Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Tiny House, Big Living [Repris]
Pitmaster's 90-Square-Foot Dream Home. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 17/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 13 av 14. Producerat år 2017.
06:35 
Long Island Medium
Bunny Love. Virkelighedens spiritistiske medie Theresa Caputo har en venteliste på mere end to år, og hun har overbevist mange skeptikere ved at kontakte afdøde. Säsong 4. Del 24 av 34. Producerat år 2013.
07:00 
Long Island Medium
Ready to Leave. Virkelighedens spiritistiske medie Theresa Caputo har en venteliste på mere end to år, og hun har overbevist mange skeptikere ved at kontakte afdøde. Säsong 4. Del 25 av 34. Producerat år 2013.
07:30 
De unge mødre
Line er rædselsslagen for at føde, men nu er der ingen vej tilbage, for fødslen går i gang. Hannah forsøger at komme sig ovenpå sin abort, og Maks forsøger at trøste hende. Michela skal på sin første bytur, efter hun er blevet mor, men hun har svært ved at slå sig løs. Og Line vil lave en musikvideo til sin nye sang, men statisterne og danserne svigter. Säsong 14. Del 3 av 16. Producerat år 2012.
08:15 
De unge mødre
20-årige Line, der er skrækslagen for at føde, bliver mor for anden gang. Gravide Søs på 16 år øver sig i børnepasning hos sin søster. Den nybagte mor Michela er blevet kaldt til møde på kommunen. Og Glennie, der er alenemor til to frygter, at hun har sukkersyge. Säsong 14. Del 4 av 16. Producerat år 2012.
09:05 
Far, hvem er du?
Sussie og Lotte. Igennem hele deres barndom diskuterede søstrene Lotte og Helle, om de rent faktisk havde den samme far, eller om en af dem var datter af en anden mand. Begge har nemlig vage erindringer om to mænd, der kom i deres barndomshjem, og nu vil de bare gerne have sagen afklaret. Sammen med Janus Bakrawi tager Lotte og Helle ud på en følelsesladet rejse for at få klar besked om et af de helt store spørgsmål i deres fælles tilværelse. Janus hjælper også Sussi, der fik en sms fra sin moster, hvor der stod, at Sussis afdøde far slet ikke var hendes rigtige far. Men kan hun stole på den oplysning? Og hvordan finder hun ud af sandheden, når begge hendes forældre er døde?. Säsong 1. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
09:55 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 126. Del 10 av 13.
10:25 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 126. Del 11 av 13.
11:00 
Mother & Daughter Renovate
Duplex Remodel is Double the Trouble. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 1. Del 9 av 11.
11:55 
Mother & Daughter Renovate
New Clients in the Countryside. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 1. Del 10 av 11.
12:55 
Mother & Daughter Renovate
Making Space in the Suburbs for a Large Family. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 1. Del 11 av 11.
13:55 
Mother & Daughter Renovate
Abandoned Partially Built Home Gets Rescued. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 1 av 13.
14:55 
90 Day Fiance: Before the 90 Days
Tell All. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. Säsong 1. Del 14 av 14. Producerat år 2017.
16:55 
De unge mødre
15-årige Sabrina forsøger at passe sin skole, selvom hun er gravid i femte måned. Kristina flytter hjem til sin mor sammen med to-årige Marcus for at få råd til at tage niende klasses eksamen. I Mou kæmper Camilla og Christian for at nå at male hele deres nye hus på en dag. Säsong 8. Del 7 av 30. Producerat år 2009.
17:25 
De unge mødre
Melissa vil af med alle de ting i sin lejlighed, der minder hende om ekskæresten. Kristina starter en ny tilværelse hjemme hos sin mor. Fremover skal hun bo på et lille værelse med sin snart to-årige søn. På Lolland får den 15-årige gravide Sabrina fuld opbakning fra sine lærere og klassekammerater. Säsong 8. Del 8 av 30. Producerat år 2009.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
All by myself. Cristina skal som den første foretage en solo-operation. Men så sker der noget drastisk. Mark udfører et kompliceret indgreb, der genskaber en patients tale-evne, og det imponerer Lexie. Callie kan ikke finde ud af, om Sadie flirter med hende eller om hun bare forsøger at være venlig. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
Wish you were here. Bailey må arbejde sammen med Seattle Graces nye børnekirurg Dr. Arizona Robbins for at redde en patient, der står hende nær. En syg dødsdømt fange ankommer til hospitalet, og det gør Derek vred. Meredith og Cristinas venskab bliver sat på prøve. Imens må Callie og Sloan arbejde sammen for at bekæmpe deres fascination af henholdsvis Sadie og Lexie. Izzie fortæller Alex, at hun dater Denny. Säsong 5. Del 11 av 24.
20:00 
Julens genforening
Forfatteren Samantha Murphy befinder sig midt i en skriveblokade, da hun sammen med sin kæreste Simon tager hjem til sin afdøde bedstemors hus for at fejre jul med resten af familien i den gamle hjemby. Med hele familien samlet, bliver de hver især mindet om, hvor vigtig familien er og at alle kan have brug for en chance mere. Men da Simon pludselig stiller et stort spørgsmål, begynder Samantha at tvivle på, hvad det egentlig er, hun vil og om hun tør at tage springet. Producerat år 2018. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Mike Faiola, Lisa Durupt, Nikki Deloach.
21:55 
Mission hjem til jul
En singlemor bliver bekymret, da hendes nye store kærlighed, en militær sergent, bliver udstationeret lige før jul. Hun beslutter sig for, at det ikke må ødelægge julen for hende og hendes børn. Derfor flytter de deres fokus hen på at gøre noget for de kæmpende militærfamilier - og som deres indsats går viralt, belønnes de på måder, de aldrig havde forestillet sig. Producerat år 2016. Regissör: David Weaver, Skådespelare: Lisa Durupt, Gabrielle Rose, Marc Blucas, Tricia Helfer.
23:55 
People Magazine Investigates [Repris]
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 11.
01:00 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
GOT to Pose as Katrina Refugees. Mord, bankrøverier og narkohandel. Til trods for at sagerne i denne spændende dokumentarserie er vidt forskellige, så har de alle én ting til fælles: alle gerningsmændende har haft held til enten at undgå tilfangetagelse i længere tid eller flygte fra et fængsel!. Säsong 7. Del 5 av 8.
02:00 
Ex on the Beach 3 [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Jill, Kristine og Kristian er taget på stranden for at hente endnu ex – og ind træder han: Høj, bleg og rødhåret. Det er Søren, Kristines ex, og de lader begge til at være meget glade for gensynet. Imens forsøger Tessie at sove fra Sidsel og Frederiks udfoldelser i badet. Ak, ak, ak. Alt tyder på, at Tessie er sparket til hjørne - lige indtil aftenens gyserfest går amok, og viser lige præcis HVOR hurtigt et friskt drama kan vende op og ned på alt i ’Ex On The Beach’!. 12/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 16 av 24. Producerat år 2019.
02:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Duplex Remodel is Double the Trouble. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9 av 11.
03:45 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
New Clients in the Countryside. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10 av 11.
04:30 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Making Space in the Suburbs for a Large Family. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11 av 11.
05:20 (06:00)
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Replica Home. En kvinde fra Oregon drømmer om et lille hjem, der emmer af hygge og strand og som er identisk med hendes nuværende hus. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2 av 14. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se