Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Food Lab [Repris]
Fish balls with peanut sauce. Lækker mad fra hele verden!. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 64 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
Mexico Life [Repris]
Enjoying Life in the Slow Lane on Holbox. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 15/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 19 av 28. Producerat år 2016.
06:30 
Long Island Medium
The Patient. Det spiritistiske medie Theresa Caputo på Long Island hjælper folk med at få forbindelse til deres kære afdøde. Hendes egen familie ville ønske, at hun kunne slukke for sin gave. Säsong 4. Del 15 av 34. Producerat år 2013.
06:55 
De unge mødre
Julie er i Istanbul og venter på, det bliver hendes tur til at komme på operationsbordet. Men hun må indse, at tyrkisk planlægning foregår lidt anderledes end i Danmark. Maria tager et stort skridt, når hun forlader trygheden og bofællesskabet og skal nu stå på egne ben for første gang, siden hun blev mor. Amanda Sisses søn William skal i skole om halvandet år, men for den unge mor er det ikke for tidligt at træne ham i disciplin. Derfor er han begyndt at gå til dans. Säsong 22. Del 4 av 12. Producerat år 2016.
07:45 
De unge mødre
Julie er endelig på benene igen efter sin operation. Nu skal hun ud for at opleve Istanbul sammen med kæresten Benjamin, inden turen går hjem til Danmark og datteren Melia. Natascha Lineas gravide mave vokser, og hun er allerede tynget af sin graviditet. Hun glæder sig til, at lillebror kommer til verden, og hun har truffet en masse nye valg i sin måde at være mor på. Sonny har taget hul på en helt ny hverdag som fuldtidsfar for Melia hver anden uge. Nadia-Shila er udfordret i sin hverdag, fordi hun lider af angst. Hun forsøger dog at overvinde angsten ved at gøre noget, hun ikke har gjort længe. Säsong 22. Del 5 av 12. Producerat år 2016.
08:30 
Tiny House, Big Living
A Tiny House for a Growing Family. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 4. Del 11 av 14. Producerat år 2017.
08:55 
Tiny House, Big Living
Seth's Tiny Bachelor Bus. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 4. Del 12 av 14. Producerat år 2017.
09:20 
Tiny House, Big Living
Pitmaster's 90-Square-Foot Dream Home. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 4. Del 13 av 14. Producerat år 2017.
09:45 
Tiny House, Big Living
Tiny Cowboy House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 4. Del 14 av 14. Producerat år 2017.
10:15 
Tiny House, Big Living
Floating Tiny House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 1 av 14.
10:45 
Tiny House, Big Living
Pushing the Tiny House Limits. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. Säsong 5. Del 2 av 14.
11:15 
Kanal 4 docs
Fanget i den forkerte krop. Miko på 17 blev født som pige, men lever i dag som dreng. Hans familie accepterer hans valg - lige bortset fra hans far. Miko drømmer om at få fjernet sine bryster, men har hidtil fået nej til en operation. Nu har Mikos søster måske fundet en løsning, og hun håber, at det også vil give ham modet til at få talt ud med sin far. Maia på 26, der er psykologistuderende, og født som dreng, har gennemgået en voldsom hormonkur for at blive til den pige, hun føler sig som. Men i hendes ansigt er der stadig tydelige tegn på, at hun engang var et andet køn. Lotte på 51 vil leve som kvinde. I fem år har hun kæmpet for at få lov til at gennemgå en kønsskifteoperation, og nu får hun endelig svar på, om lægerne vil hjælpe hende. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2016.
12:15 
Dobbelt op på jul
Selvom man er identiske tvillinger, betyder det ikke altid at man kan lide hinanden. To tvillinge-søstre mødes til den obligatoriske før-julefrokost, et år efter deres mors død. Begge kvinder er frustrerede over deres liv, samtidig med at de er misundelige på hinandens liv. Så hvorfor ikke udnytte at være tvillinger? De beslutter sig for, at ''bytte liv'' indtil juledag. Ved at gøre det, opdager begge kvinder den sande mening med deres liv, og får dermed et større perspektktiv på, og glæde over, det de allerede har. Producerat år 2017. Regissör: Lee Friedlander, Skådespelare: Mark Deklin, Natasha Bure, Eion Bailey, Candace Cameron Bure.
14:10 
Det store juleønske
Sydney Ragsdale, der for nyligt er blevet skilt, beslutter sig for at fejre jul med sin datter i et hus, hun har arvet. Sydney begynder at bruge mere og mere tid hos den lokale boghandel, hvor hun møder læreren Mac, der også arbejder som Julemand i byen. Mac forsøger hver dag at få juleønsker til at gå i opfyldelse og dette år har Sydney placeret sig i toppen af hans liste over de artige, så da muligheden byder sig, forsøger han at hjælpe hende med at omfavne både livet, julen og kærligheden på ny. Producerat år 2018. Regissör: Alex Wright, Skådespelare: Ryan Paevey, Erica Tremblay, Scottie Thompson.
16:05 
Julens romantiske toner
Adelaide Kay er en populær popsangerinde, der er så træt af tourlivet, at hun sniger sig væk fra tourbussen og den kontrollerende manager. Selvom hun nyder friheden, har hun hverken penge eller planer i den iskolde vinter i Pennsylvania. En lokal familie, der er tæt på at miste deres landbrug, tager sig af Adelaide. Ingen i familien kan genkende superstjernen, undtagen den ældste søn, Dillon. Han regner ud, at han kan tjene hurtige penge, ved at tage billeder af den kendte Adelaide, og sælge dem til pressen. Men Dillon og Adelaide mødes i fælles kærlighed til musik og juletoner - og måske også til hinanden. Producerat år 2017. Regissör: Newey R.C., Skådespelare: Kendra Leigh Timmins, Paula Boudreau, McGarry Kevin, Becca Tobin.
17:55 
En hemmelig julegave
Emma vender hjem for at fejre jul en sidste gang med sine tre søskende i huset, de voksede op i. Efter deres forældres død, er de alle blevet enige om at sælge huset og de beslutter, at Emma skal tage sig af alle ejendelene. Men da hun får vurderet sin mors antikke skrivebord af eksperten Morgan Shelby, opdager de en skjult overraskelse. Det bliver starten på en rejse, hvor Emma opdager nye sider af både familien og kærligheden. Producerat år 2018. Regissör: Maggie Greenwald, Skådespelare: Laura Leighton, Jill Larson, Colin Ferguson, Alicia Witt.
20:00 
En royal nytårsromance
Caitlyn er modedesignerassistent, og hendes verden bliver vendt fuldstændig på hovedet, da prins Jeffrey og hans kommende forlovede, Lady Isabelle, kommer til byen. Isabelle ansætter Caitlyn til at designe en smuk kjole til den kongelige nytårsaften, hvor Jeffrey forventes at fri til Isabelle. Dette kunne blive Caitlyns store gennembrud som designer, men under samarbejdet begynder Caitlyn og Jeffrey at få følelser for hinanden. Og pludselig står Jeffreys kongelige forpligtelser og forventninger til, at han skal ægte Isabelle, i vejen for den spirende kærlighed. Så da nytårsballet nærmer sig, skal Jeffrey og Caitlyn beslutte, om de skal forfølge deres følelser for hinanden eller for altid lægge bånd på deres kærlighed. Producerat år 2017. Regissör: Monika Mitchell, Skådespelare: Crystal Balint, Hayley Sales, Cheryl Ladd, Jessy Schram, Sam Page.
21:55 
Julens glæder
Den hårdtarbejdende Joy Hollbrook har efter endeløse arbejdsdage endelig fanget sin chefs opmærksomhed og står over for en forfremmelse lige inden jul. Men da hun modtager et opkald fra sin tante, der spørger om hjælp efter en operation, må hun skynde sig hjem til Crystal Falls, hvor hun møder sin gamle flamme Ben. For at få tiden til at gå, melder Joy sig til byens legendariske bage konkurrence, selvom Ben ikke mener hun har en chance for at vinde. Alligevel tilbyder han sin hjælp og lige så stille begynder Joy at mindes, hvad det var, hun forlod. Producerat år 2018. Regissör: Monika Mitchell, Skådespelare: Lucia Walters, Beverley Elliott, Matt Long, Danielle Panabaker.
23:55 
People Magazine Investigates
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. Säsong 1. Del 2 av 11.
00:55 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to be the "green baron". Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 6. Del 8 av 8. Producerat år 2013.
01:55 
Blodets bånd
Blood is the new black. En ung familie har succes og masser af penge, men en koldblodig morder gør deres liv til et mareridt. Säsong 4. Del 8 av 13. Producerat år 2014.
02:55 
Tiny House, Big Living [Repris]
A Tiny House for a Growing Family. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11 av 14. Producerat år 2017.
03:20 
Tiny House, Big Living [Repris]
Seth's Tiny Bachelor Bus. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 12 av 14. Producerat år 2017.
03:45 
Tiny House, Big Living [Repris]
Pitmaster's 90-Square-Foot Dream Home. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 13 av 14. Producerat år 2017.
04:05 
Tiny House, Big Living [Repris]
Tiny Cowboy House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14 av 14. Producerat år 2017.
04:30 
Tiny House, Big Living [Repris]
Floating Tiny House. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1 av 14.
04:55 
Tiny House, Big Living [Repris]
Pushing the Tiny House Limits. Boligejere drømmer om at bygge et Tiny House - et lille hus, der bygges på en trailer og nemt kan transporteres rundt. Serien følger mennesker i USA, hvor vi ser de færdige hjem, og følger processen der førte til deres beslutninger. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 2 av 14.
05:15 
My Lottery Dream Home [Repris]
My Lottery Dream Stable. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1 av 14.
05:40 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 11/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 45 av 180. Producerat år 2015.
05:45 
Runway Fashion
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. Säsong 1. Del 49 av 180. Producerat år 2015.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 30/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 52 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:00)
Food Lab
Sandwich with pear and brie. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 88 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se