Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters [Repris]
Million-Dollar Style Battle in Chicago. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 15/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 115. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
06:30 
Long Island Medium [Repris]
Guess Who?. Theresa overrasker folk på et hotel og hos tandlægen. Senere overrasker hun en nyredonor, der reddede hendes vens liv efter at have set hendes show. 28/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 17 av 19. Producerat år 2017.
07:20 
De unge mødre [Repris]
I sæsonens sidste afsnit af De unge mødre går vandet hos højgravide Maria. Natascha Lineas kæreste Bent har fået arbejde og nu er det Natascha Linea, der har ansvaret for datteren Lia i hverdagene. Sandra synes pludselig ikke, at hendes nyfødte søn ligner en Dario - men hvad skal han så hedde? Og så har 16-årige Sasja lagt sin vilde ungdom bag sig efter, hun er blevet mor. 09/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 15 av 15. Producerat år 2014.
08:10 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Get Your Fit On. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 15/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 4 av 13. Producerat år 2016.
08:35 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Bobby Loves Biscuits. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 15/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 5 av 13. Producerat år 2016.
09:00 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Time to Pull the Curtain on Crepes. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 16/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 6 av 13. Producerat år 2016.
09:25 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Sophie's Sunday Funday. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 16/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 7 av 13. Producerat år 2016.
09:45 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Updated Manhattan. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 18/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 8 av 13. Producerat år 2016.
10:15 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Wake Up Your Sweet Tooth. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 18/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 9 av 13. Producerat år 2016.
10:50 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Almost Home for Thanksgiving. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10 av 13. Producerat år 2016.
11:15 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Preaking Out. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 19/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11 av 13. Producerat år 2016.
11:50 
House Hunters International
Escaping the Comfortable Life for London Thrills. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 2 av 13.
12:15 
House Hunters International
Long-Term Living in Denmark. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 3 av 13.
12:50 
House Hunters International
A Couple's Compromise in Brisbane. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 4 av 13.
13:20 
House Hunters International
Keeping the Adventure Alive in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 5 av 13.
13:50 
House Hunters International
Business or Pleasure in Los Cabos. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 6 av 13.
14:20 
House Hunters International
Starting a New Life in Bali. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 137. Del 7 av 13.
14:55 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
Efter de første 90 dage fortsætter parrenes liv på sædvanlig vis, men når de ser tilbage på deres tid med et K1-visum, opdager de, at deres ikke er blevet lettere. Säsong 2. Del 7 av 18.
15:55 
Say Yes to the Dress
Hell Yes To The Dress. NBA-stjernen Stephen Currys søster leder efter drømmekjolen til sit bryllup. Og Cami Lee vender tilbage sammen med sin farverige mor i jagten på den perfekte sorte kjole. Säsong 16. Del 14 av 22. Producerat år 2018.
16:55 
De unge mødre
Katherina kæmper med at få stoppet sin søns voldelige adfærd, og så har hun samtidig fundet ud af, at hun er blevet gravid. Natacha har et nært forhold til sin mormor, og det er også hende, som hun spørger til råds, når der er problemer med ekskæresten. I Aalborg kæmper Camilla for at gennemføre sin uddannelse med barn og kæreste, men der er sket noget, som gør det sværere. Säsong 6. Del 17 av 30.
17:25 
De unge mødre
Katherina er blevet gravid, men der er lussingesyge i vuggestuen, som kan skade et foster. I Gjerlev vil Kristina have svar på, hvem der er far til hendes barn Marcus. Og nu, hvor Marcus er blevet ældre, er der måske alligevel tegn på, at det er hendes sorte ekskæreste, som er hans far. Camilla skal til eksamen på Handelsskolen. Hun plejer ikke at klare sig godt til den slags prøver, så allerede tidligt om morgen er hun meget nervøs og i tvivl om, hvad hun skal tage på. Säsong 6. Del 18 av 30.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Love/ addiction. Lexie forsøger at gøre sig venner med Meredith, imens Bailey leder efter en måde, hvorpå hun kan bevise sit værd. Og Christina bliver panisk, da Burkes mor ankommer til hospitalet, for at hente sin søns ejendele. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 2 av 17.
