Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Food Lab [Repris]
Shrimp with garlik. Lækker mad fra hele verden!. 18/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 61 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
Tiny House, Big Living [Repris]
Seth's Tiny Bachelor Bus. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 17/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12 av 14. Producerat år 2017.
06:25 
Long Island Medium
When There's a Will. Virkelighedens spiritistiske medie Theresa Caputo har en venteliste på mere end to år, og hun har overbevist mange skeptikere ved at kontakte afdøde. Säsong 4. Del 22 av 34. Producerat år 2013.
06:50 
Long Island Medium
Just Me and V in the Catskills. Virkelighedens spiritistiske medie Theresa Caputo har en venteliste på mere end to år, og hun har overbevist mange skeptikere ved at kontakte afdøde. Säsong 4. Del 23 av 34. Producerat år 2013.
07:20 
De unge mødre
Hannah og Maks tager en graviditetstest og håber på familieforøgelse. Camilla og Christians økonomi hænger i laser efter drømmebrylluppet. 19-årige Amanda Sisse har været mor i et halvt år, uden at være væk fra sin søn. Men i dag skal han passes af andre for første gang. Og så skal vi møde Line fra Middelfart. Hun var 16 år, da hun fødte sin datter, og nu venter hun barn nummer to. Säsong 14. Del 1 av 16. Producerat år 2012.
08:10 
De unge mødre
Hannahs kæreste Maks har forladt hende, selvom hun er gravid med deres fælles barn. Højgravide Line fra Middelfart har det ikke godt med sin graviditet. Men hun bider tænderne sammen for sin fire-årige datters skyld. Camilla må tænke kreativt, for der er ingen penge til at holde efterårsferie med børnene. Og Line fra Grenå har opdaget, at hun har talent for at synge. Säsong 14. Del 2 av 16. Producerat år 2012.
09:00 
Far, hvem er du?
Martin og Lilian. Selvom Martin voksede op i en lille kernefamilie med en mor, far og lillesøster, så har han altid været plaget af en tvivl. For Martin har altid haft markant mørkere hudfarve end resten af sin familie, og selvom at hans forældre forklarede ham, at de havde spansk blod i årene, så følte han sig stadig anderledes. Senere viste forældrenes forklaring sig også at være løgn, og siden har Martin ønsket at finde afklaring på sit faderskab, hvilket Janus Bakrawi nu vil hjælpe ham med. Janus hjælper også Lillian med at få svar på, om hendes nuværende far er hendes biologiske far. For en snigende tvivl nager Lilian, efter at hendes mor fortæller, at hun måske er blevet forbyttet som barn. Säsong 1. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
09:45 
Island Life
From Houston to Tiki Island. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. Säsong 9. Del 5 av 14. Producerat år 2017.
10:15 
Island Life
From City Life to Tiki Island Life. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. Säsong 9. Del 6 av 14. Producerat år 2017.
10:50 
Nate & Jeremiah By Design
California Modern. Designerduoen Nate Berkus og Jeremiah Brent hjælper folk med deres huse, når budgettet er tomt, og tidsplanen er skredet. De forvandler skrot til slot. Säsong 2. Del 1 av 8. Producerat år 2018.
11:50 
Nate & Jeremiah By Design
Modern Chalet. Designerduoen Nate Berkus og Jeremiah Brent hjælper folk med deres huse, når budgettet er tomt, og tidsplanen er skredet. De forvandler skrot til slot. Säsong 2. Del 2 av 8. Producerat år 2018.
12:50 
Nate & Jeremiah By Design
European Farmhouse. Designerduoen Nate Berkus og Jeremiah Brent hjælper folk med deres huse, når budgettet er tomt, og tidsplanen er skredet. De forvandler skrot til slot. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
13:50 
Nate & Jeremiah By Design
Tuscan Sunset. Designerduoen Nate Berkus og Jeremiah Brent hjælper folk med deres huse, når budgettet er tomt, og tidsplanen er skredet. De forvandler skrot til slot. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
14:50 
90 Day Fiance: Before the 90 Days
All or Nothing. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. Säsong 1. Del 13 av 14. Producerat år 2017.
15:50 
Say Yes To The Dress - UK
The High Expectations Show. Becky er på udkig efter kjolen over alle kjoler. Men David kommer på noget af en opgave, for Becky er ikke ligefrem nem at stille tilfreds. Perfektionisten Denise leder efter drømmekjolen, men med kun 3 måneder tilbage, er hun ved at være presset på tiden. Bliver hun nødt til at gå på kompromis?. Säsong 2. Del 30 av 40. Producerat år 2017.
16:20 
Say Yes To The Dress - UK
The Self Esteem Show. Hetty leder efter en kjole, der kan skjule de fejl, hun selv mener, at hun har. Hun falder hurtigt for den første kjole, hun prøver, men ikke alle er helt så vilde med den. Emily vil gerne skjule sit bryst, så hun kan føle sig selvsikker på sin bryllupsdag. Men det viser sig, at det er svært både at stille sig selv og hendes følge tilfreds. Säsong 2. Del 31 av 40. Producerat år 2017.
