Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Long Island Medium
Back to Normal. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 4. Del 28 av 34. Producerat år 2011.
06:50 
De unge mødre
Camilla fra Aalborg er gået fra manden Christian, som hun kun har været gift med i to måneder. Camilla Sophia har fundet en ny kæreste og efter to måneder, er de allerede begyndt at snakke om børn. Michela bliver uvenner med Smillas far. Og Line nyder tilværelsen som alenemor til to, hvor hun har travlt med at tabe de mange kilo hun tog på under graviditeten. Säsong 14. Del 7 av 16. Producerat år 2012.
07:40 
De unge mødre
Michela og Benjamin er uenige om Smilla. Camilla fra Aalborg er bekymret for sin yngste søn efter skilsmissen. Glennie skal på sit livs første date. Og så skal vi møde Nanna, der er gravid med sin 20 år ældre kæreste. Säsong 14. Del 8 av 16. Producerat år 2012.
08:30 
Tiny House, Big Living
Nautical Tiny House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 5 av 14.
08:55 
Tiny House, Big Living
Tiny Fisherman's House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 6 av 14.
09:15 
Tiny House, Big Living
Nomad's Tiny Home Base. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 7 av 14.
09:40 
Tiny House, Big Living
Sam's Tiny Adventure House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 8 av 14.
10:05 
Tiny House, Big Living
Craftsman's Mini Mansion. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 9 av 14.
10:30 
Tiny House, Big Living
Tiny Alaskan Yurt. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 10 av 14.
11:05 
Kanal 4 docs
Kærlighed på krykker. I Kærlighed på krykker møder vi par, som alle lever med et handikap, der dagligt sætter deres kærlighed på en hård prøve. Vivi på 42 var en succesfuld karrierekvinde, men fik konstateret sclerose blot to år efter mødet med sin elskede H.C. I dag er deres kærlighed på lånt tid, for Vivis sygdom kan i sidste ende være dødelig. Jacob og Rikke mødtes på et datingside. I første omgang opdagede Rikke ikke, at Jacob sad i kørestol. Men de forelskede sig og nu er der barn på vej. Kristian fik amputeret sit ene ben, efter han blev overfaldet til en fest. I dag kæmper han en daglig kamp og drømmer om at være hel igen. Heldigvis har han en stærk støtte i sin kæreste, Helena, som også sidder i kørestol. Helena har planer, der forhåbentlig kan hjælpe ham. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2016.
12:10 
En royal nytårsromance
Caitlyn er modedesignerassistent, og hendes verden bliver vendt fuldstændig på hovedet, da prins Jeffrey og hans kommende forlovede, Lady Isabelle, kommer til byen. Isabelle ansætter Caitlyn til at designe en smuk kjole til den kongelige nytårsaften, hvor Jeffrey forventes at fri til Isabelle. Dette kunne blive Caitlyns store gennembrud som designer, men under samarbejdet begynder Caitlyn og Jeffrey at få følelser for hinanden. Og pludselig står Jeffreys kongelige forpligtelser og forventninger til, at han skal ægte Isabelle, i vejen for den spirende kærlighed. Så da nytårsballet nærmer sig, skal Jeffrey og Caitlyn beslutte, om de skal forfølge deres følelser for hinanden eller for altid lægge bånd på deres kærlighed. Producerat år 2017. Regissör: Monika Mitchell, Skådespelare: Crystal Balint, Hayley Sales, Cheryl Ladd, Jessy Schram, Sam Page.
14:10 
Juleenglen
Inspireret af sit arbejde på avisen beslutter Susan sig for at skrive en artikel om sin families sagnomspundne juleengel. Derigennem møder hun Brady, en lækker kunstner, som lokker Susan med en juleflirt - og måske mere. Den 100 år gamle juleengel skulle efter sigende have en magisk kraft til at føre par sammen. Men har den noget med dette at gøre?. Producerat år 2015. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Holly Robinson Peete, Christie Laing, Jonathan Scarfe, Jennifer Finnigan.
