Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 126. Del 10 av 13.
06:25 
Long Island Medium
Unseen 2. Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 4. Del 27 av 34. Producerat år 2011.
07:15 
De unge mødre
Natascha Nikitas søn fylder et år og hun vil gerne vise sin familie, hvor godt hun klarer sig i det jyske. Hannah har det svært som alenemor, efter at Maks er flyttet fra hende. Line har overstået sin fødsel og nyder sin nyfødte søn. Og så er der gensyn med Nadja, der nu har levet syv år med sin kræftsygdom. Säsong 14. Del 5 av 16. Producerat år 2012.
08:00 
De unge mødre
Nadjas kræftsygdom er blusset op igen, for hendes medicin virker ikke længere. Camilla Sophia, der er mor til Liam på to år, lider af angstanfald. Natascha Nikita får sin søn passet, og tager en bytur med veninderne. Og Michela vil ikke længere bo sammen med kæresten Benjamin, selvom det kun er fire måneder siden, de blev forældre til lille Smilla. Säsong 14. Del 6 av 16. Producerat år 2012.
08:50 
Sandheden om Mænd
Syv mænd i alderen 20-54 år inviterer os ind i deres liv. De har, med deres telefon, filmet sig selv og livet omkring dem. De fortæller åbent og ærligt om den virkelighed de lever i - med alt, hvad det indebærer af glæder, sorger, ansvar, kompromiser, egoisme, parforhold, sex, karriere, børn og familieliv. Säsong 1. Del 1 av 7. Producerat år 2016.
09:40 
Mexico Life [Repris]
Taking a Break in Baha de Banderas. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 08/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 25 av 28. Producerat år 2016.
10:10 
Mexico Life [Repris]
Becoming Locals in Bucerias. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 10/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 26 av 28. Producerat år 2016.
10:40 
My Lottery Dream Home
Waterfront Windfall. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 5. Del 7 av 14.
11:10 
My Lottery Dream Home
Moving on Up in California. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 5. Del 8 av 14.
11:40 
My Lottery Dream Home
Athol Family Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 5. Del 9 av 14.
12:10 
My Lottery Dream Home
Beginner's Luck. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 5. Del 10 av 14.
12:40 
My Lottery Dream Home
Luck of the Irish. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 5. Del 11 av 14.
13:10 
My Lottery Dream Home
Champaign Moments. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 5. Del 12 av 14.
13:45 
My Lottery Dream Home
Four-Million-Dollar Smile. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 5. Del 13 av 14.
14:15 
My Lottery Dream Home
IT Geek to Rich and Chic. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 5. Del 14 av 14.
14:45 
90 Day Fiancé
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. Säsong 5. Del 1 av 21.
15:50 
Say yes to the Dress - UK
The Teen Bride Show. 18-årige Isobel drømmer om en moden kjole, der er elegant og langt fra det typiske prinsesselook. Men hendes venner har andre planer. Vi møder også en anden ung brud ved navn Georgia. Hun vil derimod gerne have en ekstravagant havfruekjole. Säsong 2. Del 32 av 40. Producerat år 2017.
16:20 
Say Yes To The Dress - UK
The Pressure Cooker Show. Jade og Molly er en dynamisk duo, der gør alt sammen! Det betyder selvfølgelig også, at de skal hjælpe hinanden med at finde de perfekte kjoler. Kimberly har set på hundredvis af kjoler og leder efter noget, der både er elegant og unikt. Finder hun frem til den helt rigtige?. Säsong 2. Del 33 av 40. Producerat år 2017.
16:55 
De unge mødre
Katharina har brug for psykologhjælp efter hun har givet sin nyfødte søn Mikas fra sig. Gravide Melissa, der er blevet forladt af sin kæreste, får hjælp af ekssvigerfamilien. Og i Mou har Camilla svært ved at finde sig tilrette i sit nye parcelhus. Säsong 8. Del 9 av 30. Producerat år 2009.
