Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
First Time Flippers [Repris]
Følg med når to nyudklækkede "flippers" drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 13 av 14.
06:25 
Long Island Medium [Repris]
The Reunion. Theresa og Larry ses for første gang i et år. En kvinde taler med sin mor, der døde kvælningsdøden. En kvinde genforenes med sin forlovede, der skød sig. 29/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 18 av 19. Producerat år 2017.
07:15 
De unge mødre [Repris]
Dagens afsnit af De unge mødre står i kærlighedens tegn. Hos Nadja og Rene er det nemlig blevet dagen, før de to skal giftes - og de to har glædet sig til bryllupsdagen i månedsvis. Også Natascha Linea og Bent skal giftes, og de er i fuld gang med planlægningen af deres drømmebryllup. Og så er der gensyn med den unge mor Hannah Melissa, der igen har fundet kærligheden og planlægger bryllup med kæresten Rene, selvom de to kun har været kærester i tre måneder. 10/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 1 av 14. Producerat år 2014.
08:05 
Mexico Life [Repris]
A Life Without Snow in Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 30/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 13 av 28.
08:30 
Mexico Life [Repris]
Drawn to Isla Mujeres. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 30/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 14 av 28.
08:55 
Mexico Life [Repris]
Carrying On in Mazatlan. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 30/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 15 av 28.
09:20 
Mexico Life [Repris]
Making Memories in Mazatlan. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 30/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 16 av 28.
09:45 
Mexico Life [Repris]
Keeping it Spicy in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 22/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 17 av 28.
10:15 
Mexico Life [Repris]
Frankie Says Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 23/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 18 av 28.
10:45 
Mexico Life [Repris]
Beachfront in Bucerias. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 19 av 28.
11:15 
Mexico Life [Repris]
Discovering the Paradise of Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 07/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 20 av 28.
11:45 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 1 av 14. Producerat år 2017.
12:15 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 2 av 14. Producerat år 2017.
12:45 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 3 av 14. Producerat år 2017.
13:15 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 4 av 14. Producerat år 2017.
13:45 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 5 av 14. Producerat år 2017.
14:15 
My Lottery Dream Home
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. Säsong 3. Del 6 av 14. Producerat år 2017.
14:50 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
Efter de første 90 dage fortsætter parrenes liv på sædvanlig vis, men når de ser tilbage på deres tid med et K1-visum, opdager de, at deres ikke er blevet lettere. Säsong 2. Del 8 av 18.
15:50 
Say Yes to the Dress
Don't Show The Goodies. Stephanie har et stort budget og ønsker sig et drøn af en kjole til sit andet ægteskab. Courtney Burson er tilbage, men har hun endelig bestemt sig for en kjole?. Säsong 16. Del 15 av 22. Producerat år 2018.
16:50 
De unge mødre
I Aalborg er afgørelsens time kommet, men Camilla får noget af en overraskelse, da hun får sin karakter. Kristina har fået arbejde. Det er hendes første arbejde efter endt barsel, og det kræver hjælp fra hendes kæreste Brian. Katherina får besøg af sin kæreste. Han er far til det barn, hun venter, og de skal i aften finde ud af, om de vil beholde det. Säsong 6. Del 19 av 30.
17:25 
De unge mødre
I dette afsnit af De unge mødre er der et gensyn med Ann-Beth fra Haderslev. Hun bor stadig alene med sin søn David og kæmper med at få en hverdag med fast arbejde til at hænge sammen. Kristina er for første gang alene ude på sin postrute, og det er hårdere end hun havde regnet med. Katherina har tidligere aborteret en del gange, og i dag får hun svar fra lægen, om hun igen er ved at miste et barn. Säsong 6. Del 20 av 30.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
Let the truth sting. Imens Callie gemmer sig på sit kontor, vokser Baileys frustration. Izzie forsøger at overtale 'Really Old Guy', at han ikke bør dø endnu, og Webber og Sloan prøver at bevise, at de ikke er for gamle til at lære nye tricks endnu. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 3 av 17.
18:55 
Greys hvide verden
The heart of the matter. Meredith og hendes praktikant mister en patient efter at have stillet den forkerte diagnose, og Callie beslutter sig for at konfrontere Izzie. Og så behandler Derek, Christina og Lexie en ung fodboldspiller, der er kommet ud for en alvorlig ulykke, som måske vil lamme ham. Säsong 4. Del 4 av 17.
20:00 
Laws of Attraction
Audrey og Daniel er begge skilsmisseadvokater, men derudover er lighederne få. Hvor Audrey kører sine sager efter bogen, satser Daniel på en blanding af charme og held. De to advokater repræsenterer hver sin part i en stor skilsmissesag i Irland, der ikke bliver mindre kompliceret, da Audrey og Daniel efter en våd nat vågner op som mand og kone. Regissör: Peter Howitt, Skådespelare: Parker Posey, Michael Sheen, Julianne Moore, Pierce Brosnan.
21:55 
Skønheden i alting
Den succesfulde reklamechef, Howard, rammes af en personlig tragedie, da han mister sin elskede datter. Efter tabet forsøger han hårdnakket at lukke alle ude og flygte fra sit tidligere liv i et forsøg på at mindske smerten. Hans venner er desperate for at nå ind til ham, men Howard søger i stedet svar fra universet ved at skrive breve til Kærligheden, Tiden og Døden. Det er først da Howards breve fører til tre uventede besøg, at han begynder at indse, at selv det største tab kan føre til momenter af skønhed og mening. Producerat år 2016. Regissör: David Frankel, Skådespelare: Edward Norton, Helen Mirren, Kate Winslet, Will Smith.
00:00 
An Education
London, 1961. Den kun 16-årige skolepige Jenny er både køn, begavet og godt på vej imod en lys fremtid. Men så møder hun David, der er noget ældre end hende og lever et spændende liv fyldt med jazzklubber, materielle goder og spontane rejser. Faktisk lever han lige præcis det voksne liv, som Jenny går og drømmer om og hun kaster sig ukritisk i hans forførende arme. Det viser sig dog, at voksenlivets friheder også har en bagside, så Jenny må tage en hård beslutning i valget mellem den fineste uddannelse og livets egen fascinerende skole. Producerat år 2009. Regissör: Scherfig Lone, Skådespelare: Alfred Molina, Cara Seymour, Olivia Williams, Carey Mulligan.
02:05 
Blodets bånd
Paging Doctor Death. Historier fra den virkelige verden om dystre familiedramaer, hvor søskenderivalisering, familieaffærer og utroskab resulterer i ultimativt forræderi. Säsong 2. Del 5 av 13. Producerat år 2012.
03:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 1 av 14. Producerat år 2017.
03:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 2 av 14. Producerat år 2017.
03:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 3 av 14. Producerat år 2017.
04:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4 av 14. Producerat år 2017.
04:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5 av 14. Producerat år 2017.
05:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6 av 14. Producerat år 2017.
05:35 (06:05)
Mexico Life [Repris]
A Life Without Snow in Mexico. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 13 av 28.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se