Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters [Repris]
Newlyweds New to Nashville Seek Home with Character. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 22/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 115. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
06:25 
Long Island Medium [Repris]
Meeting the Parents. Theresas forbindelse til ånderne har intet filter og heller ej nogen stopknap. Det ved Victoria, så hun er noget nervøs, da hendes kæreste og hans forældre kommer til middag. '. 06/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1 av 14. Producerat år 2011.
06:50 
Long Island Medium [Repris]
Drumming and Healing. Theresa har så travlt, at hun trænger til at få fodfæste, så hun ringer til sin spirituelle healer, Pat. 06/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2 av 14. Producerat år 2011.
07:15 
De unge mødre [Repris]
Maria er rørt til tårer, når hun holder dåbsfest for sønnen Jean. På trods af bruddet med Sonny er Julie ovenpå og smaskforelsket. Sasja finder sit indre legebarn frem i Bonbon Land, mens Hannah Melissa har taget kæresten René og datteren Cecilya med til sin fars hjemland Serbien, hvor hendes udkårne skal godkendes af svigerfar. 17/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 8 av 14. Producerat år 2014.
08:05 
Mexico Life [Repris]
A Puerto Vallarta Romance. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 21 av 28.
08:30 
Mexico Life [Repris]
Entertaining Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 22 av 28.
08:55 
Mexico Life [Repris]
No Sleep 'til Tulum. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 23 av 28.
09:20 
Mexico Life [Repris]
Angling Toward Mahahual. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 24 av 28.
09:45 
Mexico Life [Repris]
Experiencing a New Culture in Puerto Morelos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 25 av 28.
10:15 
Mexico Life [Repris]
An Office With an Ocean View in Akumal. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 26 av 28.
10:45 
Mexico Life [Repris]
Scoring Goals in Huatulco. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 27 av 28.
11:15 
Mexico Life [Repris]
From Chilly Minnesota to Toasty Huatulco. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 28 av 28.
11:45 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 7 av 14. Producerat år 2017.
12:15 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 8 av 14. Producerat år 2017.
12:45 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 9 av 14. Producerat år 2017.
13:15 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 10 av 14. Producerat år 2018.
13:50 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 11 av 14. Producerat år 2018.
14:15 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 12 av 14. Producerat år 2018.
14:50 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
Efter de første 90 dage fortsætter parrenes liv på sædvanlig vis, men når de ser tilbage på deres tid med et K1-visum, opdager de, at deres ikke er blevet lettere. Säsong 2. Del 13 av 18.
15:50 
Say Yes to the Dress
Cheetah Bride. Der er nok at se til! Skuespilleren Sabrina Ryan shopper efter en kjole med designeren Hayley Paige. En Kleinfeld-konsulent skal giftes, og Randy møder en 11-årig superfan. Säsong 16. Del 20 av 22.
16:50 
De unge mødre
Glennie har fødselsdag og er inviteret i byen af sin kæreste, som har en hemmelig plan om at fri til hende. Camilla venter sit fjerde barn og er nu blevet indkaldt i retten for anklagen om socialt bedrageri. I Aalborg skal Camilla i praktik på et kontor, og hun har svært ved at finde ud af, hvad hun skal have på. Säsong 6. Del 29 av 30.
17:20 
De unge mødre
Kristina er i gang med at flytte sine og sin søns ting, for hun har valgt at droppe forholdet til Brian. Camilla har første arbejdsdag på sin praktikplads, men hun frygter, at sønnen er syg. I Silkeborg fejrer Glennie sin fødselsdag og snart skal hun give sin kæreste et afgørende svar. Säsong 6. Del 30 av 30.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Forever young. Et uheld sender en hel bus fuld af unge skoleelever på hospitalet, hvilket får lægerne til at mindes deres egen ungdom. Især Bailey, der kan relatere til buschaufførens historie, genlever den angst hun led af i sine unge år. Cristina får en chance for at imponere Erica, imens Derek begynder at date andre kvinder. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 8 av 17.
18:55 
Greys hvide verden
Crash into me - Part 1. En stor ulykke, der involverer to ambulancer, skaber kaos på hospitalet. Cristina og Izzie konkurrerer imens Richard og Meredith behandler to reddere, der sidder fast i ambulancen. Derek og George må reagere hurtigt, da en af de involverede får et slagtilfælde og Lexie befinder sig pludselig i en klæbrig situation. Säsong 4. Del 9 av 17.
20:00 
Baby Mama
Kate Holbrook er en succesfuld 37-årig forretningskvinde, der altid har sat sin karriere før sit privatliv. Men på det seneste er hendes biologiske ur begyndt at tikke højere og højere, og hun beslutter derfor at, at det er på tide at få et barn. Det er dog lettere sagt en gjort, da Kate finder ud af, at hendes chancer for at blive gravid er så godt som umulige. Men så kan man jo heldigvis bare få sig en rugemor fra de lidt lavere trin på rangstien. Regissör: Michael McCullers, Skådespelare: Sigourney Weaver, Greg Kinnear, Amy Poehler, Tina Fey.
22:10 
En verden udenfor
Bankmanden Andy Dufresne idømmes livsvarigt fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået. Han sendes til Shawshank-fængsel, hvor han nu må forsøge at opbygge en tålelig tilværelse blandt nogle af USA's værste forbrydere. De første år synes som et mareridt, men lidt efter lidt får Dufresne opbygget både status og vennekreds. Men selv som garvet indsat ligger Dufresne stadig planer om, hvordan han kan flygte og hævne sig på dem, der har gjort ham ondt. Producerat år 1994. Regissör: Frank Darabont, Skådespelare: Morgan Freeman, Bob Gunton, Tim Robbins.
01:10 
The Family Man
Jack Campbell er en typisk arbejdsnarkoman på Wall Street, der nyder livet som ungkarl i byen, der aldrig sover og har alt, han kunne ønske sig. Det tror han i hvert fald. Men en dag får han pludselig muligheden for at se, hvordan hans liv ville have set ud, hvis han var blevet sammen med sin gamle kæreste, Kate, i stedet for at vælge karrieren. Han vågner nemlig op ved siden af Kate, der nu er hans kone, og deres to små børn. Og så er der dømt familieliv for den helt store guldmedalje. Lige så stille begynder Jack at tvivle på om han traf det rigtige valg dengang for mange år siden, da han lod Kate gå. Producerat år 2000. Regissör: Brett Ratner, Skådespelare: Don Cheadle, Jeremy Piven, Téa Leoni, Nicolas Cage.
03:40 
Blodets bånd
Rest in Pieces. Historier fra den virkelige verden om dystre familiedramaer, hvor søskenderivalisering, familieaffærer og utroskab resulterer i ultimativt forræderi. Säsong 2. Del 12 av 13. Producerat år 2012.
04:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 25/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7 av 14. Producerat år 2017.
04:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 25/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8 av 14. Producerat år 2017.
05:20 (06:15)
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 25/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9 av 14. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se