17:25 
De unge mødre
Camilla har haft store overvejelser om at starte en ny familie, men nu går det pludselig stærkt. Melissa, der er blevet forladt af sin kæreste og er gravid i femte måned, har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, efter hun er blevet alene. Og i Holbæk er 18-årige Stine blevet forsonet med sin biologiske mor, der nu hjælper med at passe lille Isabella. Säsong 8. Del 10 av 30. Producerat år 2009.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Wish you were here. Bailey må arbejde sammen med Seattle Graces nye børnekirurg Dr. Arizona Robbins for at redde en patient, der står hende nær. En syg dødsdømt fange ankommer til hospitalet, og det gør Derek vred. Meredith og Cristinas venskab bliver sat på prøve. Imens må Callie og Sloan arbejde sammen for at bekæmpe deres fascination af henholdsvis Sadie og Lexie. Izzie fortæller Alex, at hun dater Denny. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
Sympathy for the devil. Dereks mor, Carolyn, kommer uventet på besøg på Seattle Grace hospitalet, hvor hun møder Meredith for første gang. Den dødsdømte fange William ønsker at donere sine organer til Bailey og Arizonas patient. Owen og Cristina tager på deres første date. Säsong 5. Del 12 av 24.
20:00 
Frøken Jul
Holly bliver kaldt ‘’Frøken Jul’’ og er officiel juletræsfinder, hvis job er, at finde det mest perfekte træ til belysning. En dreng skriver et brev, hvor han fortæller om et helt fantastisk juletræ, og det sender Holly til en lille by, blot for at finde ud af, at drengens far ikke er villig til at skille sig af med træet. Mens gnister flyver igennem luften, går det op for Holly, at dét hun i virkeligheden har ledt mest efter til jul, er kærligheden. Producerat år 2017. Regissör: Mike Rohl, Skådespelare: Luke Roessler, Fiona Vroom, Marc Blucas, Brooke D'Orsay.
22:00 
Julestrid og hjerteflimmer
Elles store planer om at samle sine gamle veninder i julen går i vasken, da der opstår en stor mulighed på arbejdet, som hun ikke kan sige nej til. Hun skal nu stå i spidsen for en stor julekampagne og før hun ved af det, bliver hun tvunget til at arbejde sammen med Max, der har en helt anderledes holdning til højtiden end hende selv. Men som arbejdet skrider frem og de lærer hinanden bedre at kende, begynder der at opstå sød kemi. Kan Elle både jonglere arbejde og en spirende kærlighed?. Producerat år 2018. Regissör: Paul Ziller, Skådespelare: Michael Cassidy, Jeremy Guilbaut, Brooke Nevin.
23:55 
Viceroy's House
Det historiske drama, der fortæller hvordan verdenshistoriens største imperium blev opløst. Den britiske krigshelt Lord Mountbatten er blevet tildelt ansvaret som det britiske kongeriges repræsentant i Indien og får til opgave at give Indien tilbage til dets befolkning. Men Mountbatten må snart indse, at det enorme land præges af religiøse stridigheder mellem hinduer og muslimer, og at hans opgave ikke er helt så lige til. Producerat år 2017. Regissör: Gurinder Chadha, Skådespelare: Manish Dayal, Om Puri, Hugh Bonneville, Gillian Anderson, Michael Gambon.
02:10 
Min nabo er morder
The coldest case. Da Christopher Green bliver myrdet i en lille by i Michigan, er lokalbefolkningen rystet. Og politiet har kun få spor. Säsong 5. Del 1 av 10.
03:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
Athol Family Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9 av 14.
03:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Beginner's Luck. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10 av 14.
04:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Luck of the Irish. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11 av 14.
04:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Champaign Moments. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 12 av 14.
04:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Four-Million-Dollar Smile. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 13 av 14.
05:15 (06:00)
My Lottery Dream Home [Repris]
IT Geek to Rich and Chic. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14 av 14.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se