Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 24/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 08/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 158 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
House Hunters International [Repris]
Newlyweds in the Old Country. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 136. Del 3 av 13.
06:35 
Long Island Medium
Family Fundraiser. For at støtte sin familie påtager Theresa sig at lave en læsning ved en fundraising til fordel for autisme. Theresa sætter også en servitrice i kontakt med hendes afdøde forlovede. Säsong 5. Del 24 av 32. Producerat år 2014.
07:00 
Long Island Medium
Put Up Your Dukes. Larry opfordrer Theresa til at tage timer i selvforsvar, så hun kan beskytte sig selv, når han ikke er der, og selvfølgelig ender hun med at give en læsning for sin instruktør. Säsong 5. Del 25 av 32. Producerat år 2013.
07:25 
De unge mødre
I dette afsnit møder vi for første gang den unge mor Nadja fra Fyn. Hun blev som 18-årig mor til sønnen Theis, der i dag er to år. Line er flyttet på hotel i København med sine børn for at få mere tid sammen med dem. Natacha Nikita kæmper for sin søn i ankestyrelsen. Camillas kæreste Kevin kommer ned på knæ og stiller hende et stort spørgsmål. Säsong 16. Del 2 av 16. Producerat år 2013.
08:15 
De unge mødre
Nadja fra Fyn frygter, at hun er blevet ramt af en depression. Nadja og hele familien skal influenza-vaccineres, for det kan koste Nadja livet, hvis hun bliver ramt at influenza. Og så er Nanna og Ditlev gået fra hinanden igen, men denne gang er det Nanna, der har forladt Ditlev. Säsong 16. Del 3 av 16. Producerat år 2013.
09:05 
Oraklerne
Emil Thorup, Christian Bitz, Uffe Buchardt og Søren Fauli er Oraklerne! Oraklerne rykker ud for at give gode råd til kvinder i dilemma. Denne gang besøger de: Mia, som skal steriliseres - eller skal kæresten? Dorthe har diskuteret med sin mand i fire måneder om, hvordan deres staudebed skal se ud, så hjælp udefra er påkrævet. Bitten vil gerne besøge sin gamle veninde - Bittens mand er bare ikke velkommen. Säsong 1. Del 4 av 7. Producerat år 2016.
09:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 02/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 3 av 14. Producerat år 2018.
10:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 02/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 4 av 14. Producerat år 2018.
10:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 08/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 5 av 14. Producerat år 2018.
11:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 08/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6 av 14. Producerat år 2018.
11:55 
Boise Boys
An Odd Couple of Homes. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. Säsong 1. Del 1 av 7.
12:55 
Boise Boys
Ugly Duckling Craftsman Transformed. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. Säsong 1. Del 2 av 7.
13:55 
Boise Boys
Boise Midcentury Makeover. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. Säsong 1. Del 3 av 7.
14:55 
90 Day Fiancé
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 5. Del 11 av 21.
15:55 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 1. Del 5 av 13. Producerat år 2013.
16:55 
De unge mødre
15-årige Sabrina er lige kommet hjem fra hospitalet med sin nyfødte søn. Junes er presset, for datteren har astma, og hun kæmper selv med en depression. Og så skal vi møde 16-årige Hannah fra Fur, der er gravid i femte måned. Säsong 8. Del 29 av 30. Producerat år 2009.
17:25 
De unge mødre
Melissa har fået nok af hospitaler og tager hjem med sin baby. Camilla fra Aalborg har fået bækkenløsning kun tre måneder inden hun skal føde. Og så er Hannah ulykkeligt forelsket. Faderen til hendes barn har forladt hende. Säsong 8. Del 30 av 30. Producerat år 2009.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
What a difference a day makes. Mens Meredith, Derek og alle deres venner forbereder sig på det store bryllup, bliver en gruppe college-studenter, som er kørt galt undervejs til deres afgangsfest, modtaget på skadestuen. Izzie frygter det værste, da hun begynder at mærke nogle velkendte symptomer. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 22 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
Here's to future days. Izzie tilbringer noget tid sammen med en anden kræftpatient og overvejer om, hvorvidt hun skal få foretaget en risikabel operation. Mark er klar til at bringe sit forhold til Lexie videre til det næste stadium. Owen overvejer sit job på Seattle Grace. Säsong 5. Del 23 av 24.
