Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Poltergeist Property. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6.
06:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
IT Geek to Rich and Chic. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2018.
07:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1.
07:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
Payday in V-A. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2.
07:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Hero's Reward. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 25/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3.
08:20 
Beach Hunters
Pacific Northwest Ocean Paradise. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. Säsong 7. Del 7.
08:45 
Beach Hunters
Connecticut Family Beach Home. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. Säsong 7. Del 8.
09:10 
Beach Hunters
Slice of Paradise on the Oregon Coast. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. Säsong 7. Del 9.
09:35 
Beach Hunters
South Shore Waterfront Home. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. Säsong 7. Del 10.
10:00 
Beach Hunters
Florida Family Getaway. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. Säsong 7. Del 11.
10:30 
Beach Hunters
Coming Back to the Crystal Coast. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. Säsong 7. Del 12.
11:00 
Vacation House for Free [Repris]
Private Country Cape Escape. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. ,. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2018.
12:00 
Vacation House for Free [Repris]
Cottage on the Lake. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. ,. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2018.
13:00 
Vacation House for Free [Repris]
Classic Cape Escape. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. ,. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2018.
14:00 
Vacation House for Free [Repris]
Desert Dreaming. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Efter at have fundet og købt en ejendom til en rimelig pris, bruger Matt smarte tricks til at hjælpe par med at renovere og placere det på lejemarkedet. Ved at maksimere indkomsten, kan Matts kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. ,. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2018.
15:00 
Flip or Flop [Repris]
Thrifty vs. Glitzy. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2015.
15:30 
Flip or Flop [Repris]
The Money Pit. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2015.
16:00 
Flip or Flop
Junk Yard Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2015.
16:30 
Flip or Flop
Pipe Dreams. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2015.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Martinna er træt af at føle sig tyk, så nu sætter hun skub i sit vægttab ved at træne – noget hun aldrig har gjort før. Simone har aldrig fået sig en uddannelse, og det skyldes blandt andet en svær skoletid præget af ordblindhed. Michelle og Casper tager på deres første date uden Elliot, og Michelle håber på, at familien snart skal udvides. Og så skal vi byde velkommen til en ny ung mor. Luna på 24 år har fået tre børn i løbet af tre år. Hun opdrager ifavnsk og det indebærer blandt andet langtidsamning og samsovning. ,. Säsong 25. Del 8. Producerat år 2018.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Momma Knows Best. Folk kigger efter Meredith, da hun dukker op på arbejdet, helt klar til en date senere samme dag. Og Alex foretager en tvivlsom beslutning for at redde en patient. 19/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 4. Producerat år 2018.
19:00 
Greys hvide verden
Everyday Angel. Meredith taler med Teddy om sine personlige kampe. Säsong 15. Del 5. Producerat år 2018.
20:00 
Say Yes To The Dress: Lancashire [Repris]
Do You See What I See. Modeeksperten Gok Wan er en mester i at klæde kvinder på, så hvis man leder efter den vigtigste kjole i sit liv, kan man ikke være i bedre hænder!. I denne udgave af ’Say Yes to the Dress’ kommer vi med indenfor hos Ava Rose Hamilton, en prisvindende brudebutik i hjertet af Lancashire i England. Gok Wan træder til for at hjælpe, når nervøse brude skal finde den helt rigtige kjole, så de kan føle sig smukke og selvsikre på den store dag. Og hvis den perfekte kjole ikke eksisterer, skaber Gok og holdet den fra bunden!. 07/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
21:00 
Magic Mike: XXL
Der er gået tre år siden Mike Lane forlod livet som stripper – og sit scenenavn Magic Mike – for at forfølge drømmen om at starte sit eget møbelfirma. Men livet som selvstændig erhvervsdrivende er bestemt ikke nemt, og da Mikes tidligere kollegaer får hårdt brug for hans magiske danse-moves til en sidste optræden, overtales han til at finde tangatrussen frem og vende tilbage på scenen!. Producerat år 2015. Regissör: Gregory Jacobs, Skådespelare: Sharon Blackwood, Joe Manganiello, Matt Bomer, Channing Tatum, Juan Piedrahita.
23:40 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to murder my own family. Efter mordet på stedmoren og sine brødre idømmes James Wiley fængsel på livstid. Han stikker af og gemmer sig under et lastbilhjul. Et opkald til en ven viser sig at være en fejl. ,. Säsong 5. Del 5.
00:40 
Blod, svigt og tårer
Tall, Dark and Deadly. Chanin er mor til fem og ser frem til en frisk start efter skilsmissen fra sin eksmand, Clay. Men vil hendes datingforsøg på nettet føre til en tragedie?. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2013.
01:40 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Love is the Drug. Vi afdækker flere skandaløse historier om forræderi, bedrag og seksuelle intriger og viser, hvordan kærlighed kan være livsfarlig. Hvem slipper af sted med mord?. 14/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 20.
02:40 
Murder Chose Me [Repris]
The Yellow House on Kent Street. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. ,. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
03:35 
Det perfekte mord [Repris]
Daddy Dearest. I 2004 bliver Jarrod Davidson skudt ned i døren ind til sin lejlighed, og en stor efterforskning bliver sat i gang. ,. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2014.
04:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
IT Geek to Rich and Chic. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2018.
04:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1.
05:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
Payday in V-A. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2.
05:35 (05:55)
My Lottery Dream Home [Repris]
A Hero's Reward. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 20/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå