Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Island Life [Repris]
A View on Camano Island. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 13 av 14.
06:30 
Long Island Medium
Spirit on the Slopes. Det spiritistiske medie Theresa Caputo på Long Island hjælper folk med at få forbindelse til deres kære afdøde. Hendes egen familie ville ønske, at hun kunne slukke for sin gave. Säsong 4. Del 11 av 34. Producerat år 2013.
06:55 
Long Island Medium
Girls Night In. Det spiritistiske medie Theresa Caputo på Long Island hjælper folk med at få forbindelse til deres kære afdøde. Hendes egen familie ville ønske, at hun kunne slukke for sin gave. Säsong 4. Del 12 av 34. Producerat år 2013.
07:20 
De unge mødre
Kamilla kæmper for at komme ovenpå igen efter en svær periode, hvor hun blev hasteindlagt med stress. Louise er gået i skarp træning, fordi hun gerne vil smide de ekstra kilo, hun har taget på efter, der er gået kærestehygge i den med Jesper. Sonny sletter sporene efter Julie i sin lejlighed, der nu igen er en ungkarlehybel. Og Kimmi forbereder sig på at stå på egne ben, inden hun bliver mor, og tager derfor på en osetur med sin mor for at få gode råd til, hvad hun skal købe, når hun får sit eget hjem. Säsong 21. Del 12 av 12. Producerat år 2015.
08:10 
De unge mødre
Julie har været ked af sin krop, siden hun blev mor til Melia. Derfor tager hun ud på sit livs rejse til Istanbul i Tyrket for at få nye bryster og ny numse. Natascha Linea skal til en afgørende scanning, hun får nemlig at vide, om hun venter en dreng eller en pige. Amanda Sisse vil tage endnu et skridt, for at frigøre sig fra fortiden. Derfor tager hun til numerolog for at få et nyt navn. Sabrina er ny ung mor og bor i Nykøbing F. Hun kæmper for at være en god mor for sin to-årige søn på trods af, at hun lider af den alvorlige sygdom sklerose. Säsong 22. Del 1 av 12. Producerat år 2016.
09:00 
Din sang
Din sang - Jesper Binzer og HUSH. Daniel blev mobbet igennem hele folkeskolen, hvilket resulterede i massiv overvægt og depressive tanker. I dag er han dog kommet ud på den anden side, og han har både tabt sig 50 kg og taget en uddannelse som personlig træner. Daniels forældre vil gerne hylde ham for hans gå-på-mod med en optræden af idolet Jesper Binzer. Line kom galt afsted i sine unge år, da hun eksperimenterede med ecstasy. Det knuste mange drømme, og i dag lever Line i en konstant depression og kan ikke få børn. Men hun finder stadig tid og overskud til at holde foredrag for andre unge om farerne ved at tage stoffer, så Lines søster synes, at hun fortjener en sang af yndlingsbandet HUSH. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2018.
09:50 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 126. Del 4 av 13.
10:20 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 126. Del 5 av 13.
10:50 
Mother & Daughter Renovate
Good Bones. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 1. Del 5 av 11.
11:50 
Mother & Daughter Renovate
An Old House Attracts New Neighbors. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 1. Del 6 av 11.
12:45 
Mother & Daughter Renovate
Family Reunion Renovation. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 1. Del 7 av 11.
13:45 
Mother & Daughter Renovate
A Structure Worth Saving. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 1. Del 8 av 11.
14:45 
90 Day Fiance: Before the 90 Days
Red Flags. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. Säsong 1. Del 9 av 14. Producerat år 2017.
15:45 
Say Yes To The Dress - UK
The Father of the Bride Show. Harriet elsker mode og vil have en kjole, der passer til hendes designersko, men hendes far er ikke enig. Og Rebekah skal prøve sin kjole for sidste gang. Säsong 2. Del 22 av 40. Producerat år 2017.
16:15 
Say Yes To The Dress - UK
The Dress for Less Show. David besøger en Oxfam brudebutik, der hjælper kommende brude med at vælge den perfekte kjole og på samme tid hjælpe folk, der lever i fattigdom. Vil de sige ja til mindre?. Säsong 2. Del 23 av 40. Producerat år 2017.
16:50 
De unge mødre
Puk Rebecza er begyndt i skole, og prøver at vende tilbage til hverdagen efter tabet af sin datter. Malou Stella har selv fået ansvaret for sin og sønnens hverdag, efter hun er flyttet hjemmefra. Men nu er pengene sluppet op. Den nybagte mor Stine er på hospitalet, da hun har opdaget en knude i brystet. Säsong 7. Del 27 av 30.