16:55 
De unge mødre
14-årige Sabrina, der er gravid i femte måned, får støtte og opbakning fra sin tvillingsøster og sin veninde. Men hun må indstille sig på, at hendes tilværelse nu bliver anderledes end hendes jævnaldrendes. Camilla fra Ålborg er ude og se på sit nye hus - planerne er store, men pengene er små. I Randers skal Line bo sammen med sin mor i en måned, for mor og lillebror flytter ind hos Line. Säsong 8. Del 5 av 30. Producerat år 2009.
17:25 
De unge mødre
Sabrina, der er gravid i femte måned, fejrer sin 15 års fødselsdag med familie og veninder. 18-årige Line nyder den sidste tid med Lucas, inden han skal begynde i vuggestuen. Kristina fra Randers kæmper med de engelske gloser i niende klasse. Hun vil have en uddannelse for at sikre sin og sønnens fremtid. Säsong 8. Del 6 av 30. Producerat år 2009.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
In the midnight hour. Meredith, Cristina og Bailey kommer Lexie og Sadie til undsætning, da en rutine-operation går frygtelig galt. Owen og Derek må behandle en mand, der er blevet alvorligt skadet mens han gik i søvne. Imens trøster Mark søvngængerens datter. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
All by myself. Cristina skal som den første foretage en solo-operation. Men så sker der noget drastisk. Mark udfører et kompliceret indgreb, der genskaber en patients tale-evne, og det imponerer Lexie. Callie kan ikke finde ud af, om Sadie flirter med hende eller om hun bare forsøger at være venlig. Säsong 5. Del 10 av 24.
20:00 
Julens små mirakler
Denne romantiske julefilm er baseret på den utrolige men sande historie om organdonoren Chris Dempsey og kvinden, der modtog den største julegave, der findes. Kort før jul finder Heather ud af, at hun har brug for en levertransplantation, hvis hun skal overleve. Der ikke er store chancer for at finde en donor, men pludselig melder den fremmede Chris sig frivilligt til at donere halvdelen af sin egen lever. I tiden før og efter transplantationen begynder Heather og Chris lige så stille at knytte et helt særligt bånd. Kan det være starten på et vaskeægte kærlighedseventyr?. Producerat år 2018. Regissör: Gary Yates, Skådespelare: Lolita Davidovich, Cassandra Potenza, Brett Dalton, Aimee Teegarden.
21:55 
Det store juleønske
Sydney Ragsdale, der for nyligt er blevet skilt, beslutter sig for at fejre jul med sin datter i et hus, hun har arvet. Sydney begynder at bruge mere og mere tid hos den lokale boghandel, hvor hun møder læreren Mac, der også arbejder som Julemand i byen. Mac forsøger hver dag at få juleønsker til at gå i opfyldelse og dette år har Sydney placeret sig i toppen af hans liste over de artige, så da muligheden byder sig, forsøger han at hjælpe hende med at omfavne både livet, julen og kærligheden på ny. Producerat år 2018. Regissör: Alex Wright, Skådespelare: Ryan Paevey, Erica Tremblay, Scottie Thompson.
23:55 
People Magazine Investigates [Repris]
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. 23/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 11.
00:55 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
GOT to Be a Ladies' Man. Mord, bankrøverier og narkohandel. Til trods for at sagerne i denne spændende dokumentarserie er vidt forskellige, så har de alle én ting til fælles: alle gerningsmændende har haft held til enten at undgå tilfangetagelse i længere tid eller flygte fra et fængsel!. Säsong 7. Del 4 av 8.
01:55 
Ex on the Beach 3
Ex on the Beach - Danmark. Sidsel er ankommet, og hun har – bogstaveligt talt – sat sig benhårdt på Frederik. Tessies verden bryder sammen, men måske er der et spinkelt håb forude. For Sidsel kigger også langt efter Casper, og hun skal jo absolut vælge en fyr til suiten… Imens forsøger Jill at lokke lidt commitment ud af Jeppe, men det kan vist højest blive til et knald. Og så er det igen blevet tid til at finde lommetørklæderne frem, når endnu en af vennerne skal forlade villaen. Säsong 3. Del 15 av 24. Producerat år 2019.
02:55 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Modern Chalet. Designerduoen Nate Berkus og Jeremiah Brent hjælper folk med deres huse, når budgettet er tomt, og tidsplanen er skredet. De forvandler skrot til slot. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2 av 8. Producerat år 2018.
03:45 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
European Farmhouse. Designerduoen Nate Berkus og Jeremiah Brent hjælper folk med deres huse, når budgettet er tomt, og tidsplanen er skredet. De forvandler skrot til slot. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
04:35 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Tuscan Sunset. Designerduoen Nate Berkus og Jeremiah Brent hjælper folk med deres huse, når budgettet er tomt, og tidsplanen er skredet. De forvandler skrot til slot. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
05:25 
Caribbean Life [Repris]
Return to Island Living in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 10 av 14.
05:48 
DIY - Do It Yourself
DO IT YOURSELF - FILLER. Lad dig ikke skræmme af de mange projekter og forbedringer, du støder på i dit hjem. Gør det selv!. Säsong 1. Del 94 av 100. Producerat år 2013.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 10/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 159 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:15)
Food Lab
Quesadilla with chicken. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 53 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se