mutters alene. Julemorgen vågner hun i 1996, hvor hun møder sig selv som 17-årig, og den familie, som hun ikke har talt med i årevis. Dette er Kristin chance for at ændre sin fortid, nutid og gøre noget ved den fremtid, der pt ikke ser så lovende ud. Producerat år 2013. Regissör: Jim Fall, Skådespelare: Will Kemp, Courtney Henggeler, Shiri Appleby.
14:15 
Kærlighed i sneen
Samantha vender tilbage til sin gamle hjemby, da der skal afholdes vinterfestival, hvor hendes far skal fejres for sine mange år som byens fodboldtræner. Hun håber inderligt på et stille og roligt besøg, hvor hun kan slappe af, men får sig en stor overraskelse, da hun opdager, at hendes gamle gymnasiekæreste og NFL quarterback, Jake, også er vendt hjem for at fejre jul. Producerat år 2019. Regissör: Peter deLuise, Skådespelare: Lindy Booth, Lynda Boyd, Trevor Donovan.
16:10 
Julens nordlys
Zoey Hathaway har i årevis kæmpet for at opnå sin drøm om at blive pilot, men hendes liv tager en helt uventet drejning, da hun pludselig arver en rensdyrfarm fra sin onkel. Med farmen følger den flotte hjælper Alex Wynn, der har sin helt egen måde at gøre tingene på. Zoey er begravet i arbejdet, der både kræver at hun passer rensdyrene og gør sig klar til julen. Men da hun lige så stille begynder at sætte sin lid til Alec, åbner han sig op for hende og de indser, at kærlighed kan opstå under de mest uventede omstændigheder. Producerat år 2018. Regissör: Jonathan Wright, Skådespelare: Corey Sevier, Genelle Williams, Ashley Williams.
18:05 
En uventet jul
Amerikanskt drama fra 2016. Maddie er en rigtig karrierepige, som beslutter sig for at køre afsted til en af sine kunders bryllup. Skæbnen har dog planer for bypigen. Maddies bil går i stå, og hun strander i den lille by, Christmas Valley. Som navnet antyder, elsker de julen i byen, og Maddie får efterhånden øjnene op for et helt andet liv - og Kevin Tyler. Producerat år 2016. Regissör: Graeme Campbell, Skådespelare: Brennan Elliott, Madison Brydges, Bonnie Somerville.
20:00 
Det sidste julebal
Amerikanskt drama fra 2017. Lizzie Richfield står ved en skillevej, da hun bliver tilbudt et job som husbestyrerinde på Ashford Estate, der ligger ved en lille by i Virginia. Lizzies opgave er at gøre huset klar til at blive sat til salg for Marley-familien, der umiddelbart kun har efternavnet tilfældes. Matriarken Pippa er 90 år gammel og har ingen planer om at sælge sit hjem. Sønnen Kip elsker en hver form for fest, mens hans bror Robert kun har øje for forretninger - hvilket Lizzie håber ændrer sig. Modsat familien så elsker Lizzie alt, der har med jul at gøre og presser på for at holde et sidste julbal på Ashford Estate. Producerat år 2017. Regissör: Mel Damski, Skådespelare: Andrew Francis, Paula Shaw, Neal Bledsoe, Danica McKellar.
21:55 
Den perfekte julegave
Amerikanskt drama fra 2017. Tom går også under navnet Mr. Christmas, for han kan noget helt særligt. Han kan finde den perfekte personlige gave til alle, men hvad med ham?. Hvem finder den perfekte gave til Tom, og hvad ønsker han sig aller mest?. Producerat år 2017. Regissör: Blair Hayes, Skådespelare: Tara Holt, Emily Peterson, Sam Page.
23:45 
Hvem dræbte skønheden?
Stolen Promise. Tara Grinstead er en skønhedsdronning, der ihærdigt konkurrerer om at vinde titlen som Miss Georgia og den prestige fyldte krone, der følger med. Men da hun pludselig forsvinder, er det en kamp mod uret for at finde hele byens lille yndlings skønhedsdronning i tide. Säsong 2. Del 5 av 6.
00:45 
Hvor ondskab bor
He Comes To My Dreams. Da Gwen giftede sig med Norman, følte hun sig heldig. Men flere år efter indser hun, at hendes perfekte ægtemand er et uhyre. Säsong 3. Del 2 av 20. Producerat år 2017.
01:45 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
Fatal Obsession. I ørkenoasen Rosamond, Californien vinder den altid charmerende Tana Woolley titlen som Miss Rosamond i 1978. Men kun få uger efter at være flyttet for sig selv, bliver den 18-årige brutalt myrdet. 08/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 6.
02:45 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 08/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 12 av 21.
03:40 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 08/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 13 av 21.
04:30 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 08/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14 av 21.
05:20 (06:05)
Caribbean Life [Repris]
Time to Relax on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 11 av 14. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se