Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Boise Boys [Repris]
All-In on Boise's Central Rim. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 13/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 7.
06:50 
De unge mødre
Nadja Dahl får svar på kønsskanningen, og sammen med Faster besøger de Kenneths nye arbejde for at overbringe nyheden. 17-årige Natascha Linea er til sin syvende skanning, da hun vil sikre sig, at barnet er raskt. På trods af sin unge alder har hun nemlig tidligere prøvet at abortere. På Fanø holder Puk Rebecza hyggedag med sønnerne, Malick og Liam, og mindes sin datter Malou, der døde kort tid før fødslen. Nanna og Ditlev har besluttet at flytte fra hinanden, men på selve udflytningsdagen bliver Ditlev ramt af et voldsomt anfald, der sender ham på sygehuset. Säsong 17. Del 2 av 15. Producerat år 2013.
07:40 
De unge mødre
Michela vil have fuld forældremyndighed over sin datter. Nicoline vil lære at lave sund mad. I Roskilde er Ditlev flyttet ud, og Nanna skal være alenemor for Malucca. Natascha Nikita får lavet en tatovering til ære for sin søn. Säsong 17. Del 3 av 15. Producerat år 2013.
08:30 
Holiday Baking Championship
Holiday Artistry. Højtider er lig med varme velkomster, gensyn med familie og karakteristiske godbidder, der markerer den helt specielle tid på året. Ni af de bedste bagere i Amerika skal nu kæmpe om titlen som ”Holiday Baking Champion” og den store pengepræmie. Säsong 5. Del 4 av 7.
09:15 
Holiday Baking Championship
Light and Inspiring. Højtider er lig med varme velkomster, gensyn med familie og karakteristiske godbidder, der markerer den helt specielle tid på året. Ni af de bedste bagere i Amerika skal nu kæmpe om titlen som ”Holiday Baking Champion” og den store pengepræmie. Säsong 5. Del 5 av 7.
10:05 
Holiday Baking Championship
New Family Classics. Højtider er lig med varme velkomster, gensyn med familie og karakteristiske godbidder, der markerer den helt specielle tid på året. Ni af de bedste bagere i Amerika skal nu kæmpe om titlen som ”Holiday Baking Champion” og den store pengepræmie. Säsong 5. Del 6 av 7.
11:05 
One Born Every Minute [Repris]
Episode 1. Med kameraet tændt 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Flere tusinde babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og kommende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 1 av 9. Producerat år 2015.
12:15 
Jul i Holly Lodge
Sophie driver Holly Lodge, en smuk kro omgivet af snedækkede bjerge, grønne træer og naturskønne omgivelser. Der er flere faste gæster, der besøger hytten hver jul, men Sophie er bagud med betalingerne, og et selskab har vist interesse for at overtage stedet. De sender Evan for at studere ejendommen, men inden han fortæller om sine sande intentioner for besøget, begynder Sophie og Evan at falde for hinanden. Producerat år 2017. Regissör: Jem Garrard, Skådespelare: Sheryl Lee Ralph, Crystal Lowe, Jordan Bridges, Sweeney Alison.
14:10 
Den perfekte julegave
Amerikanskt drama fra 2017. Tom går også under navnet Mr. Christmas, for han kan noget helt særligt. Han kan finde den perfekte personlige gave til alle, men hvad med ham?. Hvem finder den perfekte gave til Tom, og hvad ønsker han sig aller mest?. Producerat år 2017. Regissör: Blair Hayes, Skådespelare: Tara Holt, Emily Peterson, Sam Page.
16:05 
Den sande juleånd
Den unge og succesfulde forfatter, Rachel Kennedy, skriver bøger og holder foredrag om selvhjælp. Da hun vender tilbage til sin hjemby i juleferien, for at fremme sin nye bog, kommer hun ud for en næsten dødelig ulykke – men bliver heldigivs reddet af en fremmed. Mødet med den fremmede udvikler sig, og hun opdager, at hjælpe andre ikke kun er nøglen til stor succes, men også kan føre hende til den ægte kærlighed. Producerat år 2017. Regissör: Allan Harmon, Skådespelare: Bonnie Bedelia, Steve Bacic, Michael McGrady, Natalie Knepp.