17:20 
De unge mødre
17-årige Malou Stella, der netop er flyttet hjemmefra med sin søn, forsøger for femte gang at gennemføre et skoleforløb. Christina fra Amager har besluttet, at hun vil starte som selvstændig negletekniker og Puk Rebecza og Jacob venter stadig på svar på, hvorfor deres lille datter var død ved fødslen. Säsong 7. Del 28 av 30.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
There's no i in team. Bailey lancerer en særlig "domino-procedure" i forbindelse med en række operationer. Derek bliver krediteret for et studie af en hjernesvulst, som han lavede sammen med Meredith. Lexie prøver at få George til at lægge mærke til hende. Sloan får kærlighedsråd af Callie. En person dukker op, og et forhold udvikler sig. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 5 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
Life during wartime. Dr. Owen Hunt, en dygtig tidligere feltlæge, ankommer til Seattle Grace hospitalet, hvor han er blevet udnævnt til chef for intensiv-afdelingen. Hunt bruger noget uortodokse metoder, og det bryder Izzy sig bestemt ikke om. Bailey bliver sat på sit livs prøve, da hun får til opgave at gennemføre en nærmest umulig operation. Säsong 5. Del 6 av 24.
20:00 
Det store juleønske
Sydney Ragsdale, der for nyligt er blevet skilt, beslutter sig for at fejre jul med sin datter i et hus, hun har arvet. Sydney begynder at bruge mere og mere tid hos den lokale boghandel, hvor hun møder læreren Mac, der også arbejder som Julemand i byen. Mac forsøger hver dag at få juleønsker til at gå i opfyldelse og dette år har Sydney placeret sig i toppen af hans liste over de artige, så da muligheden byder sig, forsøger han at hjælpe hende med at omfavne både livet, julen og kærligheden på ny. Producerat år 2018. Regissör: Alex Wright, Skådespelare: Ryan Paevey, Erica Tremblay, Scottie Thompson.
22:00 
Kærlighed og julekunst
Mens Emma venter på sine eksamensresultater fra jurastudiet, rejser hun til sin hjemby i juleferien. Her er hun chokeret over at opdage, at den lokale og meget populære isskulpturkonkurrence er i fare!. Fast besluttet på at redde konkurrencen, inddrager hun alt lige fra sponsorer til lokale kunstnere, og hun møder også Nick, der er fantastisk til at lave isskulpturer, men som ikke er interesseret i at deltage i konkurrencen. Nick ændrer dog mening, da han ser alt det Emma har stablet på benene, og de stiller op som et team til konkurrencen, for sammen har de chancen for at vinde ikke bare i konkurrencen, men også i kærligheden. Producerat år 2017. Regissör: Bradley Walsh, Skådespelare: Damon Runyan, Wendy Crewson, Taylor Cole.
23:50 
People Magazine Investigates
Blood In the Sand. Politiet finder liget af en 14-årig pige på en strand i San Diego og mener, at det relaterer sig til mordet på en anden teenager. Men er gerningsmanden en af deres egne?. Säsong 2. Del 12 av 12.
00:50 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to rob a pawn shop. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 6. Del 6 av 8. Producerat år 2013.
01:50 
Ex on the Beach 3
Ex on the Beach - Danmark. Jill, Jeppe og Frederik er på stranden for at tage imod villaens nyeste ex. Efter deres heftige nat i suiten regner Jill ikke med at høre, at Jeppe sagtens kunne finde på at droppe hende, hvis en bedre model kom op af vandet. Men det er nøjagtigt, hvad han siger, og det er ikke optimalt for stemningen - slet ikke da det viser sig, at det ER Jeppes ex, der ankommer. Hun hedder Naja, og hun kunne da godt Jeppe igen. Måske. Men der er flere kræfter, der arbejder i det skjulte på at få hende til at se efter en anden fyr. Säsong 3. Del 12 av 24. Producerat år 2019.
02:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Good Bones. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5 av 11.
03:35 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
An Old House Attracts New Neighbors. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 11.
04:20 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Family Reunion Renovation. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 11.
05:05 (06:20)
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Global Coast. Nygifte Kelly og Jason splittede deres første hjem ad under en renovering, og nu kan de ikke bo der. Nate og Jeremiah vil gøre det til den perfekte strandbolig. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se