16:05 
Frøken Jul
Holly bliver kaldt ‘’Frøken Jul’’ og er officiel juletræsfinder, hvis job er, at finde det mest perfekte træ til belysning. En dreng skriver et brev, hvor han fortæller om et helt fantastisk juletræ, og det sender Holly til en lille by, blot for at finde ud af, at drengens far ikke er villig til at skille sig af med træet. Mens gnister flyver igennem luften, går det op for Holly, at dét hun i virkeligheden har ledt mest efter til jul, er kærligheden. Producerat år 2017. Regissör: Mike Rohl, Skådespelare: Luke Roessler, Fiona Vroom, Marc Blucas, Brooke D'Orsay.
18:00 
Julens små mirakler
Denne romantiske julefilm er baseret på den utrolige men sande historie om organdonoren Chris Dempsey og kvinden, der modtog den største julegave, der findes. Kort før jul finder Heather ud af, at hun har brug for en levertransplantation, hvis hun skal overleve. Der ikke er store chancer for at finde en donor, men pludselig melder den fremmede Chris sig frivilligt til at donere halvdelen af sin egen lever. I tiden før og efter transplantationen begynder Heather og Chris lige så stille at knytte et helt særligt bånd. Kan det være starten på et vaskeægte kærlighedseventyr?. Producerat år 2018. Regissör: Gary Yates, Skådespelare: Lolita Davidovich, Cassandra Potenza, Brett Dalton, Aimee Teegarden.
20:00 
Julen vender hjem
Den unge kvinde, Jane McKendrick, bliver smaskforelsket i en soldat, og det udvikler sig til et langdistance forhold. Hendes beskyttende mor er bange for, at se sin datter ulykkelig, og prøver ihærdigt at styre hende udenom hjertesorger. Men i den søde juletid, opdager de begge, at de bliver nødt til at tage chancer i kærlighedens tegn. Producerat år 2017. Regissör: Gary Harvey, Skådespelare: Matreya Fedor, Anthony Konechny, Victor Webster, Catherine Bell.
21:55 
En date til jul
Molly har opfundet appen ‘Mingle All the Way”, der skal gøre det nemmere for travle forretningsfolk at finde en partner til alle julens begivenheder, uden at de behøver at binde sig på romantisk vis. Molly er fast besluttet på at overbevise sin familie om, at appen er en succes, så derfor opretter hun selv en profil og bliver hurtigt matchet med Jeff. De bliver begge overraskede, da de indser, at de før har haft to katastrofale sammenstød, men bestemmer sig alligevel for at forblive et par henover julen. Og hvem ved – måske viser det sig, at de er det helt perfekte match?. Producerat år 2018. Regissör: Allan Harmon, Skådespelare: Brant Daugherty, Lindsay Wagner, Jen Lilley.
23:40 
Storm i juni
Frankrig i 1940’erne. Under tyskernes belejring lever den smukke Lucile Angellier en kvælende tilværelse sammen med sin kontrollerende svigermor. De venter begge på nyt fra Luciles mand, der er blevet taget som krigsfange. Imens skyller de tyske soldater ind over landsbyen, heriblandt den unge, smukke Bruno von Falk, der skal bo hos familien. Og selvom Lucile først forsøger at ignorere Bruno, fører en stærk kærlighed dem sammen i et skæbnesvangert forhold. Medverkande: Michael Kuhn, Regissör: Saul Dibb, Skådespelare: Michelle Williams, Sam Riley, Margot Robbie, Harriet Walter, Matthias Schoenaerts, Kristin Scott Thomas.
02:00 
Min nabo er morder
Left for dead. Et mystisk opkald fører politiet til en ung kunstners lejlighed, hvor hun bliver fundet brutalt overfaldet. Säsong 5. Del 2 av 10.
03:00 
Tiny House, Big Living [Repris]
Nautical Tiny House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 5 av 14.
03:25 
Tiny House, Big Living [Repris]
Tiny Fisherman's House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6 av 14.
03:50 
Tiny House, Big Living [Repris]
Nomad's Tiny Home Base. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 7 av 14.
04:15 
Tiny House, Big Living [Repris]
Sam's Tiny Adventure House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8 av 14.
04:35 
Tiny House, Big Living [Repris]
Craftsman's Mini Mansion. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9 av 14.
05:00 
Tiny House, Big Living [Repris]
Tiny Alaskan Yurt. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10 av 14.
05:25 (06:15)
My Lottery Dream Home [Repris]
Athol Family Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 23/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9 av 14.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se