Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
The Shabbiest Townhouse. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11.
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 04/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 12.
07:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 03/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 13.
07:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Big Home for a Big Prize. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 03/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
08:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Lottery Winner's Dog House. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 05/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
08:35 
Halloween Wars
The Boogeyman's Nightmare. I denne kagedyst tørner slikmagere, kagebagere og græskar-skærere sammen i hold, når de skal dyste om, hvem der kan lave de største, vildeste og mest uhyggelige, spiselige Halloween-kreationer. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2018.
09:25 
Halloween Wars
Clowns vs. Zombies. I denne kagedyst tørner slikmagere, kagebagere og græskar-skærere sammen i hold, når de skal dyste om, hvem der kan lave de største, vildeste og mest uhyggelige, spiselige Halloween-kreationer. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2018.
10:10 
Halloween Wars
Witch Gets a New Ride. I denne kagedyst tørner slikmagere, kagebagere og græskar-skærere sammen i hold, når de skal dyste om, hvem der kan lave de største, vildeste og mest uhyggelige, spiselige Halloween-kreationer. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2018.
11:10 
Halloween Wars
Halloween Time Travel. I denne kagedyst tørner slikmagere, kagebagere og græskar-skærere sammen i hold, når de skal dyste om, hvem der kan lave de største, vildeste og mest uhyggelige, spiselige Halloween-kreationer. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2018.
12:10 
Halloween Wars
Outbreak!. I denne kagedyst tørner slikmagere, kagebagere og græskar-skærere sammen i hold, når de skal dyste om, hvem der kan lave de største, vildeste og mest uhyggelige, spiselige Halloween-kreationer. Säsong 8. Del 5. Producerat år 2018.
13:10 
Outrageous Pumpkins
At skære græskar ud er en klassisk Halloween-tradition, men deltagerne i ’Outrageous Pumpkins’ tager det skridtet videre!. Her byder værtinden Alyson Hannigan velkommen til syv græskareksperter, som skal dyste om titlen som mesterskærer. De får testet deres kreativitet til det yderste og skal bevise, hvem der kan lave de vildeste græskarskulpturer, som både hylder Halloween og imponerer dommerne. Producerat år 2019.
14:15 
Forelsket i julemanden
Siden Jen Robbins mand forlod hende juleaften for seks år siden, har hun haft et rimelig anstrengt forhold til jul!. Sønnen Eric var kun et år, så han kan ikke forstå, hvorfor hans mor ikke er lige så begejstret, som han. Han tror fuldt og fast på julemanden og elsker alt omkring jul. Jen vil gøre alt for sin søn. Ud over den bedste jul, skal han også have faderfigur i sit liv. Sam Franklin, som er journalist på den lokale avis, kunne være noget. Eric mener dog, at Chris, byens julemand, ville være den perfekte stedfar og som julen nærmer sig, begynder Jen at tænke, at han måske har ret. Producerat år 2013. Regissör: Sam Irvin, Skådespelare: Matthew Lawrence, Julie Brown, Samarie Armstrong.
16:10 
Julens romantiske toner
Adelaide Kay er en populær popsangerinde, der er så træt af tourlivet, at hun sniger sig væk fra tourbussen og den kontrollerende manager. Selvom hun nyder friheden, har hun hverken penge eller planer i den iskolde vinter i Pennsylvania. En lokal familie, der er tæt på at miste deres landbrug, tager sig af Adelaide. Ingen i familien kan genkende superstjernen, undtagen den ældste søn, Dillon. Han regner ud, at han kan tjene hurtige penge, ved at tage billeder af den kendte Adelaide, og sælge dem til pressen. Men Dillon og Adelaide mødes i fælles kærlighed til musik og juletoner - og måske også til hinanden. Producerat år 2017. Regissör: Newey R.C., Skådespelare: Kendra Leigh Timmins, Paula Boudreau, McGarry Kevin, Becca Tobin.
17:55 
De Unge Mødre [Repris]
Maria og kæresten Niklas tager på deres livs første date uden børn, for de skal nemlig i gang med at planlægge deres bryllup. Romantikken blomstrer også i San Fransisco, hvor Nadia-Shila og Jeremy tager på date, inden de bliver forældre til Hope. Nanna-Johanne vil gerne give sin søn et kæledyr, fordi hun selv har haft stor glæde af dyr i sin barndom. Spørgsmålet er dog, hvilket dyr Julius vælger, for han må nemlig helt selv vælge. Luna har truffet en stor beslutning, som får konsekvenser for hende og børnenes fremtid. ,. Säsong 25. Del 16. Producerat år 2018.
18:55 
Greys hvide verden [Repris]
I Walk The Line. Et hav af patienter kommer til Grey Sloan Memorial, og Owen og Amelia får nogle potentielt livsændrende nyheder om Betty. ,. Säsong 15. Del 13. Producerat år 2018.
20:00 
Snemandens julekys
Amerikansk drama fra 2017. Hver jul bygger Sarah og hendes bedste ven Nick den perfekte mand til hende - i form af snemanden, Cole!. For Sarah leder stadig efter kærligheden, men så en dag ringer det på døren, og udenfor står en pæn fyr, som har fundet snemandens røde halstørklæde ude på gaden. Fyren hedder søreme også Cole og virker umiddelbart som den perfekte mand for Sarah. Der opstår snart sød musik mellem de to, hvilket til gengæld får Nick til at indrømme, at han har været hemmeligt forelsket i Sarah i alle de år – så nu står Sarah pludselig med to skønne mænd, som hun skal vælge imellem!. Producerat år 2017. Regissör: Douglas Mitchell, Skådespelare: Jesse Hutch, Adam Hurtig, Ashley Newbrough.
21:55 
En uventet jul
Amerikanskt drama fra 2016. Maddie er en rigtig karrierepige, som beslutter sig for at køre afsted til en af sine kunders bryllup. Skæbnen har dog planer for bypigen. Maddies bil går i stå, og hun strander i den lille by, Christmas Valley. Som navnet antyder, elsker de julen i byen, og Maddie får efterhånden øjnene op for et helt andet liv - og Kevin Tyler. Producerat år 2016. Regissör: Graeme Campbell, Skådespelare: Brennan Elliott, Madison Brydges, Bonnie Somerville.
23:40 
Blod, svigt og tårer
I'll Have What She's Having. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. Säsong 4. Del 7.
00:40 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Lover's Roulette. Flere skandaløse historier om svigt, bedrag og seksuelle intriger optrevles for at vise, hvor dødsensfarlig kærlighed kan være. Men hvem slipper af sted med mord?. 24/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2013.
01:40 
Murder Chose Me [Repris]
Unnatural Causes. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. ,. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2019.
02:40 
Det perfekte mord [Repris]
Kill thy neighbor. Karen Gregory bliver voldtaget og myrdet i sin kærestes hjem i Florida. Politimanden Tosi spørger en af sine venner, der er brandmand, om hjælp til at løse mordet. ,. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2014.
03:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 12.
04:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 13.
04:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Big Home for a Big Prize. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
04:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Lottery Winner's Dog House. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
05:15 (06:00)
Mother & Daughter Renovate [Repris]
The Shabbiest Townhouse. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 30/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå