Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Boise Boys [Repris]
An Odd Couple of Homes. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1 av 7.
06:45 
Long Island Medium
Never Before Seen. I dette særafsnit giver spiritisten Theresa Caputo seerne et eksklusivt kig ind i nogle af de læsninger, som aldrig er blevet vist før. Säsong 5. Del 26 av 32. Producerat år 2014.
07:35 
De unge mødre
Line Sofie fra Odense har en travl som enlig mor og medicinstuderende. Michela overvinder sin fobi for nåle. Line Meyer satser alt på sin drømmeuddannelse. Og så skal vi møde den unge mor Victoria, der blev gravid som 17-årig, og nu er mor til sønnen Noah på 9 måneder. Säsong 16. Del 4 av 16. Producerat år 2013.
08:25 
De unge mødre
Nadja er bange for, at hendes yngste søn bliver glemt i dagligdagen, så nu skal han have ekstra opmærksomhed fra mor. Camillas nye parforhold kommer på prøve, da hun og Kevin tager en tur i Ikea. Victoria har styr på økonomien og shopper til sønnen Noah, da der kommer børnepenge. Og Ditlev skal på trods af sit handicap passe lille Malucca alene, for Nanna skal på cafe. Säsong 16. Del 5 av 16. Producerat år 2013.
09:15 
Holiday Baking Championship
Holiday Essentials. Højtider er lig med varme velkomster, gensyn med familie og karakteristiske godbidder, der markerer den helt specielle tid på året. Ni af de bedste bagere i Amerika skal nu kæmpe om titlen som ”Holiday Baking Champion” og den store pengepræmie. Säsong 5. Del 1 av 7.
10:05 
Holiday Baking Championship
Turkey Day Delights. Højtider er lig med varme velkomster, gensyn med familie og karakteristiske godbidder, der markerer den helt specielle tid på året. Ni af de bedste bagere i Amerika skal nu kæmpe om titlen som ”Holiday Baking Champion” og den store pengepræmie. Säsong 5. Del 3 av 7.
11:00 
Kanal 4 docs [Repris]
På Frederiksberg ligger et lille stykke af Tyrkiet i form af Suzans skønhedssalon. Her kommer både arabere, tyrkere, kinesere og danskere forbi for at blive gjort smukkere af indehaveren, den tyrkiskfødte Suzan. Den selvlærte kosmetolog Suzan og hendes mor Patricia tager hvert år sammen med cirka 100 kunder til plastikkirurgiens mekka: Istanbul. Her kommer de både en tur under kniven og på shopping i Istanbuls markeder og bazarer. Plastikoperationer er nemlig ikke noget tabu, hvis du spørger Suzan og Patricia, der gerne selv lægger sig under kniven. I Plastiksalonen sætter vi sammen med Suzan og tre af hendes kunder kursen mod Istanbul på deres livs rejse, når de lægger sig under kniven for at få lavet bryster, næse og hårtransplantation. 01/12 år 2019 i Dansk Kanal4.
12:10 
Rod i juleromantikken
Emory er en travl rejseforfatter, og hun planlægger at tilbringe den søde juletid med fuldstændig at trække stikket og få slappet sådan rigtigt af. Det viser sig imidlertid, at der er sket en dobbeltbookning hos firmaet, som udlejer hendes feriehytte, og pludselig skal Emory bo sammen med en enkemand inklusiv hans datter og gamle mor. Så der røg den perfekte ferie. Eller hvad? For det, der starter som en frustrerende misforståelse, udvikler sig nemlig snart til en vaskeægte juleromance!. Producerat år 2017. Regissör: Mel Damski, Skådespelare: Raven Stewart, Teryl Rothery, Travis Van Winkle, Bridget Regan.
14:05 
Kærlighedsbreve til jul
Da Hannahs kæreste slår op med hende få uger før jul, tager hun hjem for at få ro. Hun er skaber af datingappen, Perfect One, og føler nu, at hun må gentænke hele konceptet. Da hun ankommer til sin gamle hjemby, løber hun først ind i sin gymnasiekæreste Sam, som hun har undgået i årevis, før hun lader sig skrive op til byens årlige juletradition, hvor hver person får tildelt en hemmelig penneven. De sukkersøde breve ankommer én efter én og Hannah begynder at tro, at han muligvis er hendes eneste ene. Men hvem er han?. Producerat år 2018. Regissör: Siobhan Devine, Skådespelare: Niall Matter, William Vaughan, Sarah Drew.