20:00 
Kærlighed og julekager
Kylie Watson er lykkelig, da hun opdager at hun er nået til finalen i den Amerikanske Peberkagekonkurrence, lige indtil hun finder ud af, at den ovn hun skulle bruge, er gået i stykker. Fast besluttet på stadig at deltage i konkurrencen, kontakter Kylie sin gamle kæsteste, Nick Mazannti, der har opgivet sin drøm om at blive konditor, til fordel for at overtage sin families pizzeria. Kylie låner Nicks pizzaovn om natten, så hun kan lave sine ambitiøse kager. Da de to møder hinanden igen, bliver deres gamle flamme tændt på ny. Producerat år 2017. Regissör: Terry Ingram, Skådespelare: Jonathan Adams, Brenden Sunderland, Lea Coco, Lacey Chabert.
21:55 
En forunderlig jul
Inspireret af Charles Dickens klassiker ”Et Juleeventyr”. Historien begynder med den hårdtarbejdende økonomichef Alexis Taylor, der ikke har meget til overs for hverken julen eller kærligheden. Men da Alexis får et uventet besøg, der giver hende indblik i både hendes fortid, nutid og fremtid, får det hende til at indse, hvad julen i virkeligheden handler om. Og det tvinger hende til at satse på dét, hun hidtil har frygtet allermest: kærligheden. Producerat år 2018. Regissör: David Weaver, Skådespelare: Gloria Reuben, Michael Jai White, Toni Braxton.
23:55 
Hvem dræbte skønheden?
Someone's Watching You. I en lille landsby i Arkansas findes den aspirerende skønhedsdronning, Nona Dirksmeyer, brutalt myrdet. Da efterforskerne finder den formodede morder med blod på hænderne, lader sagen til at være opklaret. Men skinnet kan bedrage. Säsong 1. Del 2 av 6.
00:55 
Hvor ondskab bor
Evil Lives Here. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. I dette afsnit: Sean Lewis bliver ikke overrasket, da han hører at sin bror, Patrick, igen er blevet arresteret. Men det kommer bag på Sean, da han opdager, at hver gang han har hjulet sin bror ud af problemer, har han i virkeligheden hjulpet et monster med at fortsætter et dobbeltliv. Säsong 2. Del 3 av 10.
01:55 
The Staircase Killer: An American Murder Mystery
I Whispered Her Name. Efterforskere finder forfatteren Michael Peterson i en pøl af blod med sin døde kone knuget ind til sig. Michael insisterer på, at hun døde ved et uheld, da hun faldt ned af deres trappe, men efterforskerne er ikke overbevist. Säsong 1. Del 1 av 3.
02:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Dream Home and Wedding Venue. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 01/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3 av 12. Producerat år 2015.
03:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Family Friendly Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 12. Producerat år 2015.
03:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
Scratch Me Lucky California Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 30/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5 av 12. Producerat år 2015.
04:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
Dream Home with a View. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 12. Producerat år 2015.
04:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Hamptons Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 12. Producerat år 2015.
05:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Downtown Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 30/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8 av 12. Producerat år 2015.
05:25 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home on the Coast. En professor fra Oregon og hans datter drømmer om et minimalistisk hjem. Tyson og byggeholdet arbejder på at udnytte pladsen, imens Michelle bestiller et unik badekar i japansk stil og fylder hjemmet med planter og farvestrøg. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 9 av 14. Producerat år 2017.
05:45 
Food Lab [Repris]
Crostini with tuna. Lækker mad fra hele verden!. 02/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 32 av 100. Producerat år 2013.
05:50 
DIY - Do It Yourself
DO IT YOURSELF - FILLER. Lad dig ikke skræmme af de mange projekter og forbedringer, du støder på i dit hjem. Gør det selv!. Säsong 1. Del 56 av 100. Producerat år 2013.
05:53 (06:00)
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 131 av 180. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se