Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Long Island Medium
Spirit Left Behind. Virkelighedens spiritistiske medie Theresa Caputo har en venteliste på mere end to år, og hun har overbevist mange skeptikere ved at kontakte afdøde. Säsong 4. Del 20 av 34. Producerat år 2013.
06:45 
Long Island Medium
Diving Right In. Virkelighedens spiritistiske medie Theresa Caputo har en venteliste på mere end to år, og hun har overbevist mange skeptikere ved at kontakte afdøde. Säsong 4. Del 21 av 34. Producerat år 2013.
07:10 
De unge mødre
Sabrina inviterer venner og familie til fødselsdag og tager i byen i Nykøbing Falster. Sonnys liv har taget noget af den drejning. Han har været sammen med en pige, hvilket har fået uoverskuelige konsekvenser. Kamilla har haft det så psykisk svært, at hun må opgive at tage sig af datteren Sophia i en periode. Endelig kommer Natascha Lineas lille søn, Novah til verden - ved hjemmefødsel, som den unge mor havde ønsket sig. Säsong 22. Del 10 av 12. Producerat år 2016.
08:00 
De unge mødre
Malene har ammet 15 måneder gamle Melia indtil nu. Men nu trænger hun til at få sin krop, for sig selv, og derfor vil hun gerne stoppe. Det er dog lidt af en udfordring, med et meget viljestærkt barn. Victoria måtte opgive drømmen om et storbyliv i København og er flyttet tilbage til Jylland. Hun er dog glad for beslutningen, for Esbjerg byder også på masser af storbystemning. Nanna Mia fejrer sønnen Keiths to års fødselsdag. Natascha Linea nyder sin nye rolle som mor til to, og fortæller om sin dramatiske tur på hospitalet lige efter, at sønnen Novah kom til verden ved en hjemmefødsel. Säsong 22. Del 11 av 12. Producerat år 2016.
08:50 
Far, hvem er du?
Heidi og Anders. Som 27-årig får Heidi at vide, at hendes far ikke er hendes biologiske far, og da hun efterfølgende forsøger at finde frem til sin far, afbryder familien al kontakt med hende. Så Heidi har ikke haft kontakt med sin familie i 13 år, og nu vil Janus Bakrawi hjælpe hende med at få svar. Det er ikke nemt, da Heidis familie stadig nægter at samarbejde, men så modtager Janus et anonymt opkald, der peger ham i den rigtige retning. Anders ved, at hans far ikke er hans biologiske far. Nu vil han gerne have svar på, hvem det så er. Og det bliver en udfordring for Janus, da Anders' mor havde en del mandebekendtskaber tidligere, og at de voksede op i et meget lukket samfund på Ærø. Säsong 1. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
09:40 
House Hunters
Mom Knows Best in San Diego. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 124. Del 8 av 13. Producerat år 2017.
10:10 
House Hunters
Single Gal Seeks Single Family Home in Pennsylvania. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 124. Del 9 av 13. Producerat år 2017.
10:40 
Caribbean Life
Healthy Life in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 13. Del 8 av 14.
11:10 
Caribbean Life
A New Chapter in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 13. Del 9 av 14.
11:40 
Caribbean Life
Return to Island Living in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 13. Del 10 av 14.
12:10 
Caribbean Life
Mother-Daughter Hunt on Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 13. Del 11 av 14.
12:45 
Caribbean Life
Positive Vibes on Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 13. Del 12 av 14.
13:15 
Caribbean Life
From the Big Apple to Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 13. Del 13 av 14.
13:45 
Caribbean Life
Exploring New Terrain on Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 13. Del 14 av 14.
14:15 
Caribbean Life
Slowing Down on Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 14. Del 1 av 14.
14:50 
90 Day Fiance: Before the 90 Days
Line in the Sand. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. Säsong 1. Del 12 av 14. Producerat år 2017.
15:50 
Say yes to the Dress - UK
The Over the Top Show. Alex er stærkt opsat på at finde en farverig og dramatisk kjole, hun kan bære på den specielle dag. Men da hun falder pladask for en livlig, rød kjole, begynder hendes følge at frygte, at det måske er liidt for meget. Katie håber på at finde sin drømmekjole. Kan Sue stille hende tilfreds?. Säsong 2. Del 28 av 40. Producerat år 2017.
16:20 
Say yes to the Dress - UK
The Family Knows Best Show. Danielle påstår, at hun ikke kan købe en kjole, før alle andre nikker godkendende til den. Men imens hun helst vil have en kjole, der skjuler hendes figur, vil hendes mor helst have en smuk havfruekjole. Ayshe er bedste venner med sin mor, men de opdager hurtigt, at de ikke ligefrem er enige, når det kommer til kjoler. Säsong 2. Del 29 av 40. Producerat år 2017.
16:55 
De unge mødre
Rebezca, der netop havde opdaget, at hun var gravid igen, har aborteret. Og så er hun kommet i konflikt med sin mor. 18-årige Stine holder barnedåb for sin datter Isabella. Og så får Melissa besøg af sin ekskæreste, der er far til hendes kommende barn. Säsong 8. Del 3 av 30. Producerat år 2009.
