Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
A Backyard Barn for Karen. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9.
06:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
League City Limits. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 14. Producerat år 2019.
07:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 1.
07:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 2.
07:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 02/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 3.
08:20 
Beach Hunters
Coming Back to the Crystal Coast. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. Säsong 7. Del 13.
08:45 
Beach Hunters
Holden Beach Haven. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. Säsong 7. Del 14.
09:05 
Beach Hunters [Repris]
St. Augustine Beach Home. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 15/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2019.
09:30 
Beach Hunters [Repris]
Beach Hunting in Gulf Breeze, Florida. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 15/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2019.
09:55 
Beach Hunters [Repris]
A Snowy Visit to Camano Island. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 15/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2019.
10:25 
Beach Hunters [Repris]
Folly Beach Hunters. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 15/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2019.
11:00 
Vacation House for Free [Repris]
Rustic Paradise by the Lake. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. ,. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2018.
12:00 
Vacation House for Free [Repris]
Marathon Getaway. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. ,. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
13:00 
Vacation House for Free [Repris]
Key Largo Retreat. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. ,. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
14:05 
Første jul uden sne
Kathrine er skilt, arbejdsnarkoman og mor til 8-årige Zac. Karrieren og livet i New York er godt, omend en kende travlt. Men da Zac påpeger, at hun heller ikke denne gang nåede at se ham spille kamp - som den eneste, må hun gøre noget. Julen står for døren, så en tur hjem til hendes mor i syden er oplagt. I første omgang kan Zac ikke helt forstille sig jul uden sne, men så møder han Papa Noel. Kathrine møder sin ungdomskæreste, Caleb, så nu vakler hun mellem storbyens puls og den stille, rytme i den lille by i sydens sol. Producerat år 2013. Regissör: Leslie Hope, Skådespelare: Tyler Hilton, Randy Travis, Hilarie Burton.
15:55 
Engle i sneen
Når kærligheden, gnisten og julestemningen er fuldstændig forsvundet, skal der noget helt særligt til for at genskabe den. Familien Montgomery er sneet inde i en hytte uden julepynt langt fra alt, så der skal et mindre mirakel til for, at det bliver en god jul. Miraklet viser sig i form af familien Tucker, som er kørt galt i sneen og har nu søget ly for stormen det eneste sted, hvor de kan se lys. Producerat år 2015. Regissör: George Erschbamer, Skådespelare: Chris Potter, Colin Lawrence, Kristy Swanson.
17:55 
De unge mødre [Repris]
Lunas søn Zilas på seks måneder skal lære at spise efter BLW-metoden, og det betyder, at han ikke skal have mos eller grød. Derfor laver hun en lasagne, og hun er spændt på, om han vil smage den. Nanna-Johanne har lagt en gennemtænkt slagplan for, hvordan hun får sønnen Julius til at aflevere sine elskede sutter. Annica er flyttet i en mindre lejlighed med kun et børneværelse, og det giver udfordringer, når børnene skal puttes. Nanna tager til numerolog i håbet om, at et nyt navn kan give hende et bedre liv. ,. Säsong 25. Del 13. Producerat år 2018.
18:55 
Greys hvide verden [Repris]
Help, I'm Alive. Meredith er udfordret af Lincs nonchalant attitude. Da hun har diagnosticeret Catherine, er Maggie bekymret for at Richard, Jackson og Catherine ikke accepterer diagnosen. ,. Säsong 15. Del 10. Producerat år 2018.
20:00 
Julemiraklet
Amerikanskt drama fra 2013. Kristin Cartwrights liv i 2013 er ikke helt, hvad hun havde håbet på i 1996! Det er juleaften og hun har tilbragt den mutters alene. Julemorgen vågner hun i 1996, hvor hun møder sig selv som 17-årig, og den familie, som hun ikke har talt med i årevis. Dette er Kristin chance for at ændre sin fortid, nutid og gøre noget ved den fremtid, der pt ikke ser så lovende ud. Producerat år 2013. Regissör: Jim Fall, Skådespelare: Will Kemp, Courtney Henggeler, Shiri Appleby.
21:55 
En mand til jul
Hvis Brooke lader sig gifte med kollegaen Roger, lover hendes chef en forfremmelse og fordobling af hendes løn. Roger får tilgengæld mulighed for at blive i USA. Brooke går modvilligt med til aftalen, men som julen nærmer sig, nærmer de to sig også hinanden. Producerat år 2016. Regissör: David DeCoteau, Skådespelare: Ricco Ross, Eric Roberts, Vivica A Fox.
23:40 
Blod, svigt og tårer
Sergeant Swinger. Michelles mand er udstationeret i flyvevåbnet, og imens har hun en affære. I krig og kærlighed gælder alle kneb, lige indtil manden kommer hjem og minder hende om, at kærlighed er en krig. Säsong 4. Del 4.
00:50 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Tall, Dark and Deadly. Chanin er mor til fem og ser frem til en frisk start efter skilsmissen fra sin eksmand, Clay. Men vil hendes datingforsøg på nettet føre til en tragedie?. 21/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2013.
01:50 
Murder Chose Me [Repris]
How To Close A Homicide. Betjent Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. ,. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
02:50 
Det perfekte mord [Repris]
Deadly divorce. En mor fra Milwaukee bliver myrdet i 1981. Hendes søn beskriver, at han har set en maskeret mand med hestehale løbe væk. Er det den bitre eksmand?. Eller en nabo? Politiet gør en chokerende anholdelse, men er det nu også den rette?. ,. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2014.
03:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
League City Limits. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 14. Producerat år 2019.
04:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 1.
04:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 2.
04:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 3.
05:15 (05:55)
Mother & Daughter Renovate [Repris]
A Backyard Barn for Karen. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 27/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå