Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
First Time Flippers [Repris]
Window Pain. Følg med når to nyudklækkede "flippers" drager ud på en målrettet rejse, for at skabe profit på at sælge deres hjem. Klædt på med de evner, de nu engang har, forsøger de at vende husene fra skrot til slot. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11 av 13.
06:25 
Long Island Medium
Is the Gift Real?. Theresa får skannet hjernen, mens hun arbejder, i håbet om, at lægerne kan se, hvad der sker i hendes hoved, når hun taler med ånderne. Og så får en mand endelig ro, efter at have været hårdt plaget af sin søns død. Säsong 7. Del 6 av 10.
07:15 
De unge mødre
Sabrina inviterer venner og familie til fødselsdag og tager i byen i Nykøbing Falster. Sonnys liv har taget noget af den drejning. Han har været sammen med en pige, hvilket har fået uoverskuelige konsekvenser. Kamilla har haft det så psykisk svært, at hun må opgive at tage sig af datteren Sophia i en periode. Endelig kommer Natascha Lineas lille søn, Novah til verden - ved hjemmefødsel, som den unge mor havde ønsket sig. Säsong 22. Del 10 av 12. Producerat år 2016.
08:00 
Homeshopping [Repris]
08:15 
Homeshopping [Repris]
08:30 
Homeshopping [Repris]
08:45 
Homeshopping [Repris]
09:00 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Cocoa-licious Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 02/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 12 av 17. Producerat år 2016.
09:25 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Comfort Food Fake-Outs. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 02/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 13 av 17. Producerat år 2016.
09:50 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Beachside Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 12/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 14 av 17. Producerat år 2016.
10:20 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Ladies Who Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 12/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 15 av 17. Producerat år 2016.
10:50 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Apples to Apples Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 12/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 16 av 17. Producerat år 2016.
11:20 
Brunch @ Bobby's [Repris]
Buzz-worthy Brunch. Bobby Flay inviterer alle med på rejsen, når han kaster sig ud i sin største passion: at lave brunch!. Det perfekte måltid, der strækker sig fra det søde til det sure og fungerer til enhver begivenhed. Bobby er tilbage i sit rette element med en spatel i den ene hånd og en cocktail i den anden. 13/08 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 17 av 17. Producerat år 2016.
11:50 
House Hunters International
Puns of Fun in Phnom Penh, Cambodia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 10 av 13.
12:20 
House Hunters International
Beauty and Tulips in Amsterdam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 11 av 13.
12:50 
House Hunters International
A Devil of a Hunt in Tasmania. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 12 av 13.
13:25 
House Hunters International
Honeymooners in Stockholm. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 128. Del 13 av 13.
13:55 
House Hunters International
The Catania Conundrum. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 134. Del 1 av 13.
14:25 
House Hunters International
A Three-Country Tour. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 134. Del 2 av 13.
14:55 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
What Don't I Know?. Livet efter de 90 dage fortsætter for vores par. Men når de ser tilbage på de første 90 dage på et K1-visum, indser de nygifte, at deres liv ikke ligefrem er blevet lettere. Säsong 1. Del 4 av 10.
15:55 
Say Yes to the Dress
This is my fiance and this is his wife!. Kleinfeld er målløs, da Jennifer medbringer sin forlovede - og hans kone. Den trendy brud Glori har høje standarder, og Amanda Barrasso søger en kjole, der er en isdronning værdig. Säsong 15. Del 9 av 10.
16:55 
De unge mødre
21-årige Camilla bruger alle kneb på at få overtalt sin mand Benjamin til, at de skal i gang med at lave barn nummer fire. Sofie har en måned til sin termin, men er taget på fødegangen. Og så er der et møde med 17-årige Dina, der er tvunget til at sige farvel til Greve og flytte med sin mor til Frederikshavn med sin søn Sonny på halvandet år. Säsong 5. Del 17 av 30. Producerat år 2007.
17:30 
De unge mødre
Dina har kun boet i Frederikshavn i seks dage, men hun længes allerede hjem. Sofie kan føde når som helst, men i dag skal hun flytte ind i sit nye rækkehus. 21-årige Camilla er ivrig efter at blive gravid med barn nummer fire, men kan hun få overtalt sin mand Benjamin?. Säsong 5. Del 18 av 30. Producerat år 2007.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Six days - Part 2. Derek og Meredith er ved at gå op i en spids over deres søvnløse nætter og skændes heftigt over, hvad det er der forårsager dem. Samtidig finder Callie ud af, at Georges' far skal opereres akut, og skynder sig til hospitalet for at være der hos ham. Izzie finder endelig ud af, hvad hun skal gøre med den store arv, hun har modtaget. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12 av 25.