17:25 
De unge mødre
Sabrina fra Lolland er 14 år og går i niende klasse. Hun er gravid med sin 16-årige kæreste og skal føde om fire måneder. Camilla, der er mor til Oliver på to år, er flyttet hjem til sin mor med sønnen, kæresten og hunden. Kristina fra Randers er på besøg i København, men bliver skuffet over Markus nyfundne far. Säsong 8. Del 4 av 30. Producerat år 2009.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
These ties that binds. Merediths gamle veninde Sadie bliver reservelæge på Seattle Grace. Her finder Meredith hurtigt ud af, at resten af hendes gamle veninder ikke er velkomne. Virginia Dixon sætter skik på hospitals-afdelingen, og Lexie fører læge-aspiranterne gennem en række uortodokse operationer. 18/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 8 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
In the midnight hour. Meredith, Cristina og Bailey kommer Lexie og Sadie til undsætning, da en rutine-operation går frygtelig galt. Owen og Derek må behandle en mand, der er blevet alvorligt skadet mens han gik i søvne. Imens trøster Mark søvngængerens datter. Säsong 5. Del 9 av 24.
20:00 
En date til jul
Molly har opfundet appen ‘Mingle All the Way”, der skal gøre det nemmere for travle forretningsfolk at finde en partner til alle julens begivenheder, uden at de behøver at binde sig på romantisk vis. Molly er fast besluttet på at overbevise sin familie om, at appen er en succes, så derfor opretter hun selv en profil og bliver hurtigt matchet med Jeff. De bliver begge overraskede, da de indser, at de før har haft to katastrofale sammenstød, men bestemmer sig alligevel for at forblive et par henover julen. Og hvem ved – måske viser det sig, at de er det helt perfekte match?. Producerat år 2018. Regissör: Allan Harmon, Skådespelare: Brant Daugherty, Lindsay Wagner, Jen Lilley.
22:00 
En royal nytårsromance
Caitlyn er modedesignerassistent, og hendes verden bliver vendt fuldstændig på hovedet, da prins Jeffrey og hans kommende forlovede, Lady Isabelle, kommer til byen. Isabelle ansætter Caitlyn til at designe en smuk kjole til den kongelige nytårsaften, hvor Jeffrey forventes at fri til Isabelle. Dette kunne blive Caitlyns store gennembrud som designer, men under samarbejdet begynder Caitlyn og Jeffrey at få følelser for hinanden. Og pludselig står Jeffreys kongelige forpligtelser og forventninger til, at han skal ægte Isabelle, i vejen for den spirende kærlighed. Så da nytårsballet nærmer sig, skal Jeffrey og Caitlyn beslutte, om de skal forfølge deres følelser for hinanden eller for altid lægge bånd på deres kærlighed. Producerat år 2017. Regissör: Monika Mitchell, Skådespelare: Crystal Balint, Hayley Sales, Cheryl Ladd, Jessy Schram, Sam Page.
00:00 
People Magazine Investigates [Repris]
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. 22/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5 av 11.
01:00 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
GOT to Escape Through an Air Duct. Mord, bankrøverier og narkohandel. Til trods for at sagerne i denne spændende dokumentarserie er vidt forskellige, så har de alle én ting til fælles: alle gerningsmændende har haft held til enten at undgå tilfangetagelse i længere tid eller flygte fra et fængsel!. Säsong 7. Del 3 av 8.
02:05 
Ex on the Beach 3
Ex on the Beach - Danmark. Tessies værste mareridt er gået I opfyldelse. Villaens nyeste beboer er nemlig den lækre - og drengeglade – Sidsel, der har både Mark og Frederik som ex’er. Frederik er bestemt ikke ked af at se sin ex, og det er efterhånden svært for Tessie at finde noget at glæde sig over. Sidsel viser hurtigt interesse for både Frederik og Casper, så stakkels Mark må lede andre steder efter en puttemakker. Heldigvis får han hjælp fra Kristian, der forsøger sig som wingman mellem Mark og Naja. Säsong 3. Del 14 av 24. Producerat år 2019.
03:05 
Caribbean Life [Repris]
Return to Island Living in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 10 av 14.
03:30 
Caribbean Life [Repris]
Mother-Daughter Hunt on Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 11 av 14.
03:55 
Caribbean Life [Repris]
Positive Vibes on Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 12 av 14.
04:20 
Caribbean Life [Repris]
From the Big Apple to Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 13 av 14.
04:45 
Caribbean Life [Repris]
Exploring New Terrain on Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 14 av 14.
05:10 
Caribbean Life [Repris]
Slowing Down on Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 1 av 14.
05:30 (06:05)
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home of Zen. Et par I Agoura Hills i Californien vil gerne udvide deres ejendom med et lillebitte hus til familiens to børn. Holdet må arbejde hårdt for både at få plads til en afslappet livsstil og et multifunktionelt rum som begge parter af søskendeflokken vil elske. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1 av 14. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se