17:50 
En forelskelse til jul
Den enlige professor Holly har en tendens til altid at falde for den forkerte fyr. Derfor beslutter hun sig for, at det er på høje tid at finde den rette og tilmelder sig den online datingside ”Cupid’s Arrow”, hvor hun møder Josh. Til at starte med synes Josh at være den perfekte mand, men Holly begynder at blive mistænkelig, da hans handlinger ikke stemmer overens med de smukke beskeder, han skriver. Gemmer der sig en anden person bag de kærlige ord?. Producerat år 2018. Regissör: Michael D. Sellers, Skådespelare: Jonathan Togo, Chad Michael Collins, Elisabeth Harnois.
20:00 
Julemiraklet
Amerikanskt drama fra 2013. Kristin Cartwrights liv i 2013 er ikke helt, hvad hun havde håbet på i 1996! Det er juleaften og hun har tilbragt den mutters alene. Julemorgen vågner hun i 1996, hvor hun møder sig selv som 17-årig, og den familie, som hun ikke har talt med i årevis. Dette er Kristin chance for at ændre sin fortid, nutid og gøre noget ved den fremtid, der pt ikke ser så lovende ud. Producerat år 2013. Regissör: Jim Fall, Skådespelare: Will Kemp, Courtney Henggeler, Shiri Appleby.
21:55 
Julens nordlys
Zoey Hathaway har i årevis kæmpet for at opnå sin drøm om at blive pilot, men hendes liv tager en helt uventet drejning, da hun pludselig arver en rensdyrfarm fra sin onkel. Med farmen følger den flotte hjælper Alex Wynn, der har sin helt egen måde at gøre tingene på. Zoey er begravet i arbejdet, der både kræver at hun passer rensdyrene og gør sig klar til julen. Men da hun lige så stille begynder at sætte sin lid til Alec, åbner han sig op for hende og de indser, at kærlighed kan opstå under de mest uventede omstændigheder. Producerat år 2018. Regissör: Jonathan Wright, Skådespelare: Corey Sevier, Genelle Williams, Ashley Williams.
23:40 
Hvem dræbte skønheden?
All the Queen's Men. I en lille forstad til Ohio bor Cindy George. Hun er hele byens favorit skønhedsdronning og ud ad til, har hun det hele. Men da en nær ven af familien bliver skudt, finder Cindy pludselig sig selv som mistænkt for mordet og er i fare for at miste det hele. Säsong 2. Del 4 av 6.
00:45 
Hvor ondskab bor
The Black Widow. Cindy Taylors far dør uventet, og hendes verden styrter sammen. Flere år senere opdager Cindy, at hans død var en af hendes mors mange drabelige hemmeligheder. Säsong 3. Del 1 av 20. Producerat år 2017.
01:45 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
Stalking Beauty. Da Elizabeth Kenyon, Floridas skønhedsdronning og en aspirerende model, forsvinder efter et photoshoot, kan hendes familie og venner ikke lade være med at frygte det værste. Da flere skønhedsdronninger begynder at forsvinde frygter politiet, at der er en seriemorder på færde. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 6.
02:45 
Holiday Baking Championship [Repris]
Holiday Essentials. Højtider er lig med varme velkomster, gensyn med familie og karakteristiske godbidder, der markerer den helt specielle tid på året. Ni af de bedste bagere i Amerika skal nu kæmpe om titlen som ”Holiday Baking Champion” og den store pengepræmie. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1 av 7.
03:40 
Holiday Baking Championship
Plenty of Gratitude. Højtider er lig med varme velkomster, gensyn med familie og karakteristiske godbidder, der markerer den helt specielle tid på året. Ni af de bedste bagere i Amerika skal nu kæmpe om titlen som ”Holiday Baking Champion” og den store pengepræmie. Säsong 5. Del 2 av 7.
04:25 
Caribbean Life [Repris]
Raising a Family on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 10 av 14. Producerat år 2018.
04:50 
Caribbean Life [Repris]
A Flip Flop Island for Flip Flop People. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 12 av 14. Producerat år 2018.
05:15 (06:00)
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tudor-Style Tiny Home. En kvinde drømmer om at bo i noget mindre med inspiration fra Renæssancen. Tyson og holdet arbejder hårdt med både krydslamineret træ og en spindeltrappe, imens Michelle og resten af designerne fokusere på klientens finurlige smag. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 3 av 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se