19:00 
Greys hvide verden
Great expectations. Burke og Cristina taler stadig ikke sammen, hvilket gør det særdeles akavet, da Burke laver middag til Meredith og Derek, men ikke Cristina. Meredith prøver at føre dem sammen igen, men begge parter insisterer på, at de har det fint. Derek prøver at skifte emne til Richards fratrædelse, men bliver slemt skuffet, da han opdager, at Burke er blevet tilbud stillingen som chefkirurg. Säsong 3. Del 13 av 25.
20:00 
Greys hvide verden
Drawn to the Blood. Alex forsøger desperat at redde sin patient Gus, imens han venter på en bloddoner fra London, der lider af agrofobi. Jo fortæller Meredith, hvorfor hun har været så fraværende, og Catherine og Bailey holder et møde, hvor de forsøger at løse et forsikringsproblem. Imens er Maggie og Jackson taget på campingferie. Säsong 15. Del 24 av 25. Producerat år 2018.
21:00 
Casey Anthony: USA's mest hadede mor
Little Girl Lost. Et spind af løgne, svigt og mord. Casey Anthony var overbevist om, at hendes 2-årige datter, Caylee, blev bortført at sin barnepige. Men da efterforskningen går i gang, opdager de, at datteren har været savnet i 31 dage. Hendes mor har altså ventet med at fortælle, at hendes datter var forsvundet. Så hvor er Caylee henne?. Säsong 1. Del 1 av 3.
22:05 
Plastikkongerne [Repris]
Rikke og ’BeautyTrips’ tager til Tyrkiet med bl.a. realitystjernen Michelle Vind, der skal have foretaget en større rekonstruktion af sine bryster, da hun har store smerter. Hos Marc får den tidligere pornomodel Dorthe Damsgaard det pludselig dårligt under behandlingen. Kim får besøg af Kira Eggers, der viser sig at være en vanskelig men sjov patient, samt Zeenta Jonsson, der skal have den såkaldte ”Volite” behandling, der involverer over 300 stik i ansigtet. Og undervejs bliver der også lige tid til at låne Lamborghinien ud til et strippershow og få endnu en superheltetatovering til samlingen. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
23:05 
Blodets bånd
Blood Relatives. Alle familier har noget at skjule. Gennem rekonsktruktioner og førstehåndsberetninger følger vi mordmysterier, hvor alle er under mistanke, og alle mistænkte har en ting tilfælles - deres efternavn. Säsong 6. Del 3 av 10.
00:00 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Randy Scheffield's familie finder ham død i sengen, og deres første tanke er at han har fået et hjertetilfælde. Men detektiverne finder ud af, at der er tale om et mord, der mange år efter vil chokere den lille by. Säsong 4. Del 10 av 10. Producerat år 2017.
01:05 
Blodige afsløringer
Deep inside job. En ansat på et fint hotel stjæler fra gæsterne. Säsong 2. Del 5 av 12.
01:35 
Blodige afsløringer [Repris]
Shopaholic. Nogle uforklarlige kontotrækninger får en mand til at frygte, at hans kone shopper for meget. 26/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6 av 12.
02:05 
Min nabo er morder
Risky business. Da Bob Eidman bliver fundet henrettet i sit kontor midt på dagen, er de lokale bange for at en ondsindet morder er løs. Säsong 5. Del 3 av 10.
03:05 
House Hunters International [Repris]
Puns of Fun in Phnom Penh, Cambodia. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 26/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 10 av 13.
03:30 
House Hunters International [Repris]
Beauty and Tulips in Amsterdam. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 26/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 11 av 13.
03:55 
House Hunters International [Repris]
A Devil of a Hunt in Tasmania. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 26/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 12 av 13.
04:20 
House Hunters International [Repris]
Honeymooners in Stockholm. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 26/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 128. Del 13 av 13.
04:45 
House Hunters International [Repris]
The Catania Conundrum. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 26/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 134. Del 1 av 13.
05:10 
House Hunters International [Repris]
A Three-Country Tour. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 26/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 134. Del 2 av 13.
05:35 (06:00)
Caribbean Life [Repris]
Working It Out. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 26/09 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 10 av 14.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se