Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Modern Tiny Home for Colorado Couple. Erik og hans kone Amie elsker at rejse, så derfor vil de gerne spare penge ved at flytte ind i et mindre hus. Tyson og Michelle skal denne gang designe et moderne mesterværk, der emmer af fred og idyl. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 18. Producerat år 2015.
06:30 
Long Island Medium
On the Road: New Orleans. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 5. Del 31 av 32. Producerat år 2014.
07:20 
De unge mødre
Michela skal i fuld narkose og opereres, så hun kan ikke tage sig af sin datter Smilla. Gravide Nadja skal til scanning, og nu vil det vise sig, om hun venter tvillinger. Line opbygger sin regnbuefamilie og har en hyggelig dag med den ene af fædrene til sit kommende barn. Og Nadja og Rene har været kærester i syv år, så det skal fejres. Säsong 16. Del 14 av 16. Producerat år 2013.
08:10 
De unge mødre
Nanna og Ditlev er indkaldt til møde på kommunen, og det bekymrer dem. Victorias søn skal undersøges af en børnelæge, for den lille dreng er ofte syg. Nadjas to-årige søn Theis skal på herretur med sin papfar Kenneth. Og så skal vi møde den unge mor Nicoline fra Struer for første gang. Säsong 16. Del 15 av 16. Producerat år 2013.
09:00 
Baronessen & mig
Caroline Fleming møder den 32-årige Anne fra Vanløse. Anne levede i syv år i et koldt forhold med en kæreste, der ikke elskede hende og heller ikke troede, at hun ville blive en god mor. Det har sat så dybe spor i Anne, at hun har mistet både troen på kærligheden og sig selv. Carolines mission er derfor klar; hun vil ruske op i Anne, give hendes selvtillid et boost, og få hende til at indse, at hun selvfølgelig også fortjener kærlighed. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2015.
09:50 
House Hunters International
New Beginning in Melbourne. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 136. Del 9 av 13.
10:20 
House Hunters International
From Tundra to Down Under. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 136. Del 10 av 13.
10:50 
House Hunters International
Come Home to Rome. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 136. Del 11 av 13.
11:25 
House Hunters International
Dancing in Medellin. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 136. Del 12 av 13.
11:55 
Mother & Daughter Renovate
An Office Becomes a Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 9 av 13.
12:55 
Mother & Daughter Renovate
Client Renovation Rescue. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 10 av 13.
13:55 
Mother & Daughter Renovate
Small House, Big Problems. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 11 av 13.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 13. Producerat år 2013.
15:50 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 1. Del 9 av 13. Producerat år 2013.
16:50 
One Born Every Minute [Repris]
Episode 3. For få uger siden stoppede Rochalla med sit kemoterapiforløb, der har tæret voldsomt på hende. Men til hendes, kæresten Craigs og lægernes store overraskelse er hun nu blevet gravid med deres første barn. Hvordan reagerer de kommende forældre på endnu engang at vende tilbage til hospitalet, som tidligere kun har medført negative følelser?. 29/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 3 av 9. Producerat år 2015.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Goodbye. Imens alle stadig sørger over Georges død, må Meredith og Derek fuldbyrde deres ægteskab, hvor de kan komme til det. Cristina og Owen har fået besked på at afstå fra sex af dr. Wyatt. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
I Always Feel Like Somebody's Watchin' Me. Imens Seattle Graces reservelæger forsøger at ungå at blive fyret, vender Izzie tilbage til arbejdet. Og så forsøger Cristina at arbejde sammen med Arizona på det pædiatriske afsnit. Säsong 6. Del 3 av 24.
20:00 
Kærlighed i sneen
Samantha vender tilbage til sin gamle hjemby, da der skal afholdes vinterfestival, hvor hendes far skal fejres for sine mange år som byens fodboldtræner. Hun håber inderligt på et stille og roligt besøg, hvor hun kan slappe af, men får sig en stor overraskelse, da hun opdager, at hendes gamle gymnasiekæreste og NFL quarterback, Jake, også er vendt hjem for at fejre jul. Producerat år 2019. Regissör: Peter deLuise, Skådespelare: Lindy Booth, Lynda Boyd, Trevor Donovan.
21:55 
En forsinket juleforelskelse
På en flyvetur fra Chicago, passer stewardessen Sydney, på den uledsagede otte-årige Leah. Sydney bliver hurtigt charmeret af den lille pige, og de kommer godt ud af det med hinanden. Efter Leah er sikkeret afleveret til sin far, finder Sydney en pakke som Leah har efterladt, og hun tager derfor hjem til familien, for at aflevere den. Desværre betyder det, at hun misser sin fly-forbindelse, men Leah og Jonathan inviterer hende til at blive i juleferien. Sydney holder af deres sjove juletraditioner, og lærer værdien af at være ét sted i længere tid – endda længe nok til at forelske sig. Producerat år 2017. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Sophie Neudorf, Micheline Marchildon, Adriana O'Neil, Brooke Burns, Tom Everett Scott.
23:50 
Hvem dræbte skønheden?
Sins of the Father. Der går chokbølger igennem den lille by McAllen i Texas, hvor den højtelskede skønhedsdronning Irene Garza pludselig bliver fundet voldtaget og myrdet. Alle bliver mistænkt og hele byen frygter, at en morder bor i blandt dem. Säsong 2. Del 2 av 6.
00:50 
Hvor ondskab bor
Evil Lives Here. Susan går til politiet for at tilstå sin del af en satanisk kult og planer om at myrde hendes man, men ingen kunne vide, at sandheden var endnu mere underlig. Säsong 2. Del 9 av 10.
01:50 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
Evil Intentions. Den fredelige by Nixa, Missouri rystes i sin grundvold, da den lokale skønhedsdronning og darling, Jackie Johns, bliver meldt savnet. Da den 20-årige findes død i en nærliggende sø, er politiet efterladt med en by fuldt af mistænkte. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1 av 6.
02:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Little White House on a Hill. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6 av 13.
03:40 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Eyesore Overhaul. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7 av 13.
04:30 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Facelift for a Tiny Victorian. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8 av 13.
05:15 (06:00)
My Lottery Dream Home [Repris]
Dream Home with a View. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 12. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se