16:05 
Jul med et twist
To travle, enlige forældre, der kæmper om pladsen i en overfyldt butik, kommer ved et tilfælde til at forbytte julegaverne til deres børn. Da de opdager, hvad der er sket, bliver de begge bange for, at julen er ødelagt. Selvom de ikke kan udstå hinanden, må de hjælpes ad i et forsøg på at få alt tilbage på rette spor, og før de ved af det, begynder de lige så stille at åbne op for tanken om, at den bedste gave man kan give til jul, er sin kærlighed. Producerat år 2018. Regissör: David Winning, Skådespelare: Brendon Zub, Corina Akeson, Vanessa Lachey.
18:05 
Juleløftet
Sand juleromantik opstår, da en enke af en krigshelt lejer en lejlighed ud til en såret hærkaptajn. De to teamer op, og står sammen for at redde byens militærmuseum med et jule-fundraising event. Begge er de såret af krig, men da kærligheden spirrer mellem dem, kan de hele hinanden i julens magi. Producerat år 2017. Regissör: A. Kaufman Paul, Skådespelare: Kirsten Robek, Toby Levins, Michael Shanks, Julie Benz.
20:00 
En forsinket juleforelskelse
På en flyvetur fra Chicago, passer stewardessen Sydney, på den uledsagede otte-årige Leah. Sydney bliver hurtigt charmeret af den lille pige, og de kommer godt ud af det med hinanden. Efter Leah er sikkeret afleveret til sin far, finder Sydney en pakke som Leah har efterladt, og hun tager derfor hjem til familien, for at aflevere den. Desværre betyder det, at hun misser sin fly-forbindelse, men Leah og Jonathan inviterer hende til at blive i juleferien. Sydney holder af deres sjove juletraditioner, og lærer værdien af at være ét sted i længere tid – endda længe nok til at forelske sig. Producerat år 2017. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Sophie Neudorf, Micheline Marchildon, Adriana O'Neil, Brooke Burns, Tom Everett Scott.
21:55 
Ønskejulen
Gretchen Daniels er lige flyttet tilbage til sin hjemby med sin søn, mens hendes mand er udsendt. Gretchen har lidt svært ved at finde meningen med det hele og nu nærmer julen sig. Det eneste hendes søn ønsker sig er, at hans far kommer hjem til jul. Skæbnen bringer hende tæt på sin nye nabo, Melissa, da dennes mor dør og Melissa finder ud af, at hun alligevel ikke er enebarn. Det bliver starten på et venskab, der ender med at være den julegave, som Gretchen ikke anede, at hun ønskede sig. Producerat år 2016. Regissör: Terry Ingram, Skådespelare: Leah Gibson, Lynda Boyd, Jamie-Lynn Sigler.
23:50 
Hvem dræbte skønheden?
Stalking Beauty. Da Elizabeth Kenyon, Floridas skønhedsdronning og en aspirerende model, forsvinder efter et photoshoot, kan hendes familie og venner ikke lade være med at frygte det værste. Da flere skønhedsdronninger begynder at forsvinde frygter politiet, at der er en seriemorder på færde. Säsong 1. Del 3 av 6.
00:50 
Hvor ondskab bor
Not My Boy. Da det går op for George og Margaret Keller, at deres søn har en ond hemmelighed, må de træffe et frygteligt valg om, hvorvidt de vil angive deres eget barn. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2016.
01:50 
The Staircase Killer: An American Murder Mystery [Repris]
Lightning Strikes Twice. Efterforskerne er overraskede, da de finder ud af, at Michael Peterson havde en god ven, der for 16 år siden også døde ved en trappeafsats. Retssagen begynder og eksperterne kæmper for at tyde sporene fra blodet. 30/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 3.
02:50 
Tiny House, Big Living [Repris]
Traveling Performers' Tiny Gypsy Truck. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 02/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 13 av 14.
03:15 
Tiny House, Big Living [Repris]
Sally's Tiny Haiku House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 01/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14 av 14.
03:40 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 01/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1 av 14. Producerat år 2017.
04:05 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 01/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2 av 14. Producerat år 2017.
04:30 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 01/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3 av 14. Producerat år 2017.
04:55 
Tiny House, Big Living [Repris]
Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 01/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 4 av 14. Producerat år 2017.
05:20 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny House, Big Kitchen. En familie på fem drømmer om at skære ned. Tyson og byggeholdet arbejde på et stort køkken og et legeværelse til de små drenge, imens Michelle forsøger at indrette hjemmet i europæisk stil. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10 av 14. Producerat år 2017.
05:43 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 30/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 46 av 180. Producerat år 2015.
05:48 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 55 av 180. Producerat år 2015.
05:53 
Food Lab
White gazpacho. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 59 av 100. Producerat år 2013.
05:55 (06:00)
Food Lab
Tartilya. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 66 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se