Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Hjemme i Valeries køkken [Repris]
Why Did the Chicken Cross the Road?. Lad dig inspirere, når Valerie Bertinelli laver lækker hjemmelavet mad til både familie og venner. Med sig i bagagen har hun opskrifter, der er gået i arv gennem flere generationer, hvilket præger Valeries mad, der på én gang er moderne og genkendelig. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 1 av 13.
06:25 
Long Island Medium [Repris]
Sailing with spirits. Theresa arbejder med en gruppe passagerer på et cruise. Der er ingen vej væk fra ånderne på skibet, så hvor mange mennesker kan hun nå?. Larry har en stor overraskelse til hende. 05/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9 av 9. Producerat år 2011.
07:15 
De unge mødre [Repris]
Maria mærker de store følelser, der er forbundet med at være nybagt mor. Sonny finder ud af at Julie ikke har fortalt hele sandheden om sit ophold hos sin mor i Slagelse. Camilla og Kevin genoplever forelskelsens rus, når de fester på græsk manér. Kærligheden har svære kår for det kommende forældrepar Stefanie og Klaus i Kolding. 16/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 7 av 14. Producerat år 2014.
08:05 
Brunch @ Bobby's [Repris]
It's the Brunch After Christmas. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 12 av 13. Producerat år 2016.
08:30 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Inspired by Italy. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 13 av 13. Producerat år 2017.
08:55 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Pancake House Favorites. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1 av 17. Producerat år 2015.
09:20 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Entertaining Middle Eastern Style. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3 av 17. Producerat år 2015.
09:45 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Guilt-Free Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 6 av 17. Producerat år 2016.
10:10 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Breaking Bread for Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 7 av 17. Producerat år 2016.
10:45 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Money-Saving Showstoppers. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 8 av 17. Producerat år 2016.
11:10 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Buttermilk Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 9 av 17. Producerat år 2016.
11:45 
House Hunters International
Off She Goes to Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 8 av 13.
12:15 
House Hunters International
Diving into Utrecht. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 9 av 13.
12:45 
House Hunters International
Blogging in Da Nang, Vietnam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 10 av 13.
13:15 
House Hunters International
Victory in Vicenza. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 11 av 13.
13:45 
House Hunters International
Family Time in Kaiserslautern. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 12 av 13.
14:15 
House Hunters International
Berlin on a Budget. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 13 av 13.
14:50 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
Efter de første 90 dage fortsætter parrenes liv på sædvanlig vis, men når de ser tilbage på deres tid med et K1-visum, opdager de, at deres ikke er blevet lettere. Säsong 2. Del 12 av 18.
15:50 
Say Yes to the Dress
Bionic Bride. Rebekah, der er modellen med armprotesen, beder Randy om hjælp til at finde drømmekjolen. Og så er der dømt søskendejalousi og højlydt drama for bruden Crystal!. Säsong 16. Del 19 av 22.
16:50 
De unge mødre
22-årige Camilla er mor til tre børn, men hun har mistanke om, at hun er gravid igen. Katherina har haft store problemer med sin graviditet og det har påvirket forholdet til hendes kæreste. Glennie er kommet hjem med sin datter, men er stadig ved at lære de mange nye rutiner som mor. Säsong 6. Del 27 av 30.
17:20 
De unge mødre
Malou Stella har været tæt på at flytte hjemmefra uden sin søn. Katherina får i dag svar på om der er sket fremskridt med Mikkels voldelige opførsel. Glennie kæmper med amningen, men får hjælp af sundhedsplejersken. Säsong 6. Del 28 av 30.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Physical attraction...chemical reaction. George og Izzie kemi bliver sat på prøve, da de prøver at genskabe det magiske øjeblik fra den første gang, de var sammen. Callie søger råd hos Bailey, da hun begynder at føle sig presset over rollen som Chief Resident, imens Meredith og Lexie knytter bånd gennem en patient, der kæmper med at opbygge et forhold til sin adoptivdatter. 23/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 7 av 17.
19:00 
Greys hvide verden
Forever young. Et uheld sender en hel bus fuld af unge skoleelever på hospitalet, hvilket får lægerne til at mindes deres egen ungdom. Især Bailey, der kan relatere til buschaufførens historie, genlever den angst hun led af i sine unge år. Cristina får en chance for at imponere Erica, imens Derek begynder at date andre kvinder. Säsong 4. Del 8 av 17.
20:00 
Greys hvide verden
Reunited. Meredith må gå stille til værkst, da hun hjælper Jo med en besværlig operation. Imens er en patient på hospitalet blevet erklæret hjernedød efter et fald på en byggeplads. Nu må hendes to søstre tage den hjerteskærende beslutning og finde frem til, om hun skal holdes i live eller ej. Säsong 16. Del 3 av 25. Producerat år 2019.
21:05 
Meghan Markle: En hertuginde med stil
I denne dokumentar ser vi nærmere på det enorme aftryk den tidligere hollywoodstjerne og nu hertuginde Meghan Markle har sat på tidens modetendenser verden over. Vi sætter fokus på nogle af hendes mest ikoniske outfits og går bag om scenen, for at vise hvad det kræver at bevare Meghan som et modeikon i hendes rolle som ’hertuginden af stil’. Producerat år 2019.
22:10 
Plastikkongerne [Repris]
I sæsonens sidste afsnit er det de store beslutningers dag: Søren skal endeligt afgøre, om han vil flytte til udlandet eller ej, mens Marc til gengæld beslutter, at han har brug for en partner, hvis han skal nå i mål med sit privathospital. Marie Louise foretager sin hidtil største operation, en maveplastik, hvor hun fjerner flere kilo løst maveskind, og Jesper løfter sløret for, hvad han har tænkt sig at lave i fremtiden, nu hvor han har solgt klinikken. Botoxkongen, Kim Novaa, fejrer ”Nål nummer 1 million” og patienten er Dario von Slutty. Kim fejrer også sin 1-års bryllupsdag med en tur i luftballon, men det er ikke noget, der imponerer hans kone. 23/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
23:10 
Det perfekte mord
Death of a salesman. En forretningsdrivende bliver skudt lige uden for sit kontor i Bronx. Politiet finder ud af, at han havde en stor gæld, så myrdede hans kone ham måske?. Eller arrangerede han sin egen død?. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2014.
00:10 
People Magazine Investigates [Repris]
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. 14/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8 av 11.
01:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to run with my brother. Mord, bankrøverier og narkosager. Alle historierne i denne spændende dokumentarserie er vidt forskellige med undtagelse af én ting: alle gerningsmændende har haft held til enten at undgå tilfangetagelse eller flygte fra et fængsel!. Säsong 5. Del 4 av 13.
02:10 
Blodets bånd
Buzz Kill. Mød en række amerikanske familier, der tilsyneladende er harmoniske, velfungerende og lever et idyllisk familieliv. Men under overfladen bærer de på en dyster hemmelighed eller har godt med skeletter i skabet!. Säsong 2. Del 11 av 13. Producerat år 2013.
03:10 
House Hunters International [Repris]
Off She Goes to Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 8 av 13.
03:35 
House Hunters International [Repris]
Diving into Utrecht. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 9 av 13.
04:00 
House Hunters International [Repris]
Blogging in Da Nang, Vietnam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 10 av 13.
04:25 
House Hunters International [Repris]
Victory in Vicenza. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 11 av 13.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Family Time in Kaiserslautern. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 12 av 13.
05:15 (06:00)
House Hunters International [Repris]
Berlin on a Budget. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 13 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se