19:00 
Greys hvide verden
Let the truth sting. Imens Callie gemmer sig på sit kontor, vokser Baileys frustration. Izzie forsøger at overtale 'Really Old Guy', at han ikke bør dø endnu, og Webber og Sloan prøver at bevise, at de ikke er for gamle til at lære nye tricks endnu. Säsong 4. Del 3 av 17.
20:00 
Greys hvide verden
Back in the Saddle. Lægerne på Grey Sloan må operere på en mand, der er kørt ind i Maggies bil. Uden for hospitalets mure forsøger Meredith at acceptere sin fyring, men hun kan ikke lade være med at diagnosticere folk omkring hende. Richard og Alex prøver at starte på en frisk, men det er nemmere sagt end gjort, og Amelia får en stor åbenbaring om sit forhold med Link. Säsong 16. Del 2 av 25. Producerat år 2019.
21:05 
Meghan and the Markles: En familie i krig
Denne dokumentar dykker dybt ned i historien om Meghan Markles familie og afslører, hvorfor hendes mor var det eneste familiemedlem, der dukkede op til hendes bryllup, da hun blev gift med Prins Harry. Hvor var hendes far? På trods af flere forsøg på forsoning fra hendes fars side, har Meghan endnu ikke givet efter, selvom et nyligt lækket brev, afslører hendes følelser omkring hændelsen. Dokumentaren indeholder også bidrag fra Samantha, Meghans halvsøster, og den uofficielle royale biografiforfatter Andrew Morten, og giver et indblik i hendes nevø og halvbrors sammenstød med loven. Producerat år 2019.
22:05 
Plastikkongerne [Repris]
Kim får besøg af både Mulle, der er kendt fra ”Danmarks lækreste spasser”, og Camilla-Kenya, som sætter hele klinikken på den anden ende. Hos AK Nygart får Marie Louise besøg af tv-værten Emil Thorup, der vil have fjernet et 10 år gammelt ar. Mustafa ansætter to nye sygeplejersker, og Rikke får tatoveret sine læber, inden hun overrasker chefen med en meget speciel kage. Søren skal i Aftenshowet for at fortælle om sig selv, og efterfølgende afslører han, hvordan han så ud, da han var yngre. Efter fyraften besøger Kim til gengæld en kræftramt dreng og giver ham sit livs køretur i Lamborghinien. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
23:05 
Det perfekte mord
The Curious Case of the Persian Violet. Den 9. juli 2004 hørte betjent Greg Sorenson et riffelskud fra sit hjem og kort efter blev han selv tilkaldt til gerningsstedet. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2014.
00:10 
People Magazine Investigates [Repris]
Kom med, når vi ser nærmere på de hjerteskærende sandheder bag de mest grænseoverskridende forbrydelser. Eksklusive interviews afslører chokerende interviews, nye beviser og uforventede opklaringer. 07/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1 av 11.
01:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to Make a Dummy Out of Sheets. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 06/07 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10 av 13. Producerat år 2011.
02:10 
Blodets bånd
Flesh and Blood. Historier fra den virkelige verden om dystre familiedramaer, hvor søskenderivalisering, familieaffærer og utroskab resulterer i ultimativt forræderi. Säsong 2. Del 4 av 13. Producerat år 2012.
03:10 
House Hunters International [Repris]
Escaping the Comfortable Life for London Thrills. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 2 av 13.
03:35 
House Hunters International [Repris]
Long-Term Living in Denmark. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 3 av 13.
04:00 
House Hunters International [Repris]
A Couple's Compromise in Brisbane. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 4 av 13.
04:25 
House Hunters International [Repris]
Keeping the Adventure Alive in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 5 av 13.
04:50 
House Hunters International [Repris]
Business or Pleasure in Los Cabos. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 6 av 13.
05:15 (06:00)
House Hunters International [Repris]
Starting a New Life in Bali. